Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016


Έτοιμοι για την πρώτη τους δουλειά στην Νέα Υόρκη φαίνεται πως είναι ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, όπως προανήγγειλε, με φωτογραφία στα social media, η ηθοποιός!



Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι, που έγινε ευρύτερα γνωστό από την τηλεοπτική σειρά «Μην Αρχίζεις Την Μουρμούρα», μετακόμισε, στις αρχές του χρόνου, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μεταξύ άλλων, οι δύο ηθοποιοί παρακολουθούν σεμινάρια υποκριτικής, ενώ, πρόσφατα, απέκτησαν παραγωγό στο Λος Άντζελες, νοίκιασαν σπίτι και, πέρασαν από διάφορα κάστινγκς.

Την Τετάρτη, στο λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα ανακοίνωσε ότι κάτι ετοιμάζουν μαζί με τον Πάνο, δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία!

Ωστόσο, δεν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους καμία λεπτομέρεια και στη λεζάντα αρκέστηκε να γράψει, υπό την μορφή hashtags, «μυστικό πρότζεκτ» και «έρχεται σύντομα».



ΠΗΓΗ: star.gr

Ένα νέο φάρμακο, για την ατοπική δερματίτιδα και το σοβαρό έκζεμα, δοκίμασαν με επιτυχία επιστήμονες στις ΗΠΑ. Το φάρμακο dupilumab, που ανέπτυξε ένας Ελληνο-αμερικανός επιστήμων, σταματά την οδυνηρή φαγούρα και επιτρέπει την αποκατάσταση των βλαβών στο δέρμα, οι οποίες επιδεινώνονται από το συνεχές ξύσιμο.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Γιώργο Γιανκόπουλο, συνιδρυτή, πρόεδρο και επικεφαλής επιστήμονα της φαρμακευτικής εταιρείας Regeneron Pharmaceuticals, η οποία μαζί με την Sanofi, δημιούργησε το φάρμακο, έκαναν σε σχεδόν 1.400 ασθενείς δύο κλινικές δοκιμές, με παράλληλη χρήση εικονικού φαρμάκου (πλασίμπο). Οι δοκιμές διήρκεσαν 16 εβδομάδες και τα άκρως θετικά αποτελέσματά τους παρουσιάσθηκαν στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό «New England Journal of Medicine», σύμφωνα με τους «New York Times».
Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για το σοβαρό έκζεμα, το οποίο λόγω της τρομερής φαγούρας και των δερματικών βλαβών μπορεί να οδηγήσει μερικούς ανθρώπους σε ισχυρά φάρμακα με σοβαρές παρενέργειες που προορίζονται για άλλες παθήσεις (ανοσοκατασταλτικά, στεροειδή υψηλής δοσολογίας κ.α.) ή ακόμη μέχρι και στην αυτοκτονία.
«Για πρώτη φορά δεν ένιωθα καθόλου φαγούρα», δήλωσε η 36χρονη μεξικανή ασθενής Ντανιέλα Βελάσκο, στην οποία εξαφανίσθηκαν σχεδόν τελείως τα επώδυνα ερυθρά εξανθήματα που κάλυπταν το 90% του σώματός της. Στο παρελθόν είχε πάει σε 40 γιατρούς και είχε δοκομάσει δεκάδες θεραπείες χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Το νέο φάρμακο, ένα μονοκλωνικό αντίσωμα που χορηγείται ενέσιμα κάθε δύο εβδομάδες, μπλοκάρει δύο μόρια του ανοσοποιητικού συστήματος (ιντερλευκίνες 4 και 13), τα οποία εμφανίζουν υπερπαραγωγή στους ασθενείς με έκζεμα και σε άλλες αλλεργικές παθήσεις. Οι μόνες παρενέργειες του φαρμάκου φαίνεται να είναι μια μικρή αύξηση στην πιθανότητα εμφάνισης επιπεφυκίτιδας στα μάτια, καθώς και ένα πρήξιμο στην περιοχή των εξανθημάτων.
Για «μελέτη-ορόσημο» και για «μια νέα εποχή στην ατοπική δερματίτιδα» έκανε λόγο ο ειδικός στην πάθηση δρ Μαρκ Μπογκούνιεβιτς της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Κολοράντο.
Ο δρ Γιανκόπουλος εκτίμησε ότι η αρμόδια εποπτική Αρχή των ΗΠΑ, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), θα εγκρίνει την κυκλοφορία του φαρμάκου στην αγορά (με την εμπορική ονομασία Dupixent) τον Μάρτιο του 2017. Η Υπηρεσία θεωρεί προτεραιότητας το ζήτημα, ώστε να επιταχυνθεί η ανάπτυξή του φαρμάκου, σε τιμή άγνωστη μέχρι στιγμής.
Ο ελληνικής καταγωγής επιστήμων εμπνεύσθηκε εν μέρει το νέο φάρμακο, επειδή ο πατέρας του είχε σοβαρή ατοπική δερματίτιδα, την οποία εμφάνισε λίγο μετά την εκδήλωση καρκίνου των πνευμόνων στα 70 του.
«Περισσότερο ακόμη και από τον καρκίνο και τη χημειοθεραπεία, αυτά τα εξανθήματα και η τρομερή φαγούρα τους άρχισαν να κατακυριεύουν τη ζωή του και να καταστρέφουν την ποιότητά της. Είχε λάβει διάγνωση για καρκίνο, που βασικά συνιστούσε καταδίκη σε θάνατο, αλλά εκείνος νοιαζόταν περισσότερο και δυστυχούσε για το δέρμα και τη φαγούρα του», δήλωσε ο κ. Γιανκόπουλος.
Ο Γ. Γιανκόπουλος -ο παππούς του οποίου καταγόταν από την Καστοριά- γεννήθηκε το 1959, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της νέας Υόρκης από όπου πήρε και το διδακτορικό του στη μοριακή ανοσολογία, ενώ από το 2004 είναι μέλος της εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη Wikipedia, χάρη στις έρευνές του και στη συμμετοχή του στη Regeneron έχει γίνει πλέον δισεκατομμυριούχος.
Πηγή:skai.gr

