Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

 

Με το πρόγραμμα !More Opel, η εταιρεία προσφέρει παραπάνω εργοστασιακό εξοπλισμό στα μοντέλα της, χωρίς να αυξήσει την τιμή πώλησης.

Περισσότερο εργοστασιακό εξοπλισμό χωρίς αύξηση της τιμής πώλησης παρέχει η Opel, μέσω του νέου προωθητικού προγράμματος !More Opel. Η ενέργεια αποσκοπεί στην αναβάθμιση της εικόνας της γερμανικής μάρκας που έχει βαθιές ρίζες και στην ελληνική αγορά. Στο Corsa, στην έκδοση Edition με αρχική τιμή 14.500 ευρώ, προστίθενται αισθητήρες στάθμευσης πίσω, Panoramic camera 180° πίσω, μεσαία κονσόλα με υποβραχιόνιο, Sport Flatbottom δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, με express κίνηση πάνω/κάτω και αυτόματη αντιστροφή κίνησης κατά την ανίχνευση εμποδίου. Στο ανανεωμένο Crossland (facelift), στην έκδοση Edition, που κοστίζει 16.700 ευρώ, το πακέτο !More Opel αξίας 550 ευρώ, παρέχει, διζωνικό κλιματισμό (ECC), Rear View Camera Pack, οροφή σε Noir Perla Nera/Blanc Opale (White), προβολείς ομίχλης εμπρός και τρίτο πίσω προσκέφαλο. Στο Grandland Χ στην έκδοση Design Line, από 23.800 ευρώ, η αξία του πακέτου !More Opel φτάνει τα 850 ευρώ, προστίθενται διζωνικός κλιματισμός, χρωμιωμένες ράγες οροφής, χρωμιωμένο περίγραμμα πλευρικών παραθύρων, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα υποβοήθησης παραμονής στη λωρίδα κυκλοφορίας. 

real.gr

 

Η – εξαιρετικά αμφιλεγόμενη – πιο δημοφιλής εφαρμογή της χρονιάς, το TikTok, άλλαξε την αυτοέκφραση, την κωμωδία, τη μουσική και τον ακτιβισμό με τρόπο που κανείς δεν περίμενε κατά τη διάρκεια του 2020.

Με ειδήσεις σχετικά με έναν αλγόριθμο που υποβάθμιζε τους «άσχημους και φτωχούς δημιουργούς» και τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να προσπαθεί να το απαγορεύσει στις ΗΠΑ, το TikTok ήταν ταυτόχρονα η πιο «μοχθηρή» και «σαγηνευτική» εφαρμογή της χρονιάς.

Περισσότερα στο travelestate.gr

 

Μέσω twitter ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου απευθύνεται στον ενικό στον  Νίκο Δένδια καλώντας ουσιαστικά την Ελλάδα να σταματήσει να ζητάει τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ και μάλιστα δηλώνει με νόημα ότι ίσως το 2021 είναι η χρονιά μιας ελληνοτουρκικής συμφωνίας.

«Αγαπητέ Νίκο, εδώ είναι μερικές φιλικές συμβουλές για το νέο έτος – σταματήστε να ζητάτε βοήθεια από άλλους και να πληγώνετε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Ίσως το 2021 είναι η χρονιά που θα διευθετήσουμε τις διαφορές μας δίκαια και ειλικρινά» έγραψε στα αγγλικά ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

 

Ο 23χρονος Αυστραλός Τζόζεφ Γουίλιαμ ΜακΝτόναλντ ομολόγησε στο δικαστήριο ότι σκότωσε το παιδί του σε μια έκρηξη θυμού του την ώρα που έχανε στο αγαπημένο του παιχνίδι, στο σπίτι τους στη Βικτόρια, στις 24 Οκτωβρίου 2019. Ο ΜακΝτόναλντ άρχισε να ταρακουνάει το βρέφος, προκαλώντας του βίαια τραύματα στη σπονδυλική στήλη και στο κεφάλι. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή τον μικρό Λούκας.

Λίγες εβδομάδες πριν από το τραγικό συμβάν, ο 23χρονος είχε αρχίσει να ψάχνει για προγράμματα διαχείρισης θυμού online, ενώ είχε ζητήσει συγγνώμη, γιατί ήταν «ο χειρότερος πατέρας», από τη σύντροφό του Σαμάνθα Ντάκμαντον, λέγοντας ότι στο εξής προτεραιότητά του θα ήταν εκείνη και τα παιδιά τους.

Έτσι, όταν εκείνη άκουσε τον μικρό Λούκας να κάνει έναν περίεργο ήχο λίγο καιρό μετά, ενώ βρισκόταν δίπλα στον πατέρα του που έπαιζε Playstation, δεν πήγε το μυαλό της στο κακό.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!