Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Παράτησε τη δουλειά της στην τράπεζα για να φτιάχνει θήκες για iPhone από αληθινή γούνα
Η Nina Cheng άφησε τη δουλειά της στην τράπεζα για να ξεκινήσει μια αμφιλεγόμενη σειρά αξεσουάρ για iPhone από πραγματική γούνα, η οποία έχει κερδίσει αμέτρητους πελάτες και έχει τρελάνει τους fashion bloggers της Νέας Υόρκης.
Με έδρα τη Νέα Υόρκη, η 31χρονη Cheng, γεννήθηκε στο Liaoning της Κίνας και εργάστηκε στην επενδυτική τραπεζική JP Morgan και στο private equity της Fortress Investment Group.

Ξεκίνησε δειλά σχεδιάζοντας μια τηλεφωνική θήκη αλλά πολύ σύντομα κατέληξε να ιδρύει την εταιρεία «Wild και Woolly», που φτιάχνει θήκες και αξεσουάρ για iPhone από αληθινή γούνα βιζόν και αλεπού.

Η ιδέα προέκυψε όταν η Cheng ήθελε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της κατά τη διάρκεια ενός σκληρού χειμώνα στη Νέα Υόρκη και δεν μπορούσε να βρει ένα τέτοιο προϊόν στην αγορά για να μην κρυώνουν τα χέρια της.
Η ίδια βέβαια τονίζει ότι δέχεται πολλές αρνητικές αντιδράσεις αλλά διαβεβαιώνει ότι τα ζώα αυτά δεν υποβάλλονται σε σκληρή μεταχείριση.
Οι τιμές ξεκινούν από 305 λίρες.

To Facebook αν δεν είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σίγουρα είναι μέσα στην εμπροσθοφυλακή. Ένας κολοσσός για να καταφέρει να κρατήσει τους χρήστες του αλλά και να αυξήσει τα κέρδη του πρέπει συνεχώς να ανανεώνεται και να δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως πάντα θα είναι και επιτυχημένα.
Ήδη λοιπόν άρχισαν τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για μια νέα λειτουργία που πρόσφατα άρχισε να δοκιμάζεται στην εφαρμογή του Facebook
Συγκεκριμένα, η λειτουργία αυτή ρωτά τους χρήστες αν θα ήθελαν να βρεθούν με άλλους χρήστες του Facebook με τους οποίους είναι ήδη «φίλοι», και αν οι χρήστες το δεχθούν, τους παροτρύνει να αρχίσουν μια συζήτηση στο Messenger.
Ήδη κάποιοι χρήστες έχουν αρχίσει να αποκαλούν το Facebook ως… προξενήτρα και να το συγκρίνουν με πλατφόρμες γνωριμιών, όπως το Tinder, παρόλο που η συγκεκριμένη λειτουργία βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο.
Η εταιρεία όντως παραδέχτηκε πως η Facebook δοκιμάζει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ενώ δημοσιογράφος που αποκάλυψε τη νέα αλλαγή στο Facebook σημείωσε ότι δεν του παρουσίασε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους.
