Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

 

H ταινία που καθιέρωσε τη Sharon Stone ήταν το «Βασικό ένστικτο» λόγω της σκηνής που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων, στην οποία η ίδια ηθοποιός δεν φοράει εσώρουχο.

Η Στόουν μιλώντας στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε το κόλπο που έκανε για να πάρει τον ρόλο σ’ αυτήν την ταινία.

Συγκεκριμένα, είπε πως έκανε φωτογράφιση στο περιοδικό «Playboy» ώστε να καταφέρει να έχει τον ρόλο.

«Νόμιζα ότι ήταν το σωστό για μένα και ήξερα τι έπρεπε να κάνω για έχω τον ρόλο. Και μάλιστα δεν είχα ιδέα για την επιτυχία που θα ακολουθούσε».


 

Νεκρός, 74 ετών, που τοποθετήθηκε σε ψυγείο από την οικογένειά του, στην Ινδία, σώθηκε μετά από 20 ώρες, όταν κάποιος συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα ζωντανός.

Ο Balasubramanian Kumar, ο οποίος ήταν άρρωστος και κοιμισμένος, θεωρήθηκε νεκρός από τους συγγενείς του, όταν σταμάτησε να μετακινείται στο σπίτι του στο χωριό Kandhampatti, τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, είναι συνηθισμένο να στέλνεται καταψύκτης για να αποθηκεύει τους νεκρούς μέχρι να γίνει η θρησκευτική τελετή.

Σε βίντεο, ο άνθρωπος που κρατά την κάμερα ρωτά: «Τα χέρια του τρέμουν, πώς;»

«Μοιάζει σαν έχει επιληπτική κρίση, απάντησε ο αδελφός του θεωρούμενου νεκρού άντρα.

Η ιστορία αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε ένα κανάλι ειδήσεων σε τοπικό μέσι και έκτοτε έχει κάνει αίσθηση σε όλη την χώρα.

Η αστυνομία κλήθηκε και τώρα ερευνά την οικογένεια επειδή δεν πραγματοποίησε τον κατάλληλο ιατρικό έλεγχο πριν κηρύξει τον κ. Kumar νεκρό.

Τα μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συμπεριφοράς που θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή καθώς και πράξη που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ή την προσωπική ασφάλεια άλλων, του Ινδικού Ποινικού Κώδικα.

 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου απεικονίζει έναν νεαρό άνδρα να ξυλοκοπείται, αφού έβρισε τον θρύλο της πόλης και πολιτείας Κόμπι Μπράιαντ.

Στο βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να προσέβαλε χυδαία τον Μπράιαντ, μέχρι τη στιγμή που άρχισε να συγκεντρώνεται ένα πλήθος οπαδών των Λος Άντελες Λέικερς που τον χτύπησε δίχως έλεος.

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί της ομάδας είχαν βγει στους δρόμους, για να γιορτάσουν το πρόσφατο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα τους, η οποία ισοφάρισε σε τίτλους τον «αιώνιο αντίπαλό» τους, τους Μπόστον Σέλτικς.

 

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.

Πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα ενδέχεται να εκδηλωθεί τις μεσημεριανές ώρες, ενώ αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων τις βραδινές ώρες κατά περιόδους.

Υψηλές θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!