Μετά την 6μελή επιτροπή που είχε οριστεί στο ΙΚΑ Ορεστιάδας, για να παρακολουθεί την εύρυθμη λειτουργία ενός φωτοτυπικού μηχανήματος, η αθεράπευτη γραφειοκρατία του ελληνικού δημοσίου ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά, με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Αλεξανδρούπολης, συγκροτείται 3μελής επιτροπή, η οποία θα αναλάβει το έργο της ανεύρεσης κτηνιάτρου, ο οποίος θα πρέπει να κάνει στείρωση στον Lemman, τον αστυνομικό σκύλο του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου!
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, «έργο της επιτροπής είναι να προβεί στην ανεύρεση ιατρού που θα προβεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση ορχεκτομής του αστυνομικού σκύλου «LEMMAN» του Τ.Σ.Φ. Σουφλίου, λόγω σημαντικού βαθμού προστατομεγαλίας. Επίσης να συγκεντρώσει-υποβάλει, στον απολύτως αναγκαίο χρόνο, τα νόμιμα και προβλεπόμενα δικαιολογητικά για την περαίωση της δαπάνης. Το κόστος των ανωτέρω εργασιών να μην υπερβαίνει το εγκριθέν ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00€) συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.». Πηγή: alexpoli.gr

Με πολύ σοβαρά προβλήματα αλλεργιών και μολύνσεων έρχονται αντιμέτωποι οι νέοι που έχουν «μανία» με τα τατουάζ, σύμφωνα με μελέτη που ανακοινώθηκε από την καθηγήτρια δερματολογίας Dr. Christa De Cuyper, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Sint-Jan στο Μπριζ του Βελγίου, κατά τη διάρκεια του 25ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Δερματολογίας που έγινε στη Βιέννη από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου.

