Σάββατο 13 Ιουνίου 2015


Οι νέες φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο αφοόυ η νέα του εικόνα μόνο σοκ και ανησυχία μπορεί να προκαλέσει για την υγεία του διάσημου σταρ.

Ο λόγος για τον Liam Neeson ο οποίος μπορεί να γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τη σειρά ταινιών «Taken» και μάλιστα πρόσφατα να τον είδαμε στο τρίτο sequel όμως στην πραγματικότητα η εικόνα του σοκάρει.



Έχει γεράσει ξαφνικά, έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και δεν έχει καμία σχέση με τον σκληρό πατέρα του Taken ο οποίος πολεμάει τους κακούς.



Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε έξω από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και πράγματι δεν θυμίζει σε κάτι τον Liam Neeson που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αν μια γυναίκα έχει ξεχασθεί στην παραλία, κάνοντας ηλιοθεραπεία χωρίς να έχει βάλει αντηλιακό, το μπικίνι της, θα της το θυμίσει.

Μια γαλλική εταιρεία παρουσίασε το πρώτο στον κόσμο «έξυπνο» μπικίνι, το οποίο διαθέτει έναν μικροσκοπικό ενσωματωμένο αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας.

Όταν η δυνητικά επικίνδυνη ακτινοβολία του ήλιου ξεπεράσει ένα όριο, το μπικίνι στέλνει μήνυμα προειδοποίησης στο κινητό τηλέφωνο (όπου έχει εγκατασταθεί η σχετική εφαρμογή) είτε της ίδιας της γυναίκας, είτε του συντρόφου της, ώστε να της βάλει αντηλιακό ή να μετακινηθούν στη σκιά.

Η εταιρεία Spinali Design, που εδρεύει στη Μιλούζ της ανατολικής Γαλλίας, δημιουργήθηκε από τη Μαρί Σπιναλί, σύμφωνα με τις βρετανικές «Τέλεγκραφ» και «Ντέιλι Μέιλ». Το μαγιό, με την ονομασία «διασυνδεμένο μπικίνι» (bikini connecte), κοστίζει από 150 έως 200 ευρώ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο αισθητήρας, που εφαρμόζεται, εκτός από το μπικίνι, και σε ολοόσωμο μαγιό, λαμβάνει υπόψη τον τύπο του δέρματος κάθε γυναίκας (δηλαδή πόσο ευαίσθητο είναι στον ήλιο) και ανάλογα την προειδοποιεί με μεγαλύτερη ή μικρότερη καθυστέρηση. Ο αισθητήρας μπορεί να αφαιρεθεί από το μαγιό, ενώ είναι πλήρως αδιάβροχος.

Η εταιρεία διαθέτει και μια «έξυπνη» πετσέτα παραλίας με ανάλογες ικανότητες, ενώ ετοιμάζει κι ένα «έξυπνο» παιδικό μαγιό, που θα προειδοποιεί τους γονείς ότι το παιδί τους «ψήνεται» στον ήλιο.

Η εταιρεία έχει θέσει ως προτεραιότητα για την προώθηση των προϊόντων της τις χώρες εκείνες που έχουν μεγάλη ηλιοφάνεια και προσελκύουν πολλούς τουρίστες. Η Ελλάδα προφανώς είναι ανάμεσα στις υποψήφιες αγορές.

Τα νέα μαγιό ανήκουν στην ολοένα πιο δημοφιλή τάση τα ρούχα να γίνονται «έξυπνα» και να ενημερώνουν όσους τα φοράνε, για διάφορα πράγματα, κυρίως για την υγεία τους.
real.gr

Πολλοί είναι οι χρήστες του Instagram που «ανεβάζουν» φωτογραφίες με το γεύμα ή το επιδόρπιό τους, για να μοιραστούν μια ακόμα στιγμή τους με τους ακολούθους τους.

Αυτή η συνήθεια χάρις στην Google θα αποκτήσει χρηστικότητα. Η εταιρεία σχεδιάζει εφαρμογή, η οποία θα αναγνωρίζει τη θερμιδική αξία του φαγητού που καταναλώνει ο χρήστης.

Το όνομα αυτής θα είναι «Im2Calorie» και θα είναι υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μπορεί με ακρίβεια να αναγνωρίζει τα συστατικά του εκάστοτε γεύματος και έπειτα θα επεξεργάζεται το μέγεθος της μερίδας.

