Τετάρτη 9 Μαΐου 2018


Ένας εκατομμυριούχος έπεσε θύμα απάτης, καθώς πλήρωσε 3 εκατομμύρια για να περάσει μία βραδιά πάθους με την ηθοποιό Megan Fox και το αγγελάκια Candice Swanepoel και το μοντέλο Yang Ying.
Για να την πατήσεις όμως, όπως ένας Κινέζος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας που εδρεύει στην Αυστραλία, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος πίστεψε ότι υπήρχε ένα γραφείο που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει την Megan Fox, την Candice Swanepoel και την Yang Ying για μία ερωτική βραδιά, με αποτέλεσμα να πληρώσει σχεδόν 3 εκατομμύρια, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας είχε πληρώσει 24.000 δολάρια για να γίνει μέλος του γραφείου, ενώ το υπόλοιπο ποσό πληρώθηκε ανά διαστήματα, καθώς έπρεπε να εξοφληθεί πριν το ραντεβού, στο οποίο φυσικά και δεν εμφανίστηκε καμία.
Ολοι μας λίγο πολλοί έχουμε σε μεταλλική ή πλαστική εκδοχή τη γνωστή κουτάλα για το σπαγκέτι με την τρύπα στη μέση με τα δοντάκια γύρω - γύρω.
Όπως η πλειοψηφία του κόσμου, έτσι κι εμείς θεωρούσαμε ότι η τρύπα στη μέση έχει τον ρόλο του σουρώματος των ζυματρικών από τα νερά. Κι όμως, η τρύπα υπάρχει για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ, αν δεν το βλέπαμε.
Είναι για να μετράει το πόπσα μακαρόνια αντιστοιχούν σε μια σωστή μερίδα ανά άτομο. Εκτός βέβαια κι αν ανήκετε στη γνωστή κατηγορία των ... μακαρονάδων, οπότε η τρύπα θα 'πρεπε να ήταν μεγαλύτερη...
koutt

koytt2
Αυτοί είναι οι πιο περιζήτητοι πορνοστάρ-Avengers!
Όπως συμβαίνει σχεδόν μετά από κάθε Χολιγουντιανό blockbuster -και δη σε όσα πρωταγωνιστούν υπερ-ήρωες-, η βιομηχανία του πορνό αναλαμβάνει την παραγωγή της πιο... ενήλικης έκδοσης της εκάστοτε ταινίας.
Παράλληλα οι αναζητήσεις για ανάλογες ταινίες σε ιστοσελίδες πορνό αυξάνονται δραματικά. Έτσι λοιπόν, και μετά την τρομερή επιτυχία της τελευταίας ταινίας της Marvel "Avengers: Infinity War", ήταν αναμενόμενο οι σχετικές αναζητήσεις για τους αντίστοιχους πορνοσταρ-Avengers και τις ερωτικές σκηνές τους να αυξηθούν.
Για την ακρίβεια, η "λίμπιντο" των χρηστών του Pornhub για τους γνωστούς υπερ-ήρωες της Marvel σε ερωτικές περιπέτειες εκτοξεύτηκε στο +356%, όπως γνωστοποίησε η διάσημη ιστοσελίδα ψυχαγωγίας ενηλίκων, η οποία ήταν φυσικά σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό με στατιστικά στοιχεία.
ave1.png
Παραδοσιακά, οι ήρωες της DC Comics όπως ο Μπάτμαν, η Wonder Woman και η Harley Quinn είναι πιο δημοφιλείς από εκείνους της Marvel όσον αφορά τις αναζητήσεις στο Pornhub. Πάντως το 2017, η λέξη Avengers και τα ονόματα των ηρώων που τους απαρτίζουν, αναζητήθηκαν στο Pornhub πάνω από 6 εκατομμύρια φορές. Όσον αφορά το 2018, η πιο δημοφιλής ανάμεσα στους Εκδικητές ήταν η Black Widow, ακολουθούμενη από τον Spider-Man, τον Captain America και τον Hulk.
Ο παρακάτω πίνακας ταξινομεί 14 Εκδικητές με βάση τον αριθμό των αναζητήσεων. Μαθαίνουμε επίσης αν τις περισσότερες αναζητήσεις για τον καθένα έκαναν άνδρες ή γυναίκες, και το ποσοστό διαφοράς των δύο φύλων.