Η Dr Cuyper είναι υπεύθυνη για το CEN 435, μια Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για τους κανόνες υγιεινής, που πρέπει να διέπουν την τεχνική του τατουάζ.

Όπως ανέφερε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό νέων παιδιών, δηλαδή ένα 30%-50%, αντιμετωπίζουν σοβαρές μολύνσεις και αλλεργίες από τα τατουάζ τους ενώ, ένα ακόμα 20% έπειτα από λίγο καιρό αλλάζει γνώμη για το τατουάζ που έκανε, αρχίζει να μην του αρέσει και μετανιώνει και ψάχνει να βρει τρόπο να το αφαιρέσει, πολλές φορές χωρίς επιτυχία.

Όπως ανέφερε η καθηγήτρια τα μελάνια που χρησιμοποιούνται για να γίνει ένα τατουάζ σε μεγάλο ποσοστό δεν είναι εγκεκριμένα και ασφαλή. Επιβάλλεται όπως είπε να περάσουν από ειδική έγκριση τα συστατικά που εμπεριέχονται σε αυτά για να διασφαλιστεί η υγεία των νέων.

Αν λάβουμε υπόψη μας όπως είπε ότι ένα μεγάλο ποσοστό νέων ή και μεγαλύτερων ατόμων κάνουν τόσα πολλά τατουάζ που καλύπτουν την μεγαλύτερη επιφάνεια στο σώμα τους, τότε μπορούμε να καταλάβουμε πόσο μεγάλη ποσότητα από αυτά τα μελάνια εισχωρούν στο δέρμα τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Γι αυτό τόνισε ότι είναι ένα από τα πολύ σημαντικά προβλήματα σε όλη την Ευρώπη αυτή η τη στιγμή το θέμα της ασφάλειας αυτών των μελανιών, καθώς πολλά εξ αυτών είναι αμφιβόλου ποιότητος και εμπεριέχουν χημικές και τοξικές ουσίες. Περιέχουν όπως είπε συνδυασμούς ουσιών από σταθεροποιητές, συντηρητικά και γλυκερίνη.

Σύμφωνα με τη Dr. Cuyper, ένα μεγάλο μέρος αυτών των μελανιών πωλείται ηλεκτρονικά μέσω internet από τις ασιατικές αγορές ειδικά αυτή της Κίνας, ενώ πολλοί εκ των tattoo artists όπως αυτοχαρακτηρίζονται, τα άτομα δηλαδή που «χτυπούν» το σχέδιο του τατουάζ στο σώμα, είναι αυτοδίδακτοι και οι περισσότεροι έχουν μάθει πειραματιζόμενοι στις κουζίνες των σπιτιών τους.

Οι δερματολόγοι κρούουν των κώδωνα του κινδύνου για τα τατουάζ και τα συστατικά των μελανιών συστήνοντας άμεσα ελέγχους σε ειδικά εργαστήρια, όπου μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση αυτών των υλικών.

Προτρέπουν τα κράτη να κάνουν ενημερωτικές καμπάνιες για να μάθουν οι πολίτες και ειδικά οι νέοι τους κινδύνους που λογχεύουν από τα τατουάζ, που δυστυχώς έχουν γίνει μεγάλη μόδα τα τελευταία χρόνια.

Ενώ, δεν ξέχασαν να επισημάνουν και τη σχέση που υπάρχει μεταξύ των τατουάζ και του καρκίνου του δέρματος.

Αυτή τη στιγμή όπως είπε η Dr. Cuyper, υπάρχουν τουλάχιστον 15 μελέτες οι οποίες συνδέουν το τατουάζ με την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος και τις οποίες αποδέχονται πλήρως πολλοί διακεκριμένοι δερματολόγοι, μεταξύ αυτών και πολλοί Έλληνες.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Το άλμπουμ Views του Ντρέικ, είναι το πρώτο που έφθασε το ένα δισεκατομμύριο streams στην on line μουσική υπηρεσία Apple Music.

O διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ παρέδωσε στον Καναδό ράπερ τιμητική πλακέτα στη διάρκεια συναυλίας του, στο Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια για να επισημάνει το απίστευτο ρεκόρ.