Οραμα της εταιρείας, σύμφωνα με τον ερευνητικό επιστήμονα Kevin Murphy, είναι η εφαρμογή να βοηθήσει τους χρήστες του Instagram να διατηρούν ένα ημερολόγιο της διατροφής τους χωρίς να χρειάζεται να μετρούν από μόνοι τους τι έφαγαν.

Σε περίπτωση που η εφαρμογή δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει με ακρίβεια το είδος των τροφίμων που απεικονίζονται στην φωτογραφία, θα προσφέρει ένα μια λίστα με τις καλύτερες εικασίες του.

Με την πάροδο του χρόνο, εξηγεί ο Murphy, θα δουλεύει καλύτερα αφού θα συλλέγει δεδομένα και θα αναγνωρίζει περισσότερες τροφές.

Η εταιρεία, που έχει ήδη καταθέσει την ευρεσιτεχνία της προς έγκριση, δεν αποκάλυψε το πότε θα κυκλοφορήσει η εν λόγω εφαρμογή.

Πηγή:techit.gr

Όπως ανακοίνωσε το κοινωνικό δίκτυο, ο περιορισμός στα Direct Messages θα σταματήσει να ισχύει από τον επόμενο μήνα και καλεί τους δημιουργούς εφαρμογών για το Twitter, να αλλάξουν τις ρυθμίσεις τους, καθώς και να συγχρονίσουν με το νέο API.

Χαρακτηριστικό τού Twitter είναι η δυνατότητα να τουιτάρει ο χρήστης, με ένα κείμενο που δεν ξεπερνά τους 140 χαρακτήρες.

Αυτός ο περιορισμός των 140 χαρακτήρων ανά tweet, παύει να ισχύει για DM [Direct Messages] μεταξύ των χρηστών.

Το Twitter ξεκίνησε ως μία microblogging υπηρεσία που στην συνέχεια εξελίχτηκε σε ένα κοινωνικό δίκτυο με μεγάλη δημοτικότητα και επιρροή.

Πηγή: e-pcmag.gr
Τύχη βουνό είχε ένας Αμερικανός, ο οποίος χθες Παρασκευή δέχτηκε από 500 ως 1.000 τσιμπήματα από δεκάδες χιλιάδες μέλισσες, κοντά στην πόλη Κίνγκμαν της βορειοδυτικής Αριζόνας, δήλωσαν οι αρχές.
Μετά την επίθεση, ο άνδρας που δεν κατονομάζεται, νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Κίνγκμαν.
Δέχτηκε την επίθεση επειδή προφανώς επιχείρησε να καταστρέψει μία κυψέλη στον κήπο του σπιτιού του, δήλωσε η εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Μοχέιβ, η Λέσλι ΝτεΣάντις.
“Ο αριθμός των μελισσών κάτω από το υπόστεγο ήταν απίστευτος. Ο αστυνομικός που μετέβη εκεί είπε ότι ήταν σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Απλώς απίστευτο”, είπε η ίδια.
Οι αρχές δήλωσαν ότι ο άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες στον κήπο του σπιτιού του όταν δέχτηκε τα τσιμπήματα και έτρεξε στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από δύο περαστικούς, οι οποίοι επίσης δέχτηκαν επίθεση από τις μέλισσες αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.
Ένας μελισσοκόμος, ο οποίος κλήθηκε επί τόπου, δέχτηκε κι εκείνος τσιμπήματα 23 φορές και όπως είπε στις αρχές προφανώς θα χρειαστούν αρκετές μέρες μέχρι να καταστεί εφικτό να συγκεντρωθούν όλες οι μέλισσες.
Οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν μέσα στο σπίτι τα κατοικίδιά τους, να αποφεύγουν να περπατούν κοντά στο σπίτι του θύματος των μελισσών και να οδηγούν με κλειστά τα παράθυρα των οχημάτων τους.
Η περιοχή της επίθεσης είναι μία κοινότητα με γήπεδα του γκολφ με μεγάλα σπίτια στην Βάλε Βίστα, περίπου 23 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κίνγκμαν και 332 βορειοδυτικά του Φίνιξ.


