Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ διέλυσε 5-0 τη Μπρόντμπι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και μόνο με θαύμα χάνει την πρόκριση στους ομίλους του EuropaLeague– Χατ-τρικ ο Μακ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε από νωρίς πως είχε… άγριες διαθέσεις και ο Ρόμπερτ Μακ έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ δεν… τιμωρήθηκε για την αστοχία της, αντίθετα επιβραβεύθηκε αφού στο 17’ ο Μακ «άνοιξε» το σκορ με ωραίο συρτό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή!

Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε… αέρα δυο τερμάτων χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο 36’. Ο νεαρός επιθετικός μέσος υποδέχθηκε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με τρομερό ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 2-0!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Η Μπρόντμπι έκανε το λάθος να πιέσει ψηλά, ο Μακ έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Γκάρι Ροντρίγκες με τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-0 στο 51’!

Τα κενά στην άμυνα της Μπρόντμπι δεν έκλεισαν και στο 80ο λεπτό ο Μακ «χτύπησε» ξανά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ δυο λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0!

http://www.onsports.gr 
Πάει ένα ζευγάρι στο γιατρό και η γυναίκα του εξηγεί κλαίγοντας πώς, ενώ ήτανε στην παραλία, της μπήκε από πίσω μια μέλισσα πού είχε χωθεί σε σημείο απ' όπου δεν μπορεί να βγει παρ' όλες τις προσπάθειες της.
Ο γιατρός την εξετάζει και λέει στο σύζυγο πως θα πρέπει να κάνει πρωκτικό έρωτα στη γυναίκα του, ώστε μόλις νιώσει τη μέλισσα πάνω στο εργαλείο του, να τραβηχτεί αμέσως για να τη παρασύρει έξω και να τη σκοτώσει.
Ο σύζυγος όμως δεν ρισκάρει το πουλί του και έτσι προτίθεται ο γιατρός ως ειδικός να το κάνει. Γδύνεται η γυναίκα και πέφτει στα τέσσερα. Πάει ο γιατρός από πίσω και τη φορμάρει. Αντί όμως να τραβηχτεί με τη μέλισσα, συνέχιζε να τη πηδάει ανελέητα.
Ο σύζυγος άρχισε να προβληματίζεται και ρωτάει :
- Τι έγινε γιατρέ; Πρόβλημα;
- Όχι απαντάει ο γιατρός, απλά έγινε αλλαγή σχεδίου. Θα την πνίξω τη π@υτάνα.

http://scoupa.blogspot.gr 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!