Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016


Το φωτογραφικό του έργο παρουσιάζει ο διάσημος ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, σε έκθεση υπό τον τίτλο «Women in Gold», η οποία εγκαινιάστηκε την Τετάρτη στη Μόσχα.
Στην έκθεση παρουσιάζονται φωτογραφίες του Ισπανού ηθοποιού από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Η Μάσκα του Ζορό» και «The 33», αλλά και πορτρέτα γυναικών.
 
YOUTUBE/RUPTLY TV
«Δεν πρόκειται για φωτογραφίες μόδας, οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες είναι σχεδόν θεατρικές, ξεχειλίζουν βασικά από ειρωνεία και χιούμορ» δήλωσε ο 56χρονος Μπαντέρας σε δημοσιογράφους. Οι θαυμαστές του Ισπανού ηθοποιού μπορούν να επισκεφθούν το Multimedia Art Museum της Μόσχας, όπου φιλοξενείται η έκθεση, μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα emails που λαμβάνετε στον λογαριασμό σας δεν είναι όλα σχεδιασμένα με τον ίδιο τρόπο.

Ιδιαίτερα τα emails που περιέχουν εικόνες και links (π.χ. newsletters) φαίνονται μια χαρά στον σταθερό υπολογιστή σας, αλλά είναι αρκετά δυσανάγνωστα και δύσχρηστα όταν τα βλέπετε στο smartphone σας.

Γι’ αυτό η Google ανακοίνωσε ότι σύντομα θα αναβαθμίσει τις εφαρμογές Gmail και Inbox by Gmail, έτσι ώστε να υποστηρίζουν emails με responsive σχεδιασμό, δηλαδή να προσαρμόζονται ανάλογα σε οθόνες διαφορετικού μεγέθους.

Σύμφωνα με τη Google,

“Από τον επόμενο μήνα (Οκτώβριο), οι εφαρμογές Gmail και Inbox by Gmail θα υποστηρίζουν emails που έχουν δημιουργηθεί με responsive σχεδιασμό, δηλαδή το περιεχόμενο τους θα μπορεί να προσαρμόζεται έτσι ώστε να ταιριάζει σε οθόνες διαφορετικού μεγέθους.

Το κείμενο, τα links και τα κουμπιά θα μεγαλώνουν για να είναι πιο ευανάγνωστα και πιο εύκολο να χρησιμοποιηθούν σε μια μικρότερη οθόνη. Αν είστε σε desktop, θα δείτε και εκεί βελτιώσεις, διότι τα emails που έχουν σχεδιαστεί για mobile συσκευές θα προσαρμόζονται και αυτά σε μεγαλύτερη οθόνη”

Πηγή: techgear.gr

Το όνομα παραμένει, αλλά το concept είναι εντελώς καινούργιο : το νέο PEUGEOT 5008 ανοίγει νέους δρόμους, αυτούς των μεγάλων 7-θέσιων SUV της κατηγορίας C.

Το νέο PEUGEOT i-Cockpit® ανεβάζει τον πήχη!

Στο εσωτερικό, συναντάμε την τελευταία εξέλιξη του φουτουριστικού PEUGEOT i-Cockpit®, που προσφέρει στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία. Με compact τιμόνι και με μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών, το νέο PEUGEOT i-Cockpit® διαθέτει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, υψηλής ανάλυσης και εντυπωσιακής αισθητικής.

Εξόχως ευρύχωρο εσωτερικό υψηλής λειτουργικότητας

Με μεταξόνιο 2,84μ. και μήκος 4,64μ., το νέο SUV PEUGEOT 5008 προσφέρει τη μεγαλύτερη καμπίνα από όλα τα SUV της κατηγορίας του. Πιο μακρύ κατά 19εκ. από το νέο SUV PEUGEOT 3008, το 5008 διακρίνεται για τις απολύτως ισορροπημένες εξωτερικές διαστάσεις του, ενώ το επιπλέον μήκος έχει τεθεί στη διάθεση των επιβατών. Προσφέρει δε, καινοτομίες στην αγορά προτείνοντας διαμόρφωση με :

• 3 ανεξάρτητα, πανομοιότυπα, αποσπώμενα καθίσματα στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, που ρυθμίζονται σε μήκος και σε κλίση

• 2 ανεξάρτητα, αποσπώμενα, αφαιρούμενα καθίσματα στην τρίτη σειρά καθισμάτων

• Τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας του, 1060λ.