Αποκρυπτογραφήθηκε η επιστολή που έγραψε καλόγρια όταν μπήκε μέσα της... ο Σατανάς
Μια από τις πιο τρομακτικές ιστορίες στην παραφυσική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας, έχοντας ως πρωταγωνίστρια μία Ιταλίδα καλόγρια του 17ου αιώνα, η οποία υποστήριζε πως είχε μπει μέσα της ο διάβολος, ενώ έγραφε μια επιστολή, η οποία επιτέλους αποκρυπτογραφήθηκε.
Η μοναχή Maria Crocifissa della Concezione έγραψε την επιστολή στο μοναστήρι της Palma di Montechiaro στις 11 Αυγούστου 1676. Η ίδια έλεγε ότι ο Σατανάς προσπάθησε να την πάρει με το μέρος του και να διαδώσει μηνύματά του.
Στο χειρόγραφο της καλόγριας περιλαμβάνεται μια σειρά από σύμβολα και γλωσσικοί κώδικες, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών, των Κυριλλικών, των Αραβικών και των Ρουνικών.
Από τότε, πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να καταλάβουν τι γράφει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κανείς δεν κατάφερε να «σπάσει» τους κώδικες της επιστολής και να τη διαβάσει.
Πρόσφατα, μια ομάδα από το Κέντρο Επιστήμης Ludum στη Σικελία ανακάλυψε ένα πρόγραμμα με αλγόριθμους στο «σκοτεινό διαδίκτυο», με τη βοήθεια του οποίου φαίνεται πως αποκρυπτογράφησε το «απαγορευμένο» κείμενο.
Devil Letter Written By Possessed Nun In 1676 Finally Translated Convent 624x468
Τα συμπεράσματα της αποκρυπτογράφησης
«Συγχρονίσαμε το πρόγραμμα με τις γλώσσες των αρχαίων ελληνικών, αραβικών, λατινικών και Ρούνων και διαπιστώσαμε ότι όντως το περιεχόμενο της επιστολής είναι σατανικό» ανέφερε ο επικεφαλής του Κέντρου, Daniele Abate,
Η αποκρυπτογράφηση της επιστολής ενέτεινε τα σενάρια που κυκλοφορούσαν ότι η Ιταλίδα μοναχή είχε άριστες γλωσσικές γνώσεις (οι οποίες της επέτρεψαν να εφεύρει τον κώδικα) και πιθανώς έπασχε από σχιζοφρένεια ή διπολική διαταραχή, κάτι που την έκανε να πιστεύει ότι ερχόταν σε επικοινωνία με τον διάβολο.
Κάθε σύμβολο είναι καλά μελετημένο και δομημένο. Σύμφωνα με ενδείξεις αυτά επαναλαμβάνονται, σκόπιμα ή ασυνείδητα.
Η επιστολή φέρεται να περιέχει ασυναρτησίες που ενθαρρύνουν τους Χριστιανούς για να σταματήσουν να πιστεύουν στον Θεό.
«Η θεωρία μου ήταν ότι η επιστολή περιέχει ένα ακριβές αλφάβητο που εφηύρε η καλόγρια, αναμειγνύοντας με μεγάλη προσοχή σύμβολα που ήδη γνώριζε. Κάθε σύμβολο είναι καλά μελετημένο και δομημένο. Υπάρχουν κάποια που επαναλαμβάνονται, ίσως σκόπιμα ή ίσως ασυνείδητα» σημείωσε ο Abete.

