Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017


Η οικογένεια Beckham έχει απασχολήσει αρκετές φορές το διαδίκτυο δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της Victoria και του David με τα παιδιά τους. Το περιεχόμενο των φωτογραφιών, ωστόσο, τις περισσότερες φορές εξοργίζει τους θαυμαστές τους με τα αρνητικά και τα καυστικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Αυτή τη φορά, αντικείμενο σχολιασμού έγινε ο 12χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που τον απεικονίζει να σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο. Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν εκατοντάδες και για ακόμη μια φορά, με αρνητικό περιεχόμενο.
Συγκεκριμένα, οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού υποστήριξαν ότι ο 12χρονος Cruz είναι πολύ μικρός για να σηκώνει τόσα βάρη και ότι αυτό θα μπορούσε να έχει αρνητική επίδραση τόσο στην  υγεία του όσο και την ανάπτυξή του.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβλήθηκε το βίντεο του κ. Καρυδάκη, ο οποίος έχασε το παιδί του στην Κηφισίας, όταν προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, που κινούνταν με υψηλή ταχύτητα.
Ο ίδιος έδωσε αγώνα, ώστε να στηθεί μία πεζογέφυρα, για να μπορούν να να διασχίζουν τα παιδιά τον δρόμο άφοβα. Τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και οι συνεργάτες της δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους.
Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε έντονα, ενώ συγκλονισμένη εμφανίστηκε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.

Πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση όταν το αεροσκάφος «χτυπήθηκε» όχι μόνο από έναν αετό αλλά και από έναν…λαγό, λίγο μετά την απογείωση.
Η πτήση VA-319 της Virgin Australia αναχώρησε από τη Μελβούρνη για το Μπρίσμπεϊν όταν ο κυβερνήτης ανέφερε «υπερβολική δόνηση» στον αριστερό κινητήρα και αποφάσισε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο. Το πλήρωμα δήλωσε στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καθώς κατέβαινε σε ύψος 5.000 ποδιών, ότι ο κινητήρας χτυπήθηκε όχι μόνο από έναν αετό αλλά και από τον λαγό που είχε πιάσει στα νύχια του…
Το αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε μέχρι και 174 επιβάτες, προσγειώθηκε με ασφάλεια 17 λεπτά μετά την αναχώρηση, όπως γράφει η Telegraph. Τα δεδομένα παρακολούθησης από το FlightRadar24.com δείχνουν πως η άνοδος του αεροσκάφους περιορίστηκε στα 4.500 πόδια πριν επιστρέψει στη Μελβούρνη.

Σόκαρε τους πάντες με την αλλαγή της η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία εμφανίστηκε στο γκαλά της FIFA για τους κορυφαίους της σεζόν 2016-17.
Μπορεί στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο Λονδίνο καλεσμένοι να ήταν όλοι οι σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ωστόσο η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο και, δυστυχώς για την ίδια όχι για καλό λόγο.
Η Τζόουνς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που απένειμαν βραβεία στη διάρκεια του γκαλά, έχοντας παρτενέρ τον Ντιέγο Φορλάν, και δίχως υπερβολή η εμφάνισή της σόκαρε τους παρευρισκόμενους.
Κι αυτό διότι το πρόσωπο της 48χρονης ηθοποιού είναι πια παραμορφωμένο από τις πλαστικές επεμβάσεις!
kathrin1 Σοκάρει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς – Οι πλαστικές την παραμόρφωσαν [εικόνες]
kathrin2 Σοκάρει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς – Οι πλαστικές την παραμόρφωσαν [εικόνες]
Περπατάς και στέλνεις μηνύματα στο κινητό; Πρόστιμο!
Δεν πρόκειται για αστείο. Η πρώτη πόλη που απαγορεύει το texting, και γενικότερα το να κοιτάς το τηλέφωνό σου, ενώ περπατάς, είναι γεγονός!
Πρόκειται για τη Χονολουλού της Χαβάης, όπου ο δήμαρχος της πόλης εξέδωσε νέο νόμο με τον οποίο, όποιος κοιτάει οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή ενώ προσπαθεί να περάσει τον δρόμο, θα συλλαμβάνεται και θα πληρώνει πρόστιμο έως και 99 δολάρια (83,87 ευρώ).
Σύμφωνα με τις αρχές της πόλης, με τον νόμο αυτό οι πεζοί θα φέρουν εξίσου την ευθύνη για τυχόν τροχαία που σχετίζονται με αφηρημάδα λόγω κινητών τηλεφώνων.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!