Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ένας νεαρός άντρας από την Κίνα βγήκε ένα βράδυ έξω και αφού ήπιε και μέθυσε, γυρνώντας στο σπίτι του ήθελε ένα σνακ.

Πέρασε το παχύρρευστο υγρό που είδε μέσα σε ένα δοχείο για ταχίνι και το έφαγε, με αποτέλεσμα να τον τρέχουν στα νοσοκομεία.

Εκεί έφτασε με με έντονους πόνους, όπου και οι γιατροί του έκαναν πλύση στομάχου, ώστε να αφαιρέσουν το τσιμέντο από τον οργανισμό του...

http://www.thestival.gr

Ο νέος μεγαλομέτοχος του Άρη, Νίκος Λάσκαρης και ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης είχαν συνάντηση με τον Δημήτρη Πρίφτη στην Αθήνα και μίλησαν για τα σχέδια εν όψει της νέας σεζόν.

Στο ραντεβού ξεκαθαρίστηκε πως ο Δημήτρης Πρίφτης θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Άρη κι έτσι ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε το πλάνο του για την προσεχή σεζόν.

Εκτός, από το αγωνιστικό κομμάτι συζητήθηκαν κι άλλα θέματα, όπως η οργάνωση των Ακαδημιών.

http://www.thestival.gr

Πολλά διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες στα ελληνικά μίντια για τις απαιτήσεις του ... εκκεντρικού καλλιτέχνη Ρόμπι Γουίλιαμς στο πλαίσιο της εμφάνισής του στις 20 Ιουνίου, στο Terra Vibe, στη Μαλακάσα, για τα 20 χρόνια του Rockwave Festival.

Όπως διαβάσαμε ο Ρόμπι έχει ζητήσει:

Έναν αναπαυτικό καναπέ, μια μεγάλη πολυθρόνα και χαλιά σε τόνους του μοβ και της μόκας, προκειμένου να ταιριάζουν με τα διακοσμητικά αντικείμενα που θα φέρει μαζί του. Επίσης, θέλει να υπάρχουν φυτά εσωτερικού χώρου -κέντιες και μικροί φοίνικες-, φωτισμός που να αυξομειώνεται, ένας μεγάλος καθρέφτης, ψυγείο με γυάλινη πόρτα, ένα XΒox 360, μια τεράστια τηλεόραση και ηχεία για το κινητό του. Όσον αφορά τη διατροφή του, έχει ζητήσει γάλα, άσπρο ψάρι ή σολομό, λαχανικά, σούσι, καστανό ρύζι, δημητριακά από κινόα ή ντίνκελ, τσίχλες και πολλά μπουκάλια νερό.

Οι διοργανωτές πάντως το μόνο που αποκαλύπτουν επισήμως για τις επιθυμίες του Ρόμπι είναι ότι - όπως κάθε καλλιτέχνης που βρίσκεται σε περιοδεία μακριά από το σπίτι του - ο τραγουδιστής ζήτησε αυτά που έχει ανάγκη και στον προσωπικό του χώρο, για να αισθανθεί άνετα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ... έναν διάδρομο για να γυμνάζεται και μια τηλεόραση με δορυφορική σύνδεση...

http://www.seleo.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!