Ο Ντρέικ δημοσίευσε φωτογραφία από τη συναυλία στο Instragram με τίτλο «Σας ευχαριστώ όλους», σύμφωνα με το CNN.

Ο Aubrey Drake Graham, γνωστός ως Drake, 29 ετών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής της ραπ, συνθέτης, παραγωγός και ηθοποιός.

Πρόσφατα το Apple Music κυκλοφόρησε αποκλειστικά ταινία μικρού μήκους του καλλιτέχνη με τίτλο Please Forgive Me εμπνευσμένη από το πλατινένιο άλμπουμ του Views.

Η ταινία διάρκειας 23 λεπτών είναι ένα θρίλερ δράσης στο οποίο ο Drake έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι εφαρμογές Facebook και Messenger είναι από τις πλέον επιβαρρυντικές για τη λειτουργία του smartphone, με υψηλές απαιτήσεις σε ισχύ επεξεργαστή, μνήμη RAM και μπαταρία, κάτι που γνωρίζει η Facebook και γι’ αυτό είχε λανσάρει την έκδοση Facebook Lite πριν από περίπου δύο χρόνια.

Τώρα, η εταιρεία προχώρησε στο λανσάρισμα και της έκδοσης Messenger Lite που έχει σχεδιαστεί για smartphones με λιγότερη μνήμη RAM και λιγότερο ισχυρούς επεξεργαστές, θέλοντας έτσι να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών που βρίσκονται σε αναπτυσσόμενες χώρες και ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν entry-level Android smartphones.

Η Facebook δεν αναφέρει τι ακριβώς θα λείπει από τις λειτουργίες του original Messenger, αλλά σίγουρα θα υποστηρίζεται η αποστολή/λήψη φωτογραφιών και τα stickers.

Για την ώρα, το Messenger Lite είναι διαθέσιμο σε Κένυα, Μαλαισία, Σρι Λάνκα, Τυνησία και Βενεζουέλα, ωστόσο, σύντομα αναμένεται το λανσάρισμα του σε περισσότερες χώρες.

Πηγή: techgear.gr

Θα ηχήσουν αύριο οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε όλη την ελληνική επικράτεια στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις 11 το πρωί θα σημάνει συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης) και στις 11:05 η λήξη του για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης)
. Όπως σημειώνεται η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Σε “απόρθητα τείχη” επιχειρεί να μετατρέψει τα σύνορά της με την Τουρκία (κυρίως) αλλά και την Ελλάδα η Βουλγαρία σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μια πιθανή πίεση προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.
Συρμάτινος αγκαθωτός φράχτης, που ξεπερνά μέχρι στιγμής τα 100 χιλιόμετρα, έχει κατασκευαστεί ήδη στην μεθόριο με την Τουρκία και σύμφωνα με τους σχεδιασμούς πρόκειται να φτάσει τα 200 χιλιόμετρα, και χιλιάδες συνοριοφύλακες περιπολούν στην συνοριογραμμή επικουρούμενοι από αξιωματικούς του στρατού και άντρες της FRONTEX.
Παρότι οι ροές από την Τουρκία εμφανίζουν τούτη την εποχή ύφεση, η Βουλγαρία ενισχύει τα μέτρα για το ενδεχόμενο κατάρρευσης της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας.
Έτσι, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Σόφια η υπουργός Εσωτερικών κ. Ρουμιάνα Μποτσαρεβα, οι δυνάμεις φρούρησης στα σύνορα πρόκειται να ενισχυθούν με 420 σύγχρονα τζιπ, ελικόπτερα, θερμικές κάμερες, ενώ θα εγκατασταθεί σε όλη τη μεθόριο, που δεν υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας, ειδικό σύστημα επικοινωνίας. Όλα αυτά με κονδύλια από τα 160 εκατ. ευρώ που έχει διαθέσει η ΕΕ για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών.
Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Οκτώβρη θα αλλάξει η ώρα από θερινή σε χειμερινή και ο δείκτης θα γυρίσει μια ώρα πίσω. Ειδικότερα η αλλαγή της ώρα θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Κυριακής  30 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 04:00 πμ θα γυρίσουμε το ρολόι μία ώρα πίσω. Η ώρα αυτή θα διατηρηθεί έως τον Μάρτιο του 2017 όπου και θα αλλάξει σε θερινή την Κυριακή στις 26 Μαρτίου.