Το νέο SUV PEUGEOT 5008 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ειδικής αναδίπλωσης του καθίσματος συνοδηγού προκειμένου να μεταφερθούν αντικείμενα μήκους μέχρι 3,20μ. και πόρτα χώρου αποσκευών με λειτουργία φωτοκύτταρου.

Ένα SUV με επιβλητικό εξωτερικό σχεδιασμό

Το μακρύ και οριζόντιο καπό, η κάθετη εμπρόσθια όψη καθώς και το ανυψωμένο αμάξωμα, δημιουργούν την εικόνα ενός καθαρόαιμου SUV. Το περιορισμένο του ύψος (1,64μ. με τις μπάρες οροφής) συνεισφέρει στην δυναμική του εμφάνιση. Εμπρός, συναντάμε τη μάσκα με λεπτομέρειες χρωμίου και πίσω τη λωρίδα με φώτα LED, χαρακτηριστικά της ταυτότητας των SUV τελευταίας γενιάς της μάρκας.

Οδηγική απόλαυση

Το νέο SUV PEUGEOT 5008 μοιράζεται με τα PEUGEOT 308 και 3008 την πλατφόρμα EMP2 και εξοπλίζεται με τους τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6.1. Οι εκπομπές CO2 περιορίζονται σε 115 g/km στην γκάμα βενζίνης και σε 105 g/km στην γκάμα εκδόσεων πετρελαίου.

Το νέο PEUGEOT σε προκαλεί να ταξιδέψεις μαζί του, προσφέροντας εξαιρετική ηχομόνωση και πολλαπλά συστήματα άνεσης: σύστημα μασάζ στα εμπρόσθια καθίσματα, σύστημα ήχου Hi-Fi Premium FOCAL®, ανοιγόμενη πανοραμική οροφή κλπ. Προτείνει επίσης κορυφαία συνδεσιμότητα με τη λειτουργία Mirror Screen και την πλοήγηση 3D (με TomTom® Traffic).

Το νέο SUV PEUGEOT 5008 διαθέτει ένα πραγματικό οπλοστάσιο συστημάτων ασφάλειας: Αναβαθμισμένο Grip Control το οποίο περιλαμβάνει λειτουργία υποβοήθησης σε κατηφόρα, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση κινδύνου σύγκρουσης, προειδοποίηση ακούσιας παρέκκλισης από την λωρίδα, προειδοποίηση έλλειψης προσοχής του οδηγού, αυτόματη εναλλαγή μεγάλων/μεσαίων φώτων, αναγνώριση πινακίδων σήμανσης ορίων ταχύτητας, ρυθμιστή προσαρμοσμένης ταχύτητας με λειτουργία Stop (ΕΑΤ6), ενεργό σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου, σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος και Visio Park (ορατότητα 360°).

Απαντώντας στις ερωτήσεις του σήμερα, το νέο SUV PEUGEOT 5008 καινοτομεί προτείνοντας επίσης την ενσωμάτωση στον χώρο αποσκευών του e-Kick (αναδιπλούμενου πατινιού ηλεκτρικής υποβοήθησης) ή του e-Bike eF01 (αναδιπλούμενου ποδηλάτου ηλεκτρικής υποβοήθησης) με αποσπώμενες μονάδες φόρτισής τους.

Μια ανταγωνιστική γκάμα Γαλλικής παραγωγής

Προτεινόμενη σε 5 επίπεδα εξοπλισμού - Access, Active, Allure, GT Line, GT – η γκάμα του νέου SUV PEUGEOT 5008 που θα παράγεται στην Rennes (France), είναι απολύτως συμβατή με την στρατηγική που ανέπτυξε η μάρκα τα τελευταία 2 χρόνια.