Devil Letter Written By Possessed Nun In 1676 Finally Translated Nunnery  624x468


Νέα διαρροή του iOS 11 δίνει όλα τα χαρακτηριστικά του iPhone
Με αναγνώριση προσώπου, αναβαθμισμένα Air Pods και Animoji, δηλαδή κινούμενα Emoji θα έρχεται το iPhone 8, σύμφωνα με νέες διαρροές.
Από τότε που κυκλοφόρησε ο κώδικας του HomePod firmware, αρκετά πράγματα έχουν μαθευτεί σχετικά με το πολυσυζητημένο iPhone που αναμένεται να παρουσιαστεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.
Αυτή τη φορά όμως, η διαρροή έρχεται από μια τελική έκδοση του iOS 11 που επίσης αναμένεται.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το 9to5Mac το iPhone 8 (ή όπως θα αποκαλείται) θα περιλαμβάνει το "Face ID" το οποίο θα αντικαταστήσει πιθανότατα το Touch ID, καθώς και νέα κινούμενα emoji καθώς και κάποιες αλλαγές στο status bar.
Face ID
face id iphone8
Το Face ID αναφέρεται στον νέο τρόπο ξεκλειδώματος του iPhone 8 με το πρόσωπο του χρήστη. Μάλιστα, φαίνεται ότι οι χρήστες θα πρέπει να κινούν το πρόσωπό τους γύρω γύρω ώστε να το σκανάρει η κάμερα και να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο.
Animoji
animoji iphone8
Τα animoji θα είναι κινούμενα emoji-μηνύματα, τα οποία θα χρησιμοποιούν τη φωνή του χρήστη και θα αντικατοπτρίζουν τις εκφράσεις προσώπου του χρήστη. Τα Animoji, σύμφωνα με τη διαρροή, θα χρησιμοποιούν τη σάρωση προσώπου για να δημιουργούν τρισδιάστατα emoji, τα οποία θα βασίζονται στις εκφράσεις προσώπου του χρήστη.
Airpods
air pods iphone8
Ενώ τα airpods λέγεται ότι θα είναι ανανεωμένα, σχεδιαστικά δεν φαίνεται να έχουν διαφορές με την υπάρχουσα έκδοση, πέρα από το γεγονός ότι η ένδειξη φόρτισης έχει μεταφερθεί στο εξωτερικό της θήκης, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της μπαταρίας χωρίς να χρειαστεί να την ανοίξει.
Αυτό είναι το νέο προϊόν που λατρεύουν οι χορτοφάγοι
Το quorn είναι ένα υποκατάστατο κρέατος, δημοφιλές στους χορτοφαγικούς κύκλους, το οποίο προέρχεται από μυκοπρωτεΐνη (ένα είδος μύκητα) και διατίθεται στην αγορά σε διάφορες μορφές, από τη βρετανική Marlow Foods.
Η μυκοπρωτεΐνη αποτελεί μια διατροφικά υγιεινή πρωτεϊνική πηγή και παράγεται μέσω μιας διαδικασίας ζύμωσης, ανάλογη με αυτή που πραγματοποιείται και στο προζύμι του ψωμιού. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένο λίπος και υψηλή σε φυτικές ίνες, και σε αντίθεση με άλλα υποκατάστατα κρέατος, δεν έχει έντονη επίγευση και είναι ιδανικό στη μαγειρική, καθώς απορροφά τις υπόλοιπες γεύσεις, δημιουργώντας ένα γευστικό αποτέλεσμα.
Τα προϊόντα που φτιάχνονται με μυκοπρωτεΐνη έχουν τη γεύση, την εμφάνιση και την υφή του κρέατος, έτσι ώστε να καλύπτουν το «κενό» σε όσους το νοσταλγούν, αλλά θέλουν να το κόψουν. Στο εξωτερικό, βέβαια, είναι πολύ δημοφιλές και ανάμεσα στους κρεατοφάγους, οι οποίοι το επιλέγουν συχνά στη διατροφή τους.

Πώς ξεκίνησαν όλα
Τη δεκαετία του '60, οι ειδικοί εξέφραζαν την ανησυχία ότι η αναμενόμενη αύξηση του πληθυσμού του πλανήτη θα οδηγούσε σε έλλειψη τροφής και εξάπλωση της πείνας. Τότε ήταν που ξεκίνησε και η διερεύνηση της διαδικασίας μετατροπής άμυλου σε πρωτεΐνη, με τη βοήθεια κάποιας μορφής ζύμωσης. Το 1967 η ερευνητική ομάδα της RHM δοκίμασε 3 χιλιάδες οργανισμούς από δείγματα εδάφους από όλο τον κόσμο, οι οργανισμοί, όμως, από έναν κήπο στο Marlow του Buckinghamshire, μόλις 6,5 χιλιόμετρα από το ερευνητικό κέντρο, ήταν οι πιο κατάλληλοι. Το 1974 τους δόθηκε η ονομασία «μυκοπρωτεΐνη» και μερικά χρόνια αργότερα, ο αρχικός οργανισμός ανακατηγοριοποιήθηκε ως Fusariumvenenatumκαι αποτέλεσε το βασικό συστατικό της μυκοπρωτεΐνης.
Τα προϊόντα quorn
Σήμερα, η μυκοπρωτεΐνη αποτελεί το βασικό συστατικό των προϊόντων quorn, τα οποία αποτελούν υποκατάστατα κρέατος (από nuggets κοτόπουλου, μέχρι κιμά) και είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Η μυκοπρωτεΐνη έχει, επίσης, χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, μηδενική χοληστερίνη και τρανς λιπαρά, ενώ σεφ ανά τον κόσμο έχουν μάθει πλέον να την αξιοποιούν, παρασκευάζοντας λουκάνικα, μπέργκερ, αλλαντικά κ.ο.κ., χωρίς κρέας.

