Κυριακή 15 Μαρτίου 2020


Χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Ισπανίας βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας.
Κάλεσμα για ανάλογη ενέργεια γίνεται και στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη σχετικό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απόψε στις 21:00 «βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας».
Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:
Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».
ην απόφαση να μετατρέψει τα ξενοδοχεία του σε κλινικές, όπου θα νοσηλεύονται άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, έλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Σύμφωνα με πορτογαλικά αλλά και ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους θα πληρώσει ο ίδιος τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, στη μάχη εναντίον του ιού που έχει «παγώσει» όλες τις αθλητικές – και όχι μόνο – δραστηριότητες σε όλον τον κόσμο.
Εν τω μεταξύ, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους παραμένει σε καραντίνα μαζί με την οικογένειά του στη Μαδέιρα μετά το κρούσμα του ιού με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι στη «Γηραιά Κυρία».

Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε χθες Σάββατο ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το ενδεχόμενο μόλυνσής του από τον κορονοϊό, αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο γιατρός του Λευκού Οίκου, ο Σον Κόνλι.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και με δεύτερο πρόσωπο το οποίο αργότερα βρέθηκε θετικό στον νέο κορωνοϊό. Αρχικά, δεν ζήτησε να κάνει το τεστ για να διαγνωστεί αν έχει μολυνθεί, ούτε μπήκε σε καραντίνα.
Ο Τραμπ δείπνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με μία ομάδα προσώπων, ανάμεσά τους και ο Φάμπιο Βάινγκάρντεν, ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό. Ο γιατρός του Λευκού Οίκου, ο δρ. Σον Π. Κόνλι, δήλωσε ότι ακόμη ένα πρόσωπο που συμμετείχε στο δείπνο αυτό που πραγματοποιήθηκε στο Μαρ-α- Λάγκο και με το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος είχε σύντομη επαφή άρχισε να έχει συμπτώματα της ασθένειας covid-19 τρεις ημέρες αργότερα και στη συνέχει επιβεβαιώθηκε ότι έχει μολυνθεί.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!