Το νέο SUV PEUGEOT 5008 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού 2016 και θα βγει στην αγορά την άνοιξη του 2017.
real.gr

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και πάλι μαζί.

Όχι δεν πρόκειται οι δύο τους να ζήσουν ή μάλλον να ξαναζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα-της δεκαετίας του '90.

Όμως δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα δούλευαν από κοινού για την παραγωγή ενός νέου δίσκου.

Η Μπρίτνεϊ ήταν η πρώτη που έριξε την ιδέα για τη συνεργασία, όταν την ρώτησαν από το E! News, με ποιον θα ήθελε από τη μουσική σκηνή να δουλέψει και εντελώς… τυχαία αναφέρθηκε το όνομα του Τζάστιν.

Τότε αυτή δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε «φυσικά και θα ήθελα».

Η δήλωση αυτή μεταφέρθηκε στον 35χρονο καλλιτέχνη συνοδευόμενη με την ερώτηση εάν θα απαντούσε σε μία κλήση της πρώην αγαπημένης του.

Κι η απάντηση του ήταν: «Θα το έκανα. Σίγουρα! Απολύτως, απολύτως».

Βέβαια έσπευσε να αστειευτεί αναφέροντας τον γιο του Σίλα, λέγοντας ότι «έχω ένα 17 μηνών μωρό κι έτσι δεν παίρνω και πολλά πράγματα είδηση.

Ζητώ συγγνώμη που δεν το γνώριζα. Είμαι ανοιχτός να δεχτώ μία κλήση».

Τώρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να σηκώσει το ακουστικό η Μπρίτνεϊ και να κάνει την πρότασή της…

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Σοφία Βεργκάρα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης στον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes. Η  ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «Modern Family» βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου, με έσοδα 43 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Forbes αναφέρει πως το χάσμα των αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων είναι πολύ μικρότερο σε ηθοποιούς της τηλεόρασης από ό,τι στον κινηματογράφο, όπου ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός, Ντουέιν Τζόνσον, με αμοιβές που στο σύνολό τους αγγίζουν τα 64,5 εκατομμύρια δολάρια, κέρδισε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την υψηλότερα αμειβομένη γυναίκα ηθοποιό, την Τζένιφερ Λόρενς.


Αυτό συμβαίνει γιατί οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών, συνήθως, διαπραγματεύονται όλοι μαζί τις αμοιβές τους, ενώ εκείνοι των ταινιών ξεχωριστά.
Η Κάλεϊ Κουόκο,  δεύτερη στη λίστα του Forbes, έβγαλε σχεδόν τα μισά από τα κέρδη της Βεργκάρα. Ωστόσο, εξακολουθεί να βγάζει ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Ο συμπρωταγωνιστής της, Τζιμ Πάρσονς, βρίσκεται στην κορυφή των ανδρών ηθοποιών το 2015, με κέρδη 29 εκατομμύρια δολάρια.

O διευθυντής του FBI, James Comey, αποκάλυψε σε πρόσφατη ομιλία του στο πλαίσιο συνεδρίου πως καλύπτει την webcam στον υπολογιστή του με ταινία και μάλιστα, προέτρεψε και τους ακροατές να κάνουν το ίδιο.

Παρομοίασε δε αυτό το μέτρο με το κλείδωμα του αυτοκινήτου και της πόρτας του σπιτιού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν ορισμένα προσωπικά δεδομένα που πρέπει να παραμείνουν ιδιωτικά. Ειδικά για μένα, δεν γίνεται να μπαίνω σε ένα κυβερνητικό γραφείο και να έχω μια μικρή κάμερα στο πάνω μέρος της οθόνης να με κοιτάει.»

Τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό και λόγω της εκτενούς χρήσης φορητών υπολογιστών, που φέρουν κάμερες που «κοιτούν» το χρήστη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. «Αν οι hackers μπουν στο σύστημά σας, μπορούν να σας κάνουν τη ζωή κόλαση», τόνισε επί λέξει, αναφέροντας ακόμη πολλά περιστατικά εκβιασμών που έχουν αναφερθεί στην υπηρεσία.

