Σάββατο 23 Ιουνίου 2018


Ο Αργύρης ο σουβλατζής, στη Νέα Μάκρη, προχώρησε σε μια απλή κίνηση ανθρωπιάς. Για όλους εκείνους που ο ίδιος, όπως και όλοι μας, δεν θέλει να τους βλέπει να σκύβουν μπροστά στα σκουπίδια. Ανθρώπινα, σεμνά και εχέμυθα τοποθέτησε την παρακάτω πινακίδα…

H Τατιάνα Στεφανίδου αποτελεί παρελθόν από το Epsilon, καθώς η νέα διοίκηση του καναλιού επιθυμεί να προβεί σε ριζικές αλλαγές και ν‘ αποκτήσει εντελώς νέο πρόσωπο εν όψει της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν.
Η Τατιάνα βρισκόταν πέντε ολόκληρα χρόνια στο Epsilon και παρουσίαζε απογευματινή εκπομπή, ωστόσο ενημερώθηκε πως δεν πρόκειται να συνεχίσει και φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως αυτή δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού με το κανάλι.
Ποια θα είναι, όμως, αυτή που θα πάρει τη θέση της;
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το yupiii.gr, στους διαδρόμους του καναλιού ακούγεται εντόνως το όνομα της Άννας Δρούζα, την οποία είχαμε δει για τελευταία φορά στο γυαλί το 2016 με την εκπομπή «Φονικά Μυστικά» του MEGA- μετά τη φυγή της από τον ΣΚΑΪ, όταν το «Μπορώ» είχε κοπεί με συνοπτικές διαδικασίες μετά από μόλις μία εβδομάδα.

Θα είναι, λοιπόν, η Άννα Δρούζα αυτή που θ’ αναλάβει την απογευματινή ζώνη του Epsilon και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που θ’ αφήσει πίσω της η Στεφανίδου ή όχι;
Πρέπει να τονιστεί, πάντως, πως για την ώρα μιλάμε απλά για φήμες και δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση των ιθυνόντων του καναλιού επί του θέματος…
Πηγή: dailymedia.gr

Ο Στινγκ ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να δώσει δύο συναυλίες, σε σύντομη δήλωσή του, εξύμνησε τους Έλληνες για τη στάση τους απέναντι στο μεταναστευτικό και ανέφερε:
«Ευχαριστώ τον Θεό για την Ελλάδα επειδή μας δείξατε τον δρόμο . Έχετε δείξει πώς να αντιμετωπίζετε τους πρόσφυγες όταν άλλοι άνθρωποι κατασκεύαζαν τείχη. Όταν έπαιρναν τα παιδιά από τις μητέρες τους και τα έβαζαν σε κλουβιά, ενεργήσατε με συμπόνια, γενναιοδωρία και κοινή λογική.Επειδή οι λεγόμενοι ηγέτες μας, μια θλιβερή παρέλαση δειλών, δεν έχουν τις λύσεις. Η δημοκρατία ξεκίνησε εδώ στην Ελλάδα, μας δείξατε πώς να γίνουμε και πάλι πολιτισμένοι» ανέφερε ο Στινγκ στην εκδήλωση την οποία οργάνωσε η Διεθνής Αμνηστία και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με αφορμή την προσφορά του έργου στη Διεθνή Αμνηστία από τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, Σοφία Βάρη, για να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού στους λαούς όλου του κόσμου.
«Για περισσότερα από 30 χρόνια, είμαι ενεργός υποστηρικτής του έργου της Διεθνούς Αμνηστίας που μάχεται για την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Η εκστρατεία της Αμνηστίας με στόχο την υποστήριξη των προσφύγων είναι και επείγουσα και ζωτικής σημασίας. Είμαι περήφανος που προσφέρω τη στήριξή μου και αισθάνομαι τιμή που ενώνουμε την προσπάθειά μας με την αναγνωρισμένη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Σοφία Βάρη, η οποία γενναιόδωρα προσέφερε την τέχνη της για να δημιουργηθεί αυτό το υπέροχο υφαντό έργο» δήλωσε ο Στινγκ .
«Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα για να γλυτώσουν από τη φρίκη του πολέμου και των διώξεων προσφέροντας στις οικογένειες τους την ελπίδα για μία ασφαλή και αξιοπρεπή ζωή. Η πλειοψηφία των πολιτών δεν έκλεισε τα μάτια, δεν κρύφτηκε και δεν τους φοβήθηκε, σε αντίθεση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Επέδειξε αλληλεγγύη σε αυτούς που την είχαν ανάγκη περισσότερο από όλους μας και απομόνωσε τον ρατσισμό και την ξενοφοβία» δήλωσε με την ευκαιρία της παρουσίασης του έργου ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Αλλάζει σελίδα στην προσωπική του ζωή ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στα 78 του χρόνια υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του Μαρία.
Την είδηση αναφέρει το seleo.gr, που αναπαράγει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Χρήστου Νικολαΐδη στην εφημερίδα Thessnews που κυκλοφορεί.
Όπως αναφέρει μάλιστα ο δημοσιογράφος, ο Γιάννης Μπουτάρης μετακόμισε και πλέον θα ζει μαζί με τη σύντροφό του και τα παιδιά της σε διαμέρισμα 170 τετραγωνικών μέτρων στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Προσθέτει δε ότι το διαμέρισμα ανήκει σε Σκοπιανό επιχειρηματία ο οποίος φαίνεται να είναι συνεταίρος του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζάεφ.
Η κατά πολλά χρόνια νεότερη του Μαρία Ιωαννίδου, σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της Real Life, δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος και πρόκειται για ένα πολύ γλυκό άνθρωπο που διακριτικά βρίσκεται στο πλάι του 76χρονου Δημάρχου.

Και οι δύο είναι πολυάσχολοι και όταν βρίσκονται προτιμούν χαλαρές εξόδους για φαγητό και κρασάκι. «Περνάνε πολύ όμορφα μαζί. Είναι χαλαροί, απολαμβάνουν τη συντροφικότητα και ξέρουν καλά τι θέλουν ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει εκτίμηση και αγάπη μεταξύ τους», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γνωριμία του ζευγαριού κρατά χρόνια. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι στενός φίλος της αδερφής της συντρόφου του, Κατερίνας Ιωαννίδου, με τα κοσμήματα της οποίας μάλιστα ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας έχει φωτογραφηθεί ως μοντέλο.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!