Με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας (νόθευση) κατ’ εξακολούθηση, απιστίας σχετικής με την υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση και απάτης κατ’ εξακολούθηση κάθισε την Παρασκευή στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου πρώην προϊσταμένη του Τμήματος Οικοδομών του ΙΚΑ Καλαμάτας.
Η δίκη ξεκίνησε με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, διεκόπη λόγω του προχωρημένου της ώρας και ορίσθηκε να συνεχισθεί την προσεχή Τετάρτη.
Αν και τα ποσά για τα οποία κατηγορείται είναι μικρά και αφορούν ένσημα των παιδιών της και το επίδομα παιδιών στη σύνταξή της, η υπόθεση εγείρει ηθικά ζητήματα, λόγω της θέσης της στον ασφαλιστικό οργανισμό, αλλά και της ενεργής δράσης της στα πολιτικά, αυτοδιοικητικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας. Έχει διατελέσει σημαντικό στέλεχος της Ν.Δ. στο νομό και ήταν υποψήφια σε δημοτικό ψηφοδέλτιο.
Αμφισβητούμενα 500 ημερομίσθια
Η υπόθεση προχώρησε έπειτα από πειθαρχικό έλεγχο που έγινε από τον ασφαλιστικό οργανισμό και εν συνεχεία τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης. Την ΕΔΕ διενήργησε ο τότε διευθυντής του ΙΚΑ Πύργου και, όπως τόνισε στην κατάθεσή του, διαπιστώθηκε ο καταλογισμός από την κατηγορούμενη κάποιων οικοδομικών ενσήμων στα παιδιά της, είτε χωρίς να τα δικαιούνται είτε χωρίς να έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες. Τόνισε δε ότι κάποιες ΑΠΔ (Αναλυτική Περιοδική Δήλωση) ήταν ψευδείς. Τα αμφισβητούμενα ημερομίσθια είναι περίπου 500. Σε μία περίπτωση, ένα από τα παιδιά της, ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα, τις ίδιες ημέρες, είχε κολλήσει ένσημα ότι είχε εργασθεί ταυτόχρονα στην Αθήνα και στην Καλαμάτα.
Επίσης, όταν συνταξιοδοτήθηκε το 2012 δήλωσε ψευδώς ότι τα παιδιά της δεν εργάζονται, ούτε λαμβάνουν επίδομα από τον ΟΑΕΔ, και ως προστατευόμενα έπαιρνε το ανάλογο επίδομα. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ακόμα ότι λόγω της θέσης της κάποιοι υπάλληλοι της παραχώρησαν τον υπολογιστή τους και έμπαινε στο σύστημα του ασφαλιστικού οργανισμού με την ηλεκτρονική τους υπογραφή.
Τι υποστηρίζει η κατηγορούμενη
Από την πλευρά της υπεράσπισης της κατηγορουμένης έχουν αναπτυχθεί ισχυρισμοί άρνησης των κατηγοριών. Για τα ένσημα και το συγκεκριμένο περιστατικό, επισημάνθηκε ότι το παιδί της βρισκόταν σε άδεια από την εργασία του στην Αθήνα και έκανε κάποια μεροκάματα στην Καλαμάτα, ενώ για το επίδομα στη σύνταξη, ότι τα χαρτιά στο φάκελο ήταν απλές φωτοτυπίες και θα μπορούσαν να έχουν τοποθετηθεί από οποιονδήποτε. Επίσης, ο δικηγόρος της Βασίλης Δημαρέσης κατέθεσε αίτημα διακοπής της δίκης, προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν οι εργοδότες που φαίνονται στα επίδικα ένσημα, αλλά το δικαστήριο το απέρριψε.
Στοιχεία και γεγονότα κατέθεσε στο δικαστήριο και η τωρινή αναπληρώτρια διευθύντρια του ΙΚΑ Καλαμάτας, η οποία είπε ότι ο πειθαρχικός έλεγχος για τη συγκεκριμένη υπάλληλο ξεκίνησε το 2011, ενώ τον Απρίλιο του 2011 κατέθεσε αίτηση συνταξιοδότησης και έπειτα από 2 μήνες έλαβε κανονικά τη σύνταξή της και τα αναδρομικά. Μάλιστα, η μάρτυρας κατέθεσε την έκπληξή της για τους χρόνους ρεκόρ καταβολής της σύνταξης και των αναδρομικών. Το δικαιολόγησε, όμως, λέγοντας ότι είχε γνωριμίες στη διοίκηση.
Ακολούθως είπε ότι από το 2011 έως το 2013 είχε χαθεί το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου και ενδιάμεσα η κατηγορούμενη βγήκε σε σύνταξη. Το 2013 διατάχθηκε ΕΔΕ. Επίσης, ανέφερε ότι το ποσό που της είχε καταλογισθεί ήταν περίπου 3.000 ευρώ και το έχει επιστρέψει, ωστόσο παρατήρησε ότι υπήρξε μεγάλη δυσφήμηση του ΙΚΑ. Τέλος, αναφέρθηκε σε καταθέσεις των εργοδοτών από τους οποίους είναι τα επίμαχα ένσημα, ότι αυτοί δεν είχαν συντάξει ΑΠΔ και αυτό το έκανε η κατηγορουμένη.
Πηγή: tharrosnews.gr

