Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018


Κινηματογραφικοί αστέρες, όπως η Ναόμι Γουότς, η Lady Gaga, η Έμα Στόουν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, στην τελετή έναρξης που έλαβε χώρα στη Μεγάλη Αίθουσα (Sala Grande), στην κεντρική αίθουσα προβολών στο Λίντο.
 Ενώ στο επίκεντρο του Φεστιβάλ είναι οι ταινίες και τα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Χρυσού Λέοντα για την καλύτερη ταινία, τα μοντέρνα σύνολα που φορούν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μπορούν να είναι εξίσου εκθαμβωτικά.
 Τους πιο καλοντυμένους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας του 2018 προβάλλει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Independent» συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό.
 Στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους είναι η Νικόλ Ουάρν, ιδρύτρια του ψηφιακού brand Gary Pepper, η οποία φόρεσε ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί φόρεμα Toni Maticevski στην πρεμιέρα του «Eternity's Gate», με πρωταγωνιστή τον Γουίλιαμ Νταφόε ως Βίνσεντ Βαν Γκογκ.
 Η Ναόμι Γουότς, μέλος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεχώρισε με ένα εκθαμβωτικό αραχνοΰφαντο, κεντημένο με πέτρες, φόρεμα Dolce & Gabbana couture στην πρεμιέρα της ίδιας ταινίας.
 Η ηθοποιός και μοντέλο Μπρούνα Μαρκεζίνε επέλεξε για την πρεμιέρα της ταινίας «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) μία μπλε δημιουργία Alberta Ferretti, παπούτσια Jimmy Choo και κοσμήματα Chopard.
 Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον φόρεσε τουαλέτα Christian Dior, κόκκινη στράπλες, στην πρεμιέρα της ταινίας «Suspiria», στην οποία πρωταγωνιστεί και η Έμα Στόουν επέλεξε ένα βραδινό φόρεμα σε λιλά και κρεμ απόχρωση Louis Vuitton για την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί κατά την προβολή της ταινία «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου.
 Από τις ανδρικές εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν του Ράιαν Γκόσλινγκ με άσπρο σακάκι σμόκιν Gucci στην πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας «First Man» στην οποία υποδύεται τον αστροναύτη Νιλ Άρμστρονγκ, του σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι (Taika Waititi), κριτή στο φετινό φεστιβάλ με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν στην πρεμιέρα του «Eternity's Gate» και του Μπράντλεϊ Κούπερ με navy κοστούμι στην πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε και στην οποία πρωταγωνιστεί «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

Μιλώντας ειλικρινά για τις πνευματικές πεποιθήσεις του, ο ΜακΚάρτνεϊ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι πιστεύει πως υπάρχει "κάτι ανώτερο" και το συνέδεσε με μια εμπειρία που είχε, όταν πήρε διμεθυλοτρυπταμίνη (DMT) παρέα με άλλους.
   "Ήμασταν καρφωμένοι στον καναπέ. Και είδα τον Θεό, αυτό το εκπληκτικό πανύψηλο πλάσμα και αισθάνθηκα ταπεινός» δήλωσε ο ΜακΚάρτνεϊ στους Sunday Times, υπενθυμίζοντας ότι πήρε την ουσία μαζί με άλλους, όπως ο έμπορος τέχνης και ιδιοκτήτης γκαλερί Ρόμπερτ Φρέιζερ.
   "Και αυτό που λέω είναι ότι εκείνη η στιγμή δεν άλλαξε τη ζωή μου, αλλά ήταν μια ένδειξη", είπε.
   "Ήταν τεράστιο. Ένα πελώριο τείχος που δεν μπορούσα να δω την κορυφή του και βρισκόμουν στον πάτο. Και οποιοσδήποτε άλλος θα έλεγε ότι είναι μόνο το φάρμακο, η ψευδαίσθηση, αλλά και ο Ρόμπερτ και εγώ είπαμε: «Το είδατε αυτό;» Θεωρούσαμε ότι είχαμε δει ένα ανώτερο πλάσμα", συμπλήρωσε.
   Αναφερόμενος στο σήμερα, ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός μίλησε επίσης για την ανάγκη να ικανοποιεί τη συνεχιζόμενη δημιουργική του όρεξη, που τον οδήγησε να συνεργαστεί πρόσφατα με τον ράπερ Stormzy, ο οποίος είχε ζητήσει τη συμβουλή του.
   "Αναζητεί να προχωρήσει τη μουσική του. Υπήρχε ένα πιάνο, γι 'αυτό του έδειξα βασικά πράγματα" ανέφερε.
   Όσον αφορά τη γενική κατάσταση στον κόσμο, ο ΜακΚάρτνεϊ εξέφρασε θλίψη επειδή όπως είπε επικρατεί μια κατάσταση στην οποία "η βία και η αλαζονεία επέστρεψαν".
   "Είναι όπως η μόδα που κάνει κύκλους, οι καμπάνες παντελόνια επέστρεψαν. Προχωρούσαμε προς την κατεύθυνση της λογικής, αλλά βρισκόμαστε στην επόμενη ταλάντευση του εκκρεμούς τώρα. Αυτό συμβαίνει στη ζωή» κατέληξε.

Μια απίστευτη ιστορία αγάπης έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας και προκαλεί ενθουσιασμό!
Πρόκειται για ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ, το οποίο έμελλε να δεθεί για πάντα με τα δεσμά του έρωτα μέσα από μια απίστευτη περιπέτεια…
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Facebook και έδωσαν ραντεβού για την πρώτη τους τετ α τετ επαφή σε παραλία της Καλιφόρνια, προκειμένου να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ, το σέρφινγκ.
Το ραντεβού τους αυτό όμως έμελλε να εξελιχθεί λίγο διαφορετικά από ότι περίμεναν κι αυτό γιατί ο Μαξ υπέστη ανακοπή κατά την έξοδό του από τη θάλασσα.
Για καλή του τύχη, η Άντρεα είναι γιατρός και μέχρι να έρθουν οι διασώστες, εκείνη του έκανε μαλάξεις στο στήθος και τεχνητές αναπνοές, κινήσεις που αποδείχθηκαν σωτήριες, παρά το ότι για 17 λεπτά η καρδιά του Μαξ είχε σταματήσει να χτυπά.
Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Η δυσάρεστη αυτή εμπειρία τον έκανε αχώριστο με την Άντρεα και πλέον είναι ζευγάρι.
Αποφάσισαν έτσι να δώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο της διάσωσης, το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της παραλίας, ελπίζοντας ο κόσμος να κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζει κανείς την τεχνική της καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης.

Φτωχότερος κατά 106.590€ θα είναι ο Μάριο Λεμινά, λόγω της απερισκεψίας του. Ο μέσος της Σαουθάμπτον θα κληθεί να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό (που ισοδυναμεί με τα 3/4 του μηνιάτικού του) για παράβαση του ορίου ταχύτητας, την οποία... δεν έκανε αυτός.
Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητό του καταγράφηκε από τις κάμερες να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας, με τον παίκτη να εξηγεί πως την ατασθαλία έκανε είτε ο αδελφός είτε ο ξάδελφός του. Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει, αφού το πρόστιμο είναι "τσουχτερό".
Για την ακρίβεια, είναι το υψηλότερο που έχει καταγραφεί ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, κι αυτό γιατί δεν υπέδειξε εκείνον που υπέπεσε στην παράβαση.
Πέραν του χρηματικού ποσού που πρέπει να δώσει, του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για ένα χρόνο.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!