Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

 

Η επικύρωση της αλλαγής χρωματισμού και αλλαγής επιπέδου επικινδυνότητας διασποράς του ιού σε περιοχές που παρουσιάζουν διαρκώς αυξανόμενα επιδημιολογικά δεδομένα αναμένεται να έρθει άμεσα μετά την συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων και έρχονται ανακοινώσεις σταδιακά μέχρι την Παρασκευή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ στο κόκκινο μπαίνουν άμεσα:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ (από πορτοκαλί στο κόκκινο δηλαδή σε αυξημένο κίνδυνο) 263 ενεργά κρούσματα

ΚΑΣΤΟΡΙΑ  (από πορτοκαλί–> κόκκινο) 124 ενεργά κρούσματα

ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (από κίτρινο–> πορτοκαλί) 652 ενεργά κρούσματα

ΣΕΡΡΕΣ (από πράσινο–>κίτρινο)

ΚΟΡΙΝΘΙΑ (από κίτρινο–> πορτοκαλί)

ΒΟΙΩΤΙΑ (από το Κίτρινο στο Πορτοκαλί)

 

Σοκάρει ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από τη Ρωσία, όπου ένας δημοφιλής Ρώσος YouTuber, ο Αντρέι Μπουρίμ, χειροδικεί σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο, ενάντια σε ένα 21χρονο μοντέλο την Αλίνα Εφρέμοβα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπουρίμ αρχικά να έχει δίπλα του την 21χρονη Αλίνα Εφρέμοβα, κατά τη διάρκεια μίας μάζωξης με συνομήλικούς τους και να διαβάζουν σχόλια που παραθέτουν διάφοροι θεατές του stream. Ωστόσο, το πράγμα ξεφεύγει, όταν ο Μπουρίμ εμφανώς εκτός ελέγχου αρπάζει σε διάφορα σημεία του βίντεο την 21χρονη από τον λαιμό, με την ίδια να αποχωρεί μετά από λίγο από το κάδρο.

Η άτυχη κοπέλα, σε βίντεο που ανήρτησε στη συνέχεια φαίνεται να είναι ματωμένη με πρησμένα χείλη από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Το γεγονός αυτό, προκάλεσε την αντίδραση της αστυνομίαςν η οποία άνοιξε φάκελο για να ερευνήσει τι ακριβώς συνέβη.

«Με χτύπησε και με εξευτέλισε δημοσίως στο stream του» ακούγεται να λέει η 21χρονη. «Θελω να τιμωρηθεί ώστε να μην ξανασυμβεί σε κανέναν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια από τα χτυπήματα έσπασαν τα σιδεράκια της και το στόμα της γέμισε αίμα, σίδερο και κομμάτια δέρματος.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ, τρέμω, το κεφάλι μου πάει να σπάσει» λέει με τρεμαμένη φωνή η 21χρονη η οποία είναι blogger».

Κάλεσε, τέλος, όσους τυχόν έχουν βιώσει κάτι ανάλογο από τον Μπουρίμ να παρουσιαστούν και να καταθέσουν τη δική τους μαρτυρία προκειμένου να υπάρξει μια συνολική αγωγή σε βάρος του YouTuber.

 

Με λέμφωμα, ένα είδος καρκίνου, διαγνώστηκε ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσωτου προσωπικου του λογαριασμου στο Twitter.

Όπως είπε ο ίδιος, ο Μπρίτζες ξεκινά άμεσα θεραπείες και «η πρόγνωση είναι καλή».

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την ανάρτησή του με μια φράση του εμβληματικού χαρακτήρα The Dude από την ταινία «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι», τον οποίο έχει ερμηνεύσει με τεράστια επιτυχία.

«Όπως θα έλεγε ο Dude… Καινούργια σκατά ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια νιώθω τυχερός γιατί εχω μια σπουδαία ομάδα γιατρών γύρω μου και η πρόγνωση είναι καλή», έγραψε ο Μπρίτζες.

Το λέμφωμα είναι από τους συνηθισμένους αιματολογικούς καρκίνους, και εμφανίζεται στα κύτταρα του λεμφικού συστήματος όταν παρουσιάσουν κάποιο γενετικό λάθος που τα οδηγεί είτε να πολλαπλασιάζονται πιο γρήγορα από το φυσιολογικό, είτε να ζουν περισσότερο.

