Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

 

Στη ζωντανή ανάγνωση της κωμωδίας του 1982 «Πλακατζήδες και μπουμπούκια» πήραν μέρος ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον.

Οι δυο τους χώρισαν το 2005, ύστερα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου, κι από τότε διατηρούν καλές σχέσεις. Το διάσημο πρώην ζευγάρι, ωστόσο, έχει να συνυπάρξει επαγγελματικά μπροστά από τις κάμερες από το 2001, όταν ήταν ακόμα παντρεμένο, με τον 56χρονο ηθοποιό να κάνει μία guest εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά «Τα φιλαράκια», στην οποία πρωταγωνιστούσε η 51χρονη ηθοποιός.

Πέρασαν 19 χρόνια από τότε και ήρθε ξανά η ώρα να συνεργαστούν. Η ηχογράφηση ήταν να γίνει τον Αύγουστο, ωστόσο η προβολή της αναβλήθηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου, για τεχνικούς λόγους.
Το καστ απαρτίζεται και από άλλα «ηχηρά» ονόματα, όπως οι Τζίμι Κίμελ, Τζούλια Ρόμπερτς, Μάθιου Μακ Κόναχι, Μόργκαν Φρίμαν, Χένρι Γκόλντινγκ, Ντέιν Κουκ, Τζον Λέτζεντ, Ρέι Λιότα, Σάια Λαμπάφ και Σον Πεν. Ο τελευταίος, δε, είχε συμμετάσχει στην ταινία και μάλιστα ήταν εκείνη που «έστρωσε» το δρόμο του προς την επιτυχία.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης έδωσαν στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία με skype φωτογραφίες του καστ.

.

 

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση της Τρίπολης στη Λιβύη, Φαγιέζ αλ Σάρατζ.  .

Ο επικεφαλής της διεθνώς αναγνωρισμένης Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) της Λιβύης, Φαγιέζ αλ Σάρατζ ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει την εξουσία μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του Σάρατζ έγινε σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση. Η κυβέρνηση του Σάρατζ εδρεύει στην Τρίπολη ενώ η ανατολική Λιβύη και μεγάλο μέρος του νότου της χώρας ελέγχεται από τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι Τούρκοι και Ρώσοι αξιωματούχοι είναι κοντά σε μια συμφωνία που θα αφορά τις παραμέτρους μιας εκεχειρίας στη Λιβύη αλλά και τη συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας για τη δημιουργία μιας κεντρικής κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 το Bloomberg είχε μεταδώσει ότι ο Σάρατζ αναμένεται να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία της Λιβύης.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!