Κυριακή 3 Απριλίου 2016


Στο πλαίσιο του Carpool Karaoke με παρουσιαστή τον James Corden βρέθηκε η Jennifer Lopez και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν της έχουν κάνει πέντε προτάσεις γάμου!

«Μου είχαν κάνει πολύ ωραίες προτάσεις γάμου! Δεν θέλω να τις συγκρίνω! Ήταν όλες ξεχωριστές! Ήταν ωραίες!» ανέφερε η 46χρονη τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Κάποιοι μου ζήτησαν να τους παντρευτώ και αρνήθηκα. Έχω παντρευτεί τρεις φορές, αλλά μου έχουν κάνει πρόταση γάμου πέντε φορές!»

Αν και δεν ανέφερε σε ποιους είπε «όχι», κάποιοι σκέφτηκαν τους πρώην της, David Cruz και Sean “P Diddy” Combs και άλλοι τον τωρινό σύντροφό της, Casper Smart.

Θυμίζουμε πως η Λατίνα σταρ παντρεύτηκε πρώτη φορά τον 1997 με τον Ojani Noa από την Κούβα, ο οποίος τότε δούλευε ως σερβιτόρος.

Χώρισαν όμως μετά από 11 μήνες. Το 2001 ντύθηκε νύφη στο πλευρό του χορευτή-χορογράφου, Cris Judd, με τον οποίο έριξε τίτλους τέλους 10 μήνες μετά.

Λίγο καιρό αργότερα ερωτεύτηκε τον Ben Affleck. Οι δυο τους αν και είχαν αρραβωνιαστεί τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2004. Τότε, η Lopez παντρεύτηκε τον Marc Anthony με τον οποίο απέκτησε τα δίδυμα, Μax και Emme.

Ωστόσο, μετά από εφτά χρόνια πήραν διαζύγιο.

ΠΗΓΗ: mad.tv

Σε αυτή τη χώρα οι δημόσιοι υπάλληλοι θα απαγορεύεται στο εξής να τρώνε κατά τις συναλλαγές τους με το κοινό, να σχολιάζουν την πολιτική της κυβέρνησης, να κάνουν ρουσφέτια αλλά και να φορούν απρεπή ενδύματα στη δουλειά τους, με βάση τον νέο κώδικα δεοντολογίας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στο Τουρκμεντιστάν λοιπόν, ο νόμος για την “ηθική και συμπεριφορά στην εργασία” που εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο και επικυρώθηκε από τον πρόεδρο Γκουρμπανγκούλι Μπερντιμουχαμέντοφ τέθηκε την Πέμπτη σε εφαρμογή, μετά τη δημοσίευσή στην επίσημη εφημερίδα της κυβέρνησης.
Οι υπάλληλοι που δεν θα τηρήσουν τον νέο δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με “ηθική επίπληξη κατά τις συσκέψεις του προσωπικού” ή ακόμη και να απολυθούν από τη δουλειά τους.
Σύμφωνα με τον κώδικα, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να υιοθετήσουν ένα “επίσημο, λιτό και παραδοσιακό” ενδυματολογικό στυλ. Τους απαγορεύεται επίσης να τρώνε κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ή στις επαφές τους με τους πολίτες.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πρέπει “να εκφράζουν δημοσίως την άποψή τους για την κρατική πολιτική ή για τη λειτουργία της υπηρεσίας τους, εάν η άποψη αυτή δεν αντιστοιχεί στην επίσημη πολιτική” της χώρας, ούτε φυσικά να αποκαλύπτουν εμπιστευτικές πληροφορίες.
Ο νόμος, όπως γράφει το newsonly.gr, καλεί επίσης τους υπαλλήλους να μην συζητούν για το κόστος των εμπορευμάτων και των υπηρεσιών, ούτε για τους δημοσιονομικούς δείκτες σε δημόσιες παρεμβάσεις τους ή σε συνεντεύξεις που ενδεχομένως θα δώσουν σε μέσα ενημέρωσης. Θα πρέπει να είναι “έντιμοι, δίκαιοι και σεμνοί” και “να μην κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους (…) αποσπώντας οφέλη”.

Το κατασκοπικό θρίλερ εποχής, σκηνοθετείται από τον Ρόμπερτ Ζεμέκις («Επιστροφή στο Μέλλον», «Φόρεστ Γκαμπ», «Ο Ναυαγός»), και το σενάριό του υπογράφει ο καταπληκτικός Στίβεν Νάιτ («Επικίνδυνες Υποσχέσεις», «Σε Λάθος Χρόνο», «Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά»).