 

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Μάρκ Μπράιαν, ένας Αμερικανός που ζει και εργάζεται στη Γερμανία, ξεκίνησε να φοράει γυναικεία ρούχα δημοσίως και έκτοτε επιδεικνύει με περηφάνια το ιδιόμορφο στυλ του στη δουλειά, τα ψώνια και όλες τις κοινωνικές του υποχρεώσεις.

Ο 61χρονος robotics engineering manager, που είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, συνδυάζει σχεδόν καθημερινά γυναικείες φούστες και ψηλοτάκουνες γόβες με ανδρικά πουκάμισα, ένα ανδρόγυνο look που έχει εξελιχθεί σε σήμα κατατεθέν του.

Ο Μπράιαν μίλησε στον ιστότοπο Bored Panda για το πως ξεκίνησε η αγάπη του για τα γυναικεία ρούχα, ποια προβλήματα δημιουργεί στην καθημερινότητά του η ασυνήθιστη εμφάνισή του και γιατί ο ίδιος αρνείται να συμμορφωθεί με τα στερεότυπα που συνοδεύουν τα δύο φύλα και έχουν να κάνουν με τη μόδα.

Όπως εξήγησε ο 61χρονος, η πρώτη φορά που δοκίμασε ψηλοτάκουνες γόβες ήταν στο κολέγιο, όταν του το ζήτησε η τότε κοπέλα του πριν χορέψει μαζί της. Η πρώτη του εμπειρία με τις στενές φούστες προέκυψε αρκετά αργότερα. Όταν πια το συγκεκριμένο ντύσιμο εντάχθηκε για τα καλά στην καθημερινότητά του, ο Μπράιαν δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram για να μοιράζεται με τους followers του τα αγαπημένα του look.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 61χρονος ποστάρει τακτικά φωτογραφίες του εαυτού του με κομψές φούστες σε στενή γραμμή, συνδυασμένες με ανδρικά πουκάμισα και ψηλοτάκουνα γυναικεία παπούτσια, όπως γόβες και πέδιλα.

Στο προφίλ του, o Μπράιαν περιγράφει τον εαυτό του ως «στρέιτ άνδρα σε ευτυχισμένο γάμο, που αγαπά τις Πόρσε, τις όμορφες γυναίκες και τη χρήση φουστών και ψηλοτάκουνων παπουτσιών στις καθημερινές του εμφανίσεις».

Μιλώντας για τα αγαπημένα του κομμάτια, ο 61χρονος αποκαλύπτει ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις 12-ποντες γόβες στιλέτο και τις στενές φούστες μέχρι το γόνατο, που αγοράζει κυρίως online. «Δεν είναι και το πιο άνετο σύνολο, αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο συνδυασμός», παραδέχεται ο Αμερικανός.

Ο Μπράιαν δήλωσε στο BoredPanda ότι ο λόγος που ντύνεται έτσι είναι «επειδή μπορεί» και ισχυρίστηκε ότι θαύμαζε πάντοτε τις γυναίκες με το συγκεκριμένο look, επειδή κατά την άποψή του αποπνέουν ιδιαίτερο δυναμισμό.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν απορίες για την σεξουαλικότητα του 61χρονου από τότε που ξεκίνησε να φοράει φούστες δημόσια και δεν διστάζουν να του τις εκφράσουν, κάτι που όπως λέει τον νευριάζει αρκετά«Τις περισσότερες φορές τους απαντώ «να μη σε νοιάζει». Άλλες τους λέω απλά ότι είμαι στρέιτ. Όμως υπάρχουν και φορές που ξεσπάω, ιδίως όταν με ρωτούν άνδρες. Τότε τους ρωτάω «γιατί το γεγονός ότι φοράω φούσκα σε έκανε να αναρωτιέσαι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις» ή «θα με ρώταγες το ίδιο αν φορούσα παντελόνι;»».

Ο Μαρκ έχει παντρευτεί τρεις φορές, με τον τελευταίο του γάμο να αριθμεί 11 χρόνια ζωής. Τόσο η συζυγός του όσο και τα τρία παιδιά του στηρίζουν απόλυτα τις επιλογές του, σύμφωνα με τον ίδιο.

Όσο για τις αντιδράσεις στη δουλειά του, παραδέχεται ότι τις πρώτες φορές που πήγε με φούστα στον εργασιακό του χώρο αισθανόταν λιγάκι αγχωμένος, όμως σύντομα διαπίστωσε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων δεν νοιάζεται για το τι φοράς.

Μόνο μια μικρή μερίδα έχει πρόβλημα, και ο ίδιος θεωρεί ότι δεν αξίζει να ασχολείται με αυτούς.

πηγή: protothema.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!