Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

 

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έβαλε τέλος στα σενάρια για επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και ήδη ο τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν εισηγήθηεκε την απόκτηση του Πορτογάλου. Αν και δεν έκανε αναφορά στη Γιουβέντους και χωρίς να αναφερθεί στις δικές του προθέσεις αναφορικά με το μέλλον του, ο Ρονάλντο έδειξε πως έχει εκνευριστεί από όσα γράφονται για επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας: «Η ιστορία μου στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γραφτεί. Σε λέξεις και σε νούμερα, σε τρόπαια και σε τίτλους, σε ρεκόρ και σε επικεφαλίδες. Είναι στο Μουσείου του Μπερναμέου και στο μυαλό των οπαδών του συλλόγου».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε: «Σπάω τώρα τη σιωπή μου, για να πω ότι δεν μπορώ να επιτρέπω σε ανθρώπους να συνεχίσουν να παίζουν με το όνομά μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στην καριέρα μου και στη δουλειά μου, αφοσιωμένος και προετοιμασμένος για όλες τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσω. Όλα τα άλλα; Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια».

Αναλυτικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε στο Instagram:

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο συγκεντρωμένος είμαι στη δουλειά μου. Λίγα λόγια και περισσότερη δράση. Αυτό είναι το μότο μου από την αρχή της καριέρας μου. Παρόλα αυτά, πρέπει να πάρω θέση για όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα. Είναι ασέβεια ο τρόπος με τον οποίο έχει καλυφθεί το μέλλον μου στα μίντια, ασέβεια προς τους συλλόγους που εμπλέκονται σε αυτές τις φήμες, αλλά και στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές. Η ιστορία μου στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γραφτεί. Σε λέξεις και σε νούμερα, σε τρόπαια και σε τίτλους, σε ρεκόρ και σε επικεφαλίδες. Είναι στο Μουσείου του Μπερναμέου και στο μυαλό των οπαδών του συλλόγου. Πέρα απ’ όσα κατάφερα, θα θυμάμαι αυτά τα εννέα χρόνια αυτής της σχέσης με σεβασμό που έχω ακόμη και σήμερα. Ξέρω ότι οι πραγματικοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης με έχουν στις καρδιές τους και θα τους έχω κι εγώ στη δική μου.

Στην Ισπανία υπάρχουν συχνά ειδήσεις και ιστορίες που με συνδέουν με έναν αριθμό ομάδων και διαφορετικών πρωταθλημάτων, χωρίς ωστόσο να προσπαθεί κάποιος να μάθει την αλήθεια. Σπάω τώρα τη σιωπή μου, για να πω ότι δεν μπορώ να επιτρέπω σε ανθρώπους να συνεχίσουν να παίζουν με το όνομά μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στην καριέρα μου και στη δουλειά μου, αφοσιωμένος και προετοιμασμένος για όλες τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσω. Όλα τα άλλα; Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια».

 

Απίστευτο περιστατικό στην Αργυρούπολη. Γυναίκα που επιχείρησε να μαγειρέψει και της κάηκε το φαγητό, πέταξε την φλεγόμενη κατσαρόλα από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στον ακάλυπτο.

Γείτονας που είδε το σκηνικό, έριξε με το λάστιχο νερό και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην οδό Ομήρου.

Η 40χρονη γυναίκα, όπως είπε στους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ήθελε να μαγειρέψει. Ξαφνικά, από την κατσαρόλα άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί και να ξεπηδούν φλόγες.

Έντρομη, μην της καεί το σπίτι, άρπαξε το σκεύος με ένα γάντι και το πέταξε από το μπαλκόνι στον ακάλυπτο. Όμως ένοικος διαμερίσματος που είδε τη φλεγόμενη κατσαρόλα να προσγειώνεται στο ισόγειο, άρπαξε το λάστιχο και έριξε νερό ενώ ειδοποίησε και την Αστυνομία.

Η γυναίκα εξήγησε πως ήταν ατύχημα, ό,τι έκανε το έκανε γιατί τρόμαξε και δεν συνελήφθη.

 

Ένας βρετανός ενοικιαστής δέχεται δριμεία κριτική από τον κόσμο, καθώς ό,τι έκανε παραμένει ο μεγάλος εφιάλτης για κάθε ιδιοκτήτη… Χιλιάδες κουτάκια μπίρας, αλλά και ανθρώπινες ακαθαρσίες παντού, αυτά είναι τα υλικά του εφιάλτη που άφησε πίσω του ο ενοικιαστής. «Μόλις πέρασα την πόρτα, υπήρχαν παντού κουτάκια μπίρας και η μυρωδιά ήταν τρομακτική», λέει ο 29χρονος Freddie Gillium-Webb στο Kennedy News για το διαμέρισμα. Ήταν ο άνθρωπος που επιφορτίστηκε με τον καθαρισμό του σπιτιού, καθώς ο ενοικιαστής έφυγε αφήνοντας απλήρωτα τα νοίκια ενός χρόνου.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!