Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

 

Αλλαγές στο ωράριο νυχτερινής κυκλοφορίας κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την τακτική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Έτσι, ο περιορισμός της κυκλοφορίας ξεκινά στις 22:00 τη Μεγάλη Εβδομάδα και ανήμερα το Πάσχα, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου) η έναρξη του περιορισμού μεταφέρεται στις 23:00.

Σχετικά με την Μεγάλη Παρασκευή, ο Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι η περιφορά του επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του ναού και χωρίς να ακολουθούν οι πιστοί, όπου θα ισχύει και εκεί 1 άτομο ανα 10 τ.μ..

Το ωράριο βραδινής μετακίνησης διευρύνεται από τη Δευτέρα 3 Μαΐου, όταν αρχίζει η λειτουργία της εστίασης. Η απαγόρευση θα είναι από τις 23:00 έως τις 05:00.

Επιπλέον, η διαδημοτική μετακίνηση επιτρέπεται μόνο τα Σαββατοκύριακα με την αποστολή SMS 6 το 13033.

Στο ΙΧ αυτοκίνητο εάν είναι μόνος του ο οδηγός ή όταν οι επιβάτες είναι συγγενείς πρώτου βαθμού (σύζυγοι, γονείς με παιδιά) τότε δεν υποχρεούνται να φοράνε μάσκα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο οδηγός και οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκα.

Υποχρεωτική η χρήση της μάσκας είναι και στα επαγγελματικά οχήματα όταν υπάρχουν συνεπιβάτες. Στις κόκκινες περιοχές, ο ανώτατος αριθμός επιβατών σε ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο είναι τα τρία άτομα, εκτός αν είναι οικογένεια. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει και τον οδηγό.

 

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγινε βιβλίο στην Ισπανία!

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και έγινε βιβλίο στην Ισπανία!

Με τίτλο «Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο MVP που σηκώθηκε από τη φτώχεια», ο Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας περιγράφει τη ζωή του Αντετοκούνμπο από τα φτωχικά χρόνια στα Σεπόλια μέχρι την κορυφή του NBA.

Το βιβλίο, που είναι στα ισπανικά και ο τίτλος του στην ισπανική είναι «Giannis Antetokounmpo: el MVP que surgio de la miseria», διατίθεται ήδη και ηλεκτρονικά.

Η ζωή του Greek Freak σύντομα θα αποτυπωθεί και σε ταινία, με μέρος των γυρισμάτων της να γίνονται στην Αθήνα.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!