Η διατροφική του αξία
Σε ποσότητα 100 γραμμαρίων, η μυκοπρωτεΐνη αποδίδει 85 θερμίδες, 11 γραμμάρια πρωτεΐνης, 3 γραμμάρια υδατανθράκων, 2,9 γραμμάρια λιπαρά (εκ των οποίων 0,7 κορεσμένα και 0,4 ωμέγα-3), 6 γραμμάρια φυτικών ινών, 42,5mg ασβεστίου, 45mg μαγνησίου, 9mg ψευδαργύρου, 100mg καλίου, 260mgφωσφόρου, 0,5mg σιδήρου, 20mg σεληνίου και μικροποσότητες βιταμινών Β.
Μυκοπρωτεΐνη κατά του διαβήτη και της παχυσαρκίας
Η ομάδα έρευνας Διατροφής του ImperialCollegeτου Λονδίνου έχει δημοσιεύσει ευρήματα σχετικά με τη μυκοπρωτεΐνη, τα οποία δείχνουν οδηγεί σε μείωση πρόσληψης θερμίδων, βελτιώνει τη λειτουργία του παγκρέατος σε υγιή, παχύσαρκα άτομα, ενώ φαίνεται ότι μπορεί να παίξει ρόλο στη μάχη κατά της παχυσαρκίας και του διαβήτη τύπου 2, αφού μπορεί να έχει θετική επίδραση στον έλεγχο του σακχάρου του αίματος. Η μυκοπρωτεΐνη του quornαποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό πρωτεΐνης και φυτικών ινών, κάτι που φαίνεται να αποτελεί την αιτία των οφελών του.
Προσοχή!
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το quornμπορεί να περιέχει αλλεργιογόνα, όπως αβγό, γάλα (αν η εταιρία προσπαθεί να τα αντικαταστήσει με ορό πατάτας) και γλουτένη, ενώ έχουν υπάρξει κάποιες περιπτώσεις αλλεργικών αντιδράσεων σε προϊόντα με μυκοπρωτεΐνη. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, μπορεί να προκαλέσει δυσανεξία σε κάποιους ανθρώπους, ενώ εκτιμάται ότι περίπου 1 στους 100.000-200.000 ανθρώπους θα παρουσιάσει τέτοιες αντιδράσεις.
Πού θα το βρείτε;
Μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά από ελληνικά e-shop με βρετανικά τρόφιμα.
Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα και τι μπορεί να σημαίνουν
Μετά από τις εμπεριστατωμένες μελέτες του Φρόυντ σχετικά με τα όνειρα, οι μοντέρνοι επιστήμονες προσπαθούν να αναλύσουν αυτό το μυστήριο των εικόνων που εμφανίζονται στον ύπνο. Αν και οι περισσότεροι ψυχολόγοι διαφωνούν με τις ισχύουσες ερμηνείες των «ειδικών των ονείρων», πολλοί είναι οι άνθρωποι που τους συμβουλεύονται.
Μάλιστα, έχουν δώσει ο καθένας τους διαφορετικές επεξηγήσεις στα σύμβολα των ονείρων, με αποτέλεσμα πολλές φορές να διαφωνούν ως προς τη σημειολογία. Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τις σημασίες των ονείρων που δίνουν κάποιοι από τους πιο γνωστούς ονειροκρίτες και εξηγούν τι κρύβεται πίσω από τις πιο συνηθισμένες παραστάσεις.
1. Η πτώση
flying.gif
