Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Όπως και ο αυνανισμός το στοματικό σεξ είναι ένα από τα θέματα ταμπού, τα οποία ακόμη και τα ζευγάρια δύσκολα συζητούν μεταξύ τους.

Ωστόσο, πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις όχι μόνο στους άνδρες, όπως ίσως θεωρείτε, αλλά και στις γυναίκες.

Δείτε τα οφέλη του στοματικού σεξ όπως έχουν προκύψει από δημοσιευμένες έρευνες σε επιστημονικές επιθεωρήσεις

Για άνδρες και γυναίκες: Κάνει την σεξουαλική εμπειρία πιο ενδιαφέρουσα
Σύμφωνα με το ιατρικό δίκτυο «NetDoctor», το στοματικό σεξ είναι ένα απλό και αποτελεσματικό μέσο για την ερωτική διέγερση τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας και βοηθά να ξεπεραστεί η δυσκολία διέγερσης ή κορύφωσης.

Για τους άνδρες: Προληπτικό μέτρο κατά της απιστίας
Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evolutionary Psychology», οι άνδρες «χρησιμοποιούν» το στοματικό σεξ ώστε η σύντροφός τους να παραμείνει πιστή. Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως είναι αρκετά αποτελεσματική, καθώς εκτοξεύει την ικανοποίηση της γυναίκας από το σεξ αλλά και τη σχέση γενικότερα.

Για τις γυναίκες: Προστατεύει την καρδιά
Ολλανδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που επιδίδονται τακτικά στο στοματικό σεξ διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο προεκλαμψίας. Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Reproductive Immunology» πρόκειται για μία πάθηση που εκδηλώνεται στην εγκυμοσύνη και περιλαμβάνει την απότομη άνοδο της αρτηριακής πίεσης.

http://www.onmed.gr
ΣΟΚ στη Φλόριντα των ΗΠΑ όπου μια νεαρή μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία ότι... «μάρκαρε» τα παιδιά της προκειμένου να μπορεί να τα ξεχωρίσει! 
 
Η 23χρονη Kayla Oxenham συνελήφθη στο Port Charlotte της Φλόριντα, αναφέρει το NBC, για την κακοποίηση των δυο παιδιών της, ηλικίας 5 και 7 ετών.

Η γυναίκα πήρε ένα καυτό αντικείμενο και σημάδεψε στο χέρι τις δυο της κόρες. Όπως είπε στις αρχές το έκανε προκειμένου να μπορεί να τις ξεχωρίσει αλλά και για να τις τιμωρήσει, επειδή ήθελαν παγωτό!

Η γυναίκα εργάζεται σαν νοσοκόμα, αναφέρει η Huffington Post.

http://www.newsbomb.gr
O διοικητής του στρατοπέδου φωνάζει τον Κωστίκα που είναι φαντάρος και του λέει..
.

«Κωστίκα. Αύριο το πρωί περιμένω τον Ευάγγελο Βενιζέλο Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει.»

Το πρωί πράγματι ο Kωστίκας είναι στην πύλη από τις 6 το πρωί.

Κατά τις 6.30 παίρνει τηλεφωνο στη πύλη ο διοικητής

* Κωστίκα έφτασε ο Βενιζέλος?

* Όχι κύριε διοικητά, δεν έχει έρθει

Στις 7 παρά τέταρτο πάλι τα ίδια…

* Eφτασε ο Βενιζέλος?

* Όχι ακόμα

Ο διοικητής πήρε ξανά στις 7, στις 7.15, στις 7.30 … Συνεχώς ως τις 9…

Κατά τις 9 και κάτι, σκάει μια μαύρη μερσεντές στην πύλη.

Ο κωστίκας κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι.

* Βενιζέλος εσύ είσαι;

* Ναι λέει ο Βενιζέλος

* Μ@λ@κ@ τρέχα παρουσιάσου στο διοικητή γιατί θα σε γ@μήσει σε ψάχνει από τα ξημερώματα…

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο εξαφάνισης από το You Tube βρίσκονται καλλιτέχνες ανεξάρτητων δισκογραφικών εταιρειών καθώς η υπηρεσία βίντεο της Google επιβεβαίωσε ότι θα...
απορρίπτει όσους δεν έχουν υπογράψει για τη νέα επερχόμενη μουσική του πλατφόρμα.

Το YouTube είναι έτοιμο να αρχίσει δοκιμές για τη νέα υπηρεσία στην οποία οι χρήστες  θα χρεώνονται προκειμένου να παρακολουθήσουν και να ακούσουν μουσική χωρίς διαφημίσεις αλλά και για να κατεβάσουν τραγούδια μέσω κινητών συσκευών. Η υπηρεσία θα λειτουργεί αρχικά μέσω Google.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Robert Kyncl, επιβεβαίωσε στους Financial