Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019


Να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επ' αόριστον, αποφάσισε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ γιατί θέλει, όπως είπε, να επικεντρωθεί στον «πραγματικό κόσμο».
Ο 39χρονος ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram την απόφασή του λέγοντας ότι καταβάλει προσπάθεια για να παραμείνει δημιουργικός και με έμπνευση από τότε που ξοδεύει πολύ χρόνο για να είναι συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Αποχωρώ και θα βρίσκομαι στον πραγματικό κόσμο για λίγο καιρό παρά στο τηλέφωνό μου» έγραψε. «Πιθανότατα να επανέλθω κάποια στιγμή. Αλλά θα το κάνω εάν έχω κάποιον λόγο ή μία συγκεκριμένη άποψη για να είμαι εδώ και για το τι δημοσιοποιώ».Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως «Magic Mike» και «21 Jump Street» και κατέχει δύο εταιρείες παραγωγής, την Free Association Productions και την Iron Horse Entertainment.
«Το θέμα με τη δημιουργικότητα... από την εμπειρία μου, είναι ότι έρχεται πάντα όταν δεν την αναζητάς», πρόσθεσε στη λεζάντα.
Ο Τέιτουμ έχει πάνω από 8 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και πάνω από 17 εκατομμύρια στο Instagram.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα δημοφιλής χολιγουντιανός ηθοποιός, έφθασε στο νησί με σκάφος που αγκυροβόλησε στη μαρίνα της Παροικίας.
Μαυρισμένος από τον ήλιο του Αιγαίου, σχεδόν αγνώριστος από τη συνήθη κινηματογραφική του εικόνα, προσπαθεί να περνά απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα μοιάζοντας περισσότερο με ανώνυμο τουρίστα.
Ο Ντι Κάπριο συνοδευόμενος από την παρέα του δείπνησε το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου σε γνωστό εστιατόριο της Νάουσας. Θα παραμείνει στο νησί για λίγες ακόμα μέρες.

Η Ρουμανία θα εγκρίνει έκτακτο διάταγμα, που θα προβλέπει την επιβολή της ποινής της ισόβιας κάθειρξης ως τιμωρία για τον βιασμό και την παιδεραστία, δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας Βιορίτσα Νταντσίλα, λίγες ημέρες μετά την απαγωγή και δολοφονία μιας 15χρονης, μια υπόθεση που σόκαρε τη χώρα.
Ένας 65χρονος μηχανικός στην πόλη Καρακάλ, στη νότια Ρουμανία, ομολόγησε ότι σκότωσε την Αλεξάντρα Μακεσάνου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 24η Ιουλίου, και μια 18χρονη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο.
«Έχω μηδενική ανοχή στην έλλειψη ανθρωπιάς και σεβασμού προς τους πολίτες», υπογράμμισε η Ντανσίλα παρουσιάζοντας σε δημοσιογράφους τα σχέδια της κυβέρνησής της.
Οι παιδεραστές και βιαστές που κρίνονται ένοχοι στη Ρουμανία αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης έως 7 και 12 χρόνια αντιστοίχως. Στην περίπτωση που το θύμα πεθάνει, οι βιαστές βρίσκονται αντιμέτωποι με κάθειρξη 18 ετών.

Προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας ή… γενικά στο κενό. Ένα αγοράκι περπατούσε σε ένα σταθμό της Ρωσίας χωρίς συνοδεία.
Στο μυαλό του σίγουρα το μόνο που υπήρχε ήταν το παιχνίδι που έπαιζε στο κινητό του κι έτσι περιφερόταν με την οθόνη στο… πρόσωπο.
Μέχρι, που μέσα σε δευτερόλεπτα έπεσε στις ράγες! Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά κι έτρεξε προς τις πλατφόρμες πριν περάσει ο συρμός.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!