Το 2014 μάλιστα, υπήρχε ιστοσελίδα που έδειχνε -σε ζωντανή σύνδεση- υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, ενώ έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις όπου χρήστες (και διάσημοι) είδαν στιγμές της ζωής τους να ανεβαίνουν σε υπηρεσίες video streaming όπως το YouTube.

Αφορμή για το σχόλιο αυτό του Comey είναι το γεγονός ότι σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, φαινόταν ο υπολογιστής του και η ταινία που κάλυπτε την κάμερα του προσωπικού του υπολογιστή.

Πηγή: e-pcmag.gr

Ένας στους τρεις ανθρώπους είναι πρόθυμος ακόμα και να βγει χαμένος, αρκεί ο συνάνθρωπός του να βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα, σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Science Advances. Οι ψυχολόγοι, μάλιστα, έχουν διαπιστώσει ότι το συναίσθημα του φθόνου αποτελεί τη βασική κινητήρια δύναμη πίσω από τη συμπεριφορά πολλών ανθρώπων, άσχετα αν ελάχιστοι από εμάς παραδεχόμαστε ανοιχτά ότι είμαστε ζηλόφθονοι τύποι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα  μιας έρευνας που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Science Advances, το 30% από τους 541 συμμετέχοντες ήταν πρόθυμοι να αγνοήσουν ένα μεγαλύτερο βραβείο σε ένα τυχερό παιχνίδι, και να συμβιβαστούν με κάτι χειρότερο, αρκεί η απόφασή τους αυτή να μείωνε και τις πιθανότητες των άλλων να κερδίσουν.
Σύμφωνα με την ομάδα επιστημόνων που διεξήγαγε την έρευνα, ο ζηλόφθονος τύπος προσωπικότητας «χαρακτηρίζεται από αισθήματα ζήλιας, εμμονής με το στάτους του και έλλειψης εμπιστοσύνης». Όπως επισημαίνουν, αυτά τα άτομα κάνουν τα πάντα για να υπονομεύσουν τους συνάδελφους ή συνεργάτες τους ώστε να μην αποκτήσουν περισσότερα προνόμια από αυτούς, ακόμα κι αν αυτή η συμπεριφορά τους έχει αρνητικό αντίκτυπο στον εαυτό τους.
Όπως σημειώνει ο συγγραφέας της σχετικής μελέτης, καθηγητής Yamir Moreno, από το Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα, «τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας αντικρούουν παλαιότερες θεωρίες, που αντιμετώπιζαν τους ανθρώπους ως κατεξοχήν λογικά πλάσματα».
Η ερευνητική ομάδα διαπίστωσε, τέλος, ότι σχεδόν το 90% των ανθρώπων μπορεί να διαχωριστεί σε τέσσερις βασικούς τύπους προσωπικοτήτων: Τον αισιόδοξο, τον απαισιόδοξο, τον πρόθυμο να εμπιστευθεί τους συνανθρώπους του και τον ζηλόφθονο. Οι «ζηλόφθονες» προσωπικότητες είναι οι πιο διαδεδομένες από τους υπόλοιπους τύπους, με σχεδόν 1 στα 3 άτομα να εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία. Συγκεκριμένα, οι «ζηλόφθονοι» τύποι υπερτερούν με αναλογία 30% έναντι 20% των άλλων χαρακτήρων.




Δεν υπάρχει αποδεδειγμένος τρόπος για να προβλέψουμε το πόσο θα ψηλώσει ένα παιδί ως ενήλικας. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες φόρμουλες που μπορούν να παρέχουν στους γονείς μια λογική εικασία για την ανάπτυξη του παιδιού τους.

Μάθετε με ένα κλικ πόσο ψηλό θα γίνει το παιδί σας με τον ειδικό αυτόματο υπολογιστή!...

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!