Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

 

Ας δούμε λοιπόν τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη, τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα, με βάση τα Μερομήνια

Αυτή την εβδομάδα ο καιρός φαίνεται να είναι σχετικά καλός.

Ωστόσο την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου ο καιρός προβλέπεται να επιδεινωθεί και να είναι βροχερός (βροχές και καταιγίδες)

Τσικνοπέμπτη (24.02.2022) και Αποκριές (27.02.2022) θα έχει τσουχτερό κρύο.

Βελτίωση θα δούμε την Καθαρά Δευτέρα στις 7 Μαρτίου, όπου σύμφωνα πάντα με τα Μερομήνια, θα «πετάξουμε τον αετό» με λιακάδα.

Ειδικότερα, ιδού τι προβλέπουν τα Μερομήνια:

Ο Μάρτιος του 2022 αναμένεται να ξεκινήσει με επιδείνωση του καιρού. Πτώση της θερμοκρασίας με πολλές βροχές. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψομετρικά επίπεδα της Ελλάδας. Βελτιωμένος όμως θα είναι ο καιρός τη Καθαρά Δευτέρα.

 

Αίσθηση προκάλεσε η εξομολόγηση που έκανε ο γιος τους Τομ Χανκς, Τσετ, για τη ζωή του και ειδικότερα για τον πατέρα του, μέσω του YouTube. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι ο Τομ Χανκς δεν ήταν ισχυρό ανδρικό πρότυπο στην οικογένειά του και δεν υπήρξε στήριγμα για τον ίδιο.

«Ποτέ δεν είχα κάποιον να μου πει: Αδερφέ, μην δίνεις δεκάρα γι’ αυτούς τους τύπους που σου κάνουν bullying. Aπλά ζηλεύουν!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 31χρονος Τσετ μίλησε για την έλλειψη σεβασμού και τη ζήλια που ένιωσε από τους συνομήλικούς του εξαιτίας της φήμης της οικογένειάς του, αλλά και της προκατάληψης των άλλων, που τον θεωρούσαν αλαζόνα και κακομαθημένο.

«Έχεις όλα αυτά που ένα παιδί ονειρεύεται» είπε ο γιος του Χανκς, «και αυτό που θέλουν οι άλλοι, είναι να σου πετούν λάσπη, προκειμένου να αισθάνονται εκείνοι καλά, επειδή πολύ απλά ζηλεύουν. Θα ήθελα λοιπόν να τα ακούσω όλα αυτά από τον άντρα της οικογένειάς μου».

Και συνεχίζει: «Δεν είχα κανέναν να μου το πει!».

Ο Τσετ Χανκς, ο οποίος ασχολείται με τη ραπ μουσική, υποστηρίζει ότι βαρέθηκε να μεγαλώνει, αντιμετωπίζοντας ανθρώπους που είχαν βγάλει τα συμπεράσματά τους, χωρίς καν να τον γνωρίζουν.

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό» δήλωσε. Έτσι, ένιωσα πολύ απόρριψη, αρνητισμό και αντιπαλότητα, γιατί πολύ απλά κανείς δεν με βοήθησε να νιώσω καλύτερα!».

Ο πρωτότοκος γιος του Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον παραδέχτηκε ότι νιώθει τυχερός, γιατί έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχει μείνει στα ωραιότερα ξενοδοχεία και έχει πετάξει με ιδιωτικά τζετ και νιώθει ευνοημένος γι’ όλα αυτά».

«Δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όλα αυτά… απλά η περίπτωσή μου είναι περίπλοκη, καθώς, αν υποθέσουμε ότι η διασημότητα έχει τοξική πλευρά, εγώ την βιώνω χωρίς να είμαι καν διάσημος, είμαι απλά ο γιος κάποιου διάσημου» υποστηρίζει.

 Φωτ. Shutterstock

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής σε κάθε χώρα;

Σε αυτό ακριβώς το ερώτημα έρχεται να απαντήσει η πλατφόρμα JustWatch, η οποία υπολογίζει τις ετήσιες αποδοχές των αθλητών με τα πλέον πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

Ο Λιονέλ Μέσι φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με 75 εκατ. δολάρια, αποτελώντας τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή της Αργεντινής.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο συμπαίχτης του στην Παρί, Νεϊμάρ, ο οποίος θεωρείται ο πιο πλούσιος αθλητής της Βραζιλίας.

Στην τρίτη θέση έπεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αμείβεται με 70 εκατ. δολάρια ετησίως.

Για να σπάσουμε την κυριαρχία του ποδοσφαίρου πρέπει να φθάσουμε στην 4η θέση, όπου ο Λουίς Χάμιλτον αναδεικνύεται ως ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής (formula 1) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από τον χώρο του μπάσκετ δε, ο άνθρωπος με τις υψηλότερες αποδοχές είναι ο Στεφ Κάρι, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ο Αμερικανός αθλητής με το μεγαλύτερο ετήσιο συμβόλαιο.

Στην έβδομη θέση, τέλος, συναντάμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναδεικνύεται ως ο πιο ακριβοπληρωμής Έλληνας αθλητής με ετήσιες αποδοχές 39 εκατ. δολάρια.

poios-einai-o-pio-akrivopliromenos-athlitis-kathe-choras-ti-ischyei-gia-tin-ellada0

moneyreview.gr

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!