Μια 24χρονη γυναίκα παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο «άνδρα των ονείρων της», αλλά  ανακάλυψε ότι επρόκειτο για τον βιολογικό παππού της.
Η γυναίκα που ζει στο Μαϊάμι και διατηρεί την ανωνυμία της, σύμφωνα με τη Mirror, παντρεύτηκε τον 68χρονο πριν από περίπου τρεις μήνες αλλά έκανε την απίστευτη ανακάλυψη όταν έβλεπε κάποια οικογενειακά άλμπουμ στο σπίτι τους.
Ανάμεσα στις άλλες φωτογραφίες της είδε τον πατέρα της ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν γιος του άνδρα της και οι σχέσεις τους είχαν χαλάσει όταν διαλύθηκε ο γάμος των γονιών του (δηλαδή των παππούδων της). Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν είχε καμία υποψία ούτε γνώριζε ότι είναι συγγενείς όταν γνωρίστηκε μέσω μιας ιστοσελίδας για ηλικιωμένους άνδρες που αναζητούν την αγάπη.
Ο 68χρονος δήλωσε στη Florida Sun Post: «Είδα σε μια ιστοσελίδα τα προφίλ πολλών και ελκυστικών νέων κοριτσιών. Απλά ένιωσα κάτι παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της. Ήταν σαν μια αίσθηση του deja vu, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία. Εμείς δέσαμε από την πρώτη στιγμή όταν μπήκε μέσα στο εστιατόριο στο οποίο είχαμε ραντεβού». Όπως αποκαλύπτουν μάλιστα και οι δύο δεν είχαν συζητήσει πολλά πράγματα για τις οικογένειές τους και τις ρίζες τους πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν. «Όταν είδα τον πατέρα μου σε εκείνο το άλμπουμ με τις φωτογραφίες ένιωσα ένα συναίσθημα απελπισίας» δήλωσε η 24χρονη.
Το ζευγάρι, πάντως, ακόμη και μετά την αποκάλυψη παραμένει μαζί στο ίδιο σπίτι και δηλώνουν ότι ο δεσμός τους είναι τόσο ισχυρός ώστε δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και να χωρίσουν.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!