Στο «Five Seconds of Silence» παρακολουθούμε τον Μαξ Βέιταν (Μπραντ Πιτ) και την Μαριάν Μποσεζούρ (Μαριόν Κοτιγιάρ), δύο δολοφόνους που ερωτεύονται κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στην Καζαμπλάνκα, το 1942 (ξεκάθαρη αναφορά στην κλασσική ταινία), όπου καλούνται να σκοτώσουν έναν Γερμανό πρέσβη.

Το κοινό τους μέλλον, ωστόσο, θα κινδυνέψει από τη στιγμή που θα έρθουν στην επιφάνεια, μυστικά από το παρελθόν τους που θα αμφισβητήσουν την αγάπη του ενός για τον άλλο.

Η ταινία σηματοδοτεί άλλη μια συνεργασία του Ρόμπερτ Ζεμέκις με την Paramount, μετά το «Flight» του 2012, με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, όπου απέσπασε δύο οσκαρικές υποψηφιότητες.

Την παραγωγή του φιλμ έχουν αναλάβει οι, Γκράχαμ Κινγκ, Ζεμέκις και Στιβ Σαρκ ενώ συμπαραγωγοί θα είναι οι, Στίβεν Νάιτ, Πάτρικ ΜακΚόρμικ και Ντένις Ο'Σάλιβαν.

Το «Five Seconds of Silence» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες, την 23η Νοεμβρίου του 2016.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr

Χωρίζει η Ντρου Μπάριμορ από τον σύζυγό της, Γουίλ Κόπελμαν, μετά από τρία χρόνια γάμου!

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, ενώ το ζευγάρι επιβεβαίωσε το χωρισμό του!

«Δυστυχώς η οικογένεια μας χωρίζεται από νομικής άποψης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξακολουθούμε να αισθανόμαστε οικογένεια» είπε το ζευγάρι στο περιοδικό PEOPLE και τόνισε:

«Τα παιδιά μας είναι τα πάντα για μας και ανυπομονούμε να ζήσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί τους, ως πρώτη για μας προτεραιότητα».

Η 41χρονη ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον 38χρονο συνάδελφό της τον Φεβρουάριο του 2011. Μετά από περίπου ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2012, παντρεύτηκαν σε τελετή που έγινε στo Montecito της California στο σπίτι που διατηρεί εκεί η Ντρου. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Olive που είναι τριών ετών και την Frankie, 23 μηνών.

Η Ντρου Μπάριμορ είχε μιλήσει τον περασμένο Νοέμβριο στο US Weekly για τον γάμο της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο σύζυγός μου κι εγώ συμβιβαζόμαστε σε πολλά πράγματα.

Είναι τα μικρά πράγματα που μπορείς να αλλάξεις και που μπορούν να κάνουν μια σχέση πιο δυνατή. Ο συμβιβασμός έχει να κάνει με το να αλλάζεις τον εαυτό σου για το καλό της σχέσης. Είναι μια ευκαιρία για τον κάθε άνθρωπο να γίνει πιο ευέλικτος και πιο καλός άνθρωπος».

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει άλλους δύο γάμους. Τον Μάρτιο του 1994 παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη μπαρ, Τζέρεμι Τόμας, με τον οποίο χώρισε μετά από λίγες εβδομάδες και τον κωμικό Τομ Γκριν, τον Ιούλιο του 2001 (χώρισαν τον Δεκέμβρη της ίδιας χρόνιας).

ΠΗΓΗ: star.gr

Τάραξαν... τα νερά στην Αγγλία δημοσιογράφοι των «Sunday Times», καθώς στο ημίχρονο του αγώνα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, προανήγγειλαν μέσω του twitter συνταρακτικές αποκαλύψεις στο φύλλο της Κυριακή με σκάνδαλο ντόπινγκ.

Τόνισαν μάλιστα ότι εμπλέκονται και παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ, εκτός από άλλους αθλητές. Αυτό επιβεβαίωσε και ο αρχισυντάκτης των «Sunday Times», Τζόναθαν Κάλβερτ, ο οποίος δημοσίευσε στο «Twitter»:

«Το #dopingscandal (hashtag που χρησιμοποιείται από του δημοσιογράφους της εφημερίδας) έχει επεκταθεί, συμπεριλαμβάνοντας ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ».

Εδώ να πούμε ότι δεν έχουν δοθεί ονόματα των ποδοσφαιριστών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, ούτε οι ομάδες στις οποίες ανήκουν αυτοί.

Όπως είπαμε, με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι 150 αθλητές έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών για να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Όλοι περιμένουν το φύλλο αυτής της Κυριακής...


Πηγή: pamesports.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!