Όπως έχουμε αναφέρει, τα Windows 10 θα γίνουν διαθέσιμα στις 29 Ιουλίου, μέσω update. Το update θα γίνεται σε υπολογιστές με Windows 7 και Windows 8.1 δωρεάν για τον πρώτο χρόνο, μέχρι δηλαδή τις 29/8/2016. Να τονίσουμε εδώ ότι, οι φήμες ότι οι άδειες χρήσης για τα Windows 10, που θα παρέχονται από τη Microsoft μέσω των δωρεάν update, θα ισχύουν για περιορισμένο διάστημα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Microsoft και πρέπει να θεωρούνται ανυπόστατες.
To update στα Windows 10 δεν μπορεί να γίνει ταυτόχρονα σε όλους τους υπολογιστές παγκοσμίως. Για το λόγο αυτό η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα σύστημα ηλεκτρονικής προτεραιότητας μέσω notifications που εμφανίζονται στους υπολογιστές Windows 7 και Windows 8.1 από τη Δευτέρα 1/6/2015.
Ο χρήστης για να εξασφαλίσει τη σειρά προτεραιότητας πρέπει να απαντήσει θετικά στο αν δέχεται την αναβάθμιση στα Windows 10. H Microsoft έχει προβλέψει την ειδοποίηση του χρήστη πριν την αναβάθμιση μέσω email, έτσι ώστε αυτός να έχει τη δυνατότητα να τη μεταθέσει σε κάποια χρονική περίοδο που θα είναι διαθέσιμος ο υπολογιστής του.
Να τονίσουμε εδώ ότι, η μη κράτηση σειράς προτεραιότητας για το update σε Windows 10 δεν συνεπάγεται απώλεια του δωρεάν update, αλλά μετάθεση του στο μέλλον, όταν θα υπάρχει η δυνατότητα αυτή από τα συστήματα της Microsoft.
Μετά τον πρώτο χρόνο το update στα Windows 10 δεν θα είναι δωρεάν.
Τα Windows 10 περιλαμβάνουν συνολικά 7 εκδόσεις.
Δείτε παρακάτω πώς γίνεται η αποδοχή του δωρεάν upgrade σε Windows 10:
-To πρώτο παράθυρο διαλόγου για την αποδοχή του δωρεάν update σε Windows 10 -το οποίο συνιστά αναβάθμιση-, όπως εμφανίστηκε σε υπολογιστή μας. Αυτό που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να πατήσει στο “Reserve your free upgrade”.
10

-Σε επόμενο παράθυρο η Microsoft ζητά το email μας, για να μας ειδοποιήσει, αν το επιθυμούμε, για το upgrade σε Windows 10.
-Αφού προηγηθούν μερικά παράθυρα που μας συστήνουν με τις δυνατότητες των Windows 10, το τελευταίο μας ειδοποιεί ότι επί του παρόντος η διαδιακασία έχει ολοκληρωθεί.
Πηγή: pcmag.com


Την αφοσίωσή του στη σύντροφό του θέλησε να δείξει με έναν περίεργο τρόπο ένας 20χρονος στο νότιο Καζακστάν.
Ο νεαρός Αγιάν Ζαντέμοφ αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, βλέποντας την κοπέλα του, μαθήτρια λυκείου, να είναι ιδιαίτερα ανήσυχη και αγχωμένη για τις εξετάσεις.
Έτσι, αποφάσισε να ντυθεί γυναίκα για να της μοιάζει όσο γίνεται περισσότερο και να καθίσει στο θρανίο, αντί για εκείνη.
Αφού δανείστηκε τα ρούχα και τα καλλυντικά της 17χρονης φίλης του, καθώς και μία περούκα, ο Ζαντέμοφ πήγε στο εξεταστικό κέντρο, όπου όμως έγινε αντιληπτός από τους επιτηρητές.
Η μεταμφίεσή του μάλλον δεν ιδιαίτερα επιτυχημένη, ενώ και ο τρόπος που μιλούσε δεν φάνηκε πειστικός στους εξεταστές.
«Προσπαθούσε να μιλήσει με λεπτή φωνή, αλλά ήταν προφανές ότι επρόκειτο για άντρα», δήλωσε ένας από τους επιτηρητές, με τον 20χρονο να μην γλιτώνει την τιμωρία, αφού πλέον καλείται να πληρώσει πρόστιμο περίπου δύο χιλιάδων ευρώ.
Τουλάχιστον, οι συμμαθήτριες της φίλης του έδειξαν να αναγνωρίζουν εν μέρει την κίνησή του, κάνοντας λόγο για «χαζή, αλλά ρομαντική πράξη», ενώ ένας επιχειρηματίας από την περιοχή αποφάσισε να πληρώσει το μισό πρόστιμο.
naftemporiki.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!