ave2.png
Όσον αφορά το πορνό με υπερήρωες, πρόκειται για ένα είδος που υπάρχει εδώ και χρόνια, και μάλιστα πρόκειται για πραγματικές υπερπαραγωγές, με κανονικό σενάριο (το οποίο βέβαια πάντα καταλήγει στο...σεξ), κοστούμια που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αυθεντικά, ακόμη και οπτικά εφέ πολύ άνω του μετρίου. Το παρακάτω βίντεο είναι αρκετά διαφωτιστικό (μην ανησυχείτε, είναι ασφαλές για προβολή οπουδήποτε):
Παραδόξως, ο Thanos, ο "κακός" της τελευταίας ταινίας της Marvel, Βρίσκεται πολύ χαμηλά στη λίστα. Υποτίθεται πως διαθέτει ανυπέρβλητες δυνάμεις, ικανές να αφανίσουν το μισό σύμπαν και να στρεβλώσουν το χωροχρόνο αλλά και την πραγματικότητα με οφθαλμαπάτες, γεγονός που θεωρητικά θα τον καθιστούσε... ανυπέρβλητο και στο κρεβάτι. Ωστόσο οι χρήστες του Pornhub φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη, παραμένοντας πιστοί σε πιο... παραδοσιακές αξίες, όπως η Black Widow και ο Spider-man.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Pornhub, "τα στατιστικά μας δείχνουν πως οι γυναίκες αναζητούν για Avengers κατά 28% περισσότερο από ότι οι άντρες, ενώ η συγκεκριμένη κατηγορία είναι πιο δημοφιλείς στις ηλικίες 25-35".

Η Google παρουσίασε ένα νέο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που κλείνει ραντεβού ή κάνει κρατήσεις από το τηλέφωνο εκ μέρους των χρηστών, κάνοντας φωνητικές συνομιλίες για λογαριασμό τους π.χ. με ένα ιατρείο, ένα κομμωτήριο ή ένα εστιατόριο.
Όπως έκανε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος Σουντάρ Πιντσάι, κατά το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της αμερικανικής εταιρείας στην Καλιφόρνια, το νέο «έξυπνο» εργαλείο Google Duplex θα αρχίσει πειραματικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Αν όντως «δουλέψει», τότε, οι αναλυτές εκτιμούν, σύμφωνα με το BBC, ότι θα δώσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο Google Assistant σε σχέση με τους προσωπικούς ψηφιακούς βοηθούς άλλων εταιρειών. Ακόμη, ο Google Assistant θα εμπλουτισθεί με έξι νέες φωνές.
Η επίδειξη που έκανε η Google, δείχνει ότι η φωνή που δημιουργείται από τον υπολογιστή, είναι πιο φυσική από κάθε άλλη έως τώρα, ενώ δεν φαίνεται να παράγεται από μηχάνημα, καθώς κάνει ακόμη και τα χαρακτηριστικά κομπιάσματα του τύπου «εεε…». Πάντως, σύμφωνα με αναλυτές, μένει να φανεί στην πράξη κατά πόσο όντως οι χρήστες θα εμπιστεύονται ένα λογισμικό να τηλεφωνά και να συνδιαλέγεται εκ μέρους τους.
Στην ίδια εκδήλωση, η Google παρουσίασε και άλλες καινοτομίες, όπως μια βελτιωμένη έκδοση του εργαλείου Google News, που -χάρη στο νέο χαρακτηριστικό «Full Coverage» (Πλήρης κάλυψη)- επιτρέπει στους χρήστες να μάθουν περισσότερα για τις ειδήσεις που τους ενδιαφέρουν, παρέχοντας μια μεγαλύτερη ποικιλία τίτλων από διάφορες αξιόπιστες πηγές, σε συνδυασμό με ερωταπαντήσεις, αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.α.
Ακόμη, προστέθηκαν νέα χαρακτηριστικά στους «Χάρτες» (Google Maps), μεταξύ άλλων γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας και χαρακτήρες καρτούν, που διευκολύνουν τον χρήστη να καταλάβει τις οδηγίες για τον προορισμό του. Έχει επίσης βελτιωθεί η ικανότητα του λογισμικού της Google να καταλαβαίνει πού ακριβώς βρίσκεται ο χρήστης της συσκευής, χάρη στο νέο σύστημα VPS (Visual Positioning System), που χρησιμοποιεί την κάμερα της φορητής συσκευής για να συμπληρώνει τα στοιχεία του GPS. Οι αλλαγές θα τεθούν σε εφαρμογή από φέτος το καλοκαίρι.
Επίσης, το «εξυπνότερο» πλέον Gmail θα μπορεί να συμπληρώνει αυτόματα προτάσεις, ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει για τον χρήστη. Ενώ και το πιο «έξυπνο» Google Photos θα προτείνει στο χρήστη να στέλνει αντίγραφα της φωτογραφίας στα πρόσωπα από τις επαφές του χρήστη, τα οποία το λογισμικό θα αναγνωρίζει στη φωτογραφία. Θα μπορεί επίσης να μετατρέπει αυτόματα τις μαυρόασπρες φωτογραφίες σε έγχρωμες και να μετατρέπει τις φωτογραφίες εγγράφων σε αρχεία pdf. Οι αλλαγές αυτές θα τεθούν σε ισχύ μέσα στο επόμενο δίμηνο.