Πρόκειται για ένα σημάδι εκτάκτου κινδύνου που στέλνει το υποσυνείδητο, καθώς το άτομο που βλέπει κάτι τέτοιο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τη ζωή του, στη δουλειά, στις σχέσεις του, αλλά και σε άλλους τομείς.
2. Το πέσιμο των δοντιών
Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες γι' αυτό το όνειρο: από τη μια το δόντι θεωρείται από κάποιους σύμβολο δύναμης και αυτοπεποίθησης και η πτώση του αφορά ένα περιστατικό που συνέβη στη ζωή του ατόμου και το έκανε να χάσει την αυτοπεποίθησή του, ενώ από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν το εν λόγω σύμβολο κακό οιωνό, που αντιπροσωπεύει μια διαλυμένη σχέση. Η φροϋδική προσέγγιση, πάντως, αναφέρει ότι το συγκεκριμένο όνειρο για της γυναίκες σημαίνει ότι θέλουν να νιώσουν πλήρεις, οπότε θέλουν να κάνουν παιδί, ενώ για τους άντρες είναι η επιθυμία για ερωτική διέγερση.
3. Γυμνός/ή στη δουλειά ή στο σχολείο
Το όνειρο αυτό αντιπροσωπεύει το άγχος και το πόσο τρωτό είναι το άτομο και εμφανίζεται σε άτομα που πήραν προαγωγή ή έπιασαν καινούργια δουλειά.
4. Οι εξετάσεις
Στους ενήλικες, αφορά τον παραλληλισμό μεταξύ του σχολείου και της δουλειάς, καθώς η δεύτερη έχει αντικαταστήσει το πρώτο στο θέμα της πίεσης, οπότε το όνειρο αυτό αφορά το άγχος της δουλειάς.
5. Ο θάνατος
Δεν πρόκειται απαραίτητα για έναν εφιάλτη, αλλά ίσως αυτό το όνειρο θέλει να ενθαρρύνει το άτομο να ξεκινήσει μια νέα αρχή.
6. Η γνωριμία με έναν διάσημο
Οι διάσημοι στα όνειρα δείχνουν την προσωπική ανάγκη του ατόμου για αναγνώριση, ενώ ο κάθε διάσημος συνδέεται με τα ταλέντα και τις αξίες του ατόμου που τον ονειρεύεται.
7. Η καταδίωξη
running.gif
Το συγκεκριμένο, τρομακτικό όνειρο αποτελεί ένα θετικό σημάδι, καθώς σας ενθαρρύνει να αντιμετωπίσετε ευθέως ένα πρόβλημα που σας έχει κουράσει, ενώ εμφανίζεται πιο συχνά σε γυναίκες, παρά σε άντρες.
8. Όταν ο σύντροφός σάς απατά
Εμφανίζεται όταν ο σύντροφός σας αφιερώνει αρκετό χρόνο σε κάτι που δεν σας αφορά και αποτελεί σημάδι έλλειψης εμπιστοσύνης στη σχέση.
9. Αργοπορία σε ραντεβού
Είναι ένα σημάδι που αποκαλύπτει ότι δεν πρέπει να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.
10. Όταν βλέπετε ότι πετάτε
Η ερμηνεία έχει να κάνει με μια ανεξέλεγκτη κατάσταση που υπάρχει στην πραγματική ζωή του ατόμου ή με μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να αφήσει.
11. Εγκυμοσύνη
Το άτομο που βλέπει κάτι τέτοιο στον ύπνο του, είτε αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, είτε το παιδί αντιπροσωπεύει μια νέα ιδέα.
12. Οδήγηση εκτός ελέγχου
Αυτό το όνειρο αφορά μια κακή συνήθεια, που ίσως εξελιχθεί σε μακροχρόνια πρόβλημα.



Τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ πλησιάζουν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο - Κομβικός μήνας ο Ιούλιος που οι απλήρωτοι φόροι αυξήθηκαν κατά περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ - Οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές που αφορούν μόνο φορολογικές υποχρεώσεις αυξήθηκαν στα 5,723 δισ. ευρώ έναντι 4,282 δισ. ευρώ τον Ιούνιο


Στα 97,35 δισ. ευρώ ανήλθαν οι παλαιές και οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο τον Ιούλιο, εξέλιξη που οφείλεται στην αύξηση κατά 2 δισ. ευρώ των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών αυτόν τον μήνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο (αυτές που δημιουργήθηκαν από την αρχή του έτους) αυξήθηκαν τον Ιούλιο στα 7,483 δισ. ευρώ έναντι 5,475 δισ. ευρώ τον Ιούνιο.

Οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές που αφορούν μόνο φορολογικές υποχρεώσεις αυξήθηκαν στα 5,723 δισ. ευρώ έναντι 4,282 δισ. ευρώ τον Ιούνιο.

Οι παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ανήλθαν τον Ιούλιο σε 89,782 δισ. ευρώ έναντι 90,168 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση λόγω των ρυθμίσεων αυτών των οφειλών.

Σημειώνεται, ότι η εξέλιξη τον Ιούλιο αποδίδεται στο γεγονός ότι ένα μέρος από την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος δεν εξοφλήθηκε τον συγκεκριμένο μήνα, με αποτέλεσμα να εμφανισθεί ως ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο.

Στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι αυτό το φαινόμενο, που είχε παρατηρηθεί και πέρυσι, θα εξομαλυνθεί πλήρως με τη δεύτερη δόση του Σεπτεμβρίου. Αυτό είχε συμβεί και πέρυσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των οφειλετών τον Ιούλιο ανήλθε σε 3.978.127, παρουσιάζοντας αύξηση από τα 3.805.423 που ήταν τον Ιούνιο.

Οι οφειλέτες, στους οποίους δύναται να εφαρμοσθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχονταν τον Ιούλιο σε 1.678.160 έναντι 1.608.263 τον Ιούνιο.

Οι οφειλέτες υπό αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχονταν τον Ιούλιο σε 971.429 έναντι 951.114. Το ποσοστό των οφειλετών υπό αναγκαστικά μέτρα ανέρχονταν τον Ιούλιο σε 57,89% έναντι 59,15% τον Ιούνιο.

Παλαιότερα στις σχολές δημοσιογραφίας ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που χρησιμοποιούσαν οι καθηγητές για να δείξουν στους σπουδαστές τι δεν είναι και τι είναι είδηση ήταν το «Σκύλος δάγκωσε άνθρωπο» και «Άνθρωπος δάγκωσε σκύλο».
Τι είναι όμως στην περίπτωση που «άνθρωπος δαγκώνει άνθρωπο» και, μάλιστα, τον στέλνει, στο νοσοκομείο;
Το γεγονός, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, συνέβη χθες το βράδυ στην περιοχή της Νέας Ιωνίας όταν, κάτω από αδιευκρινιστες συνθήκες,  πολίτης δάγκωσε στο δάκτυλο εποχούμενο δημοτικό αστυνομικό, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος του δήμου να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, όπου θα παραμείνει από τρεις έως εφτά ημέρες!
Σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων η πληγή που προκάλεσε το δάγκωμα ήταν τόσο βαθιά που φάνηκε το κόκκαλο του εργαζόμενου, ενώ η υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα γέμισε με αίματα.
Σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, o δράστης συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας, ενώ σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
«Κανόνες για να βγεις ραντεβού με την κόρη μου»: Ο μπαμπάς για τον οποίον μιλάει όλο το διαδίκτυο
Η σχέση πατέρα-κόρης, είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο μπαμπάς είναι ο πρώτος άντρας που τα κορίτσια αντικρίζουν στη ζωή τους και παίζει τρομερά σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους άντρες και τις σχέσεις ενώ μεγαλώνουν.
Ο J. Warren Welch είναι ένας μπαμπάς που μεγαλώνει τρία κορίτσια και πριν λίγες μέρες έγινε viral στο facebook γιατί έγραψε τον καλύτερο κανόνα που χρειάζεται να ακολουθήσει όποιος θέλει να βγει ραντεβού με τις κόρες του.
''Κανόνες για βγείτε ραντεβού με τις κόρες μου''
''Θα πρέπει να ρωτήσετε ΕΚΕΙΝΕΣ τι κανόνες έχουν. Δεν μεγαλώνω τα κορίτσια μου να γίνουν γυναίκες που έχουν ανάγκη τον πατέρα τους να συμπεριφέρεται ως περίεργος, κτητικός τύπος ώστε να τους συμπεριφέρονται με σεβασμό. Θα τις σέβεστε, και αν δεν το κάνετε, σας υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστούν τη βοήθειά μου για να σας βάλουν στη θέση σας''.
''Δεν μεγαλώνω πριγκίπισσες'', έγραψε χαρακτηριστικά στο status που συνόδευσε τη φωτογραφία με τον κανόνα και τα σχόλια από κάτω γέμισαν καρδούλες και συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης του.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!