Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

 

Μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες είναι εγγονή του Αγίου Παϊσίου. Η ίδια έχει παραδεχτεί πως είναι εγγονή του σύγχρονου Αγίου της Ορθοδοξίας. Πρόκειται για τη διάσημη ρεμπέτισσα Μαριώ.

Η Μαριώ έμαθε για τη συγγένεια που τη συνδέει με τη μεγάλη αυτή προσωπικότητα της Ορθοδοξίας μας πριν από περίπου δέκα χρόνια.

“Δεν το ήξερα καν. Το πληροφορήθηκα όταν ήρθαν και με βρήκαν σε μια συναυλία που έκανα στα Γιάννενα κάτι εξαδέλφες μου από την Ηγουμενίτσα, οι οποίες έχουν κι εκείνες την ίδια συγγένεια με τον Παΐσιο”, έχει δηλώσει στο παρελθόν στην Εspresso , αναφέροντας πώς η εξ αίματος σχέση τους προέρχεται από την πλευρά της μητέρας της.

 

«Κανένα νόημα» δεν βρίσκει στη ζωή της η Σινέντ Ο’ Κόνορ, μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Σέιν.

Ο νεαρός αποφάσισε τον Ιανουάριο να βάλει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας στη θλίψη τους κοντινούς του ανθρώπους και φυσικά, τη μητέρα του, Σινέντ και τον πατέρα του, Ντόναλ Λάνι.

Η τραγουδίστρια μπορεί να μην έβαλε κι εκείνη τέλος στη ζωή της, όπως έγραφε τις πρώτες ημέρες μετά την αυτοκτονία του γιου της στο Twitter, όμως δεν βρίσκει πλέον, κανένα νόημα σε τίποτα, για να την κάνει να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή και να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της.

Με μία δημοσίευσή της στο Twitter, η τραγουδίστρια ενημέρωσε  το κοινό της πως δεν θα τη δει ποτέ ξανά να τραγουδάει. «Απλά για να σας ενημερώσω, οι υπαινιγμοί για πιθανές εμφανίσεις μου φέτος ή τον επόμενο χρόνο ή γενικά καποια στιγμή είναι λανθασμένοι. Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κάτι, για το οποίο θα τραγουδήσω», έγραψε η Σινέντ Ο’ Κόνορ.

20238207

Είναι γνωστό πως εδώ και κάποια χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ωστόσο, η απώλεια του γιου της σίγουρα επιδείνωσε την κατάστασή της και η ίδια χρειάζεται πολύ χρόνο για να επανέλθει.

Την είδηση του θανάτου του 17χρονου γιου της ανακοίνωσε η ίδια η Σινέντ Ο’ Κόνορ.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωσή της, ο νέος εντοπίστηκε νεκρός δύο ημέρες, μετά την εξαφάνισή του. Η Σινέντ Ο’ Κόνορ είπε στους φανς της ότι «αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του».

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, μείνε εν ειρήνη», έγραψε.

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό του, η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να ελέγξει την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Κάποια tweet που ανέβασε, προτού τα σβήσει στη συνέχεια, μαρτυρούν πως οδηγήθηκε εκεί, καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις.

«Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω, έμενα μόνο για εκείνον και τώρα εκείνος έφυγε. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν θέλουν να με ξέρουν πλέον», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ λίγη ώρα αργότερα, κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο.

sinead_oconnor_gios_art

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Συγγνώμη που σας αναστάτωσα όλους. Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο, αλλά θα βρω τον Σέιν. Αυτή είναι απλώς μία καθυστέρηση».

10681979

πηγή: protothema.gr

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!