Η εταιρεία παρουσίασε, επίσης, πρωτοβουλίες «ψηφιακής ευημερίας», ώστε να ενθαρρυνθούν οι χρήστες, ιδίως οι νέοι, να «ξεκολλήσουν» από τις οθόνες τους. Μεταξύ άλλων, ένα νέο εργαλείο του Android θα ενημερώνει τους χρήστες πόση ώρα έχουν περάσει χρησιμοποιώντας διάφορες εφαρμογές (apps) και θα τους δίνει τη δυνατότητα να θέτουν οι ίδιοι ένα ανώτατο όριο χρόνου που θέλουν να αφιερώνουν στο τηλέφωνό τους.
Εξάλλου, παρουσιάσθηκε η νέα -ένατη κατά σειρά- βελτιωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, με την ονομασία Android P. Μεταξύ άλλων, η μπαταρία της συσκευής θα μπορεί να χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προσαρμόζει τη χρήση των εφαρμογών, ώστε να εξοικονομεί ενέργεια. Επίσης οι συσκευές με Android P θα μαθαίνουν να προσαρμόζουν μόνες τους τη φωτεινότητα της οθόνης, μελετώντας τις χειροκίνητες προτιμήσεις του χρήστη.
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Gartner, το Android, το λειτουργικό σύστημα της Google, «τρέχει» στο 86% των κινητών τηλεφώνων (smartphones) που πουλήθηκαν το 2017 σε όλο τον κόσμο (αύξηση 1,1% έναντι του 2016). Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων App Annie, τέσσερις στις πέντε εφαρμογές για κινητά είναι Android.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ πραγματοποίησε μια από τις ευρύτερες αναδιαρθρώσεις στο μάνατζμεντ που έχει κάνει στην ιστορία του το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής…
Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ πραγματοποίησε μια από τις ευρύτερες αναδιαρθρώσεις στο μάνατζμεντ που έχει κάνει στην ιστορία του το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, το Facebook δημιούργησε για πρώτη φορά και ξεχωριστό τμήμα blockchain (η τεχνολογία πίσω από τα κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin).
Η αναδιάρθρωση έγινε με μετακινήσεις ή με αλλαγές στα καθήκοντα των κορυφαίων στελεχών, χωρίς να υπάρξουν απολύσεις ούτε νέες προσλήψεις, ενώ δεν άλλαξαν τα καθήκοντα του ίδιου του Ζάκερμπεργκ, ούτε του Νο 2 της εταιρείας, της chief operating officer Σέριλ Σάντμπεργκ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters και τους Times της Νέας Υόρκης.
Μετά την αναδιοργάνωση, το Facebook χωρίζεται σε τρεις μεγάλες διοικητικές μονάδες: η μία θα περιλαμβάνει τα βασικά και πιο κερδοφόρα προϊόντα του (το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο, το Instagram, το Messenger και το WhatsApp), η δεύτερη τις αναδυόμενες τεχνολογίες (εικονική πραγματικότητα, τεχνητή νοημοσύνη, blockchain κ.α.), ενώ η τρίτη τις διαφημίσεις, τη διαχείριση προσωπικού και την ασφάλεια. Οι επικεφαλής των τριών μονάδων θα είναι αντίστοιχα οι Κρις Κοξ (chief product officer), Μάικ Σρέπφερ (chief technology officer) και Χαβιέ Όλιβαν (αντιπρόεδρος υπεύθυνος για την ανάπτυξη).
Το Facebook αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις διευθυντικές αλλαγές του ή για το τι ακριβώς θα κάνει το τμήμα του blockchain (με επικεφαλής τον Ντέηβιντ Μάρκους), που έχει πολλές άλλες εφαρμογές πέρα από τα κρυπτονομίσματα και θεωρείται μία από τις τεχνολογίες του μέλλοντος. Θεωρείται πιθανό ότι η τεχνολογία blockchain θα αξιοποιηθεί για να διασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών μεταξύ των χρηστών του Facebook.

Όπως αποκάλυψαν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «Cadena Ser» και «Cadena Cope», ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου έχει ενημερώσει ήδη τον ομόλογό του της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, πως το καλοκαίρι θα καταβληθεί η ρήτρα του Γκριζμάν που είναι ύψους 100 εκατ. ευρώ, ώστε να μετακομίσει στην Καταλονία.
Τη δεδομένη στιγμή, η ρήτρα για τον 27χρονο Γάλλο επιθετικό έχει οριστεί από τους «ροχιμπλάνκος» στα 200 εκατ. ευρώ, ωστόσο από την 1η Ιουλίου, αυτή θα μειωθεί κατά το ήμισυ.
Στο μεταξύ, χθες (7/5) ο ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας «RAC1» αποκάλυψε πως ο Μπαρτομέου έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την αδερφή και μάνατζερ του Γκριζμάν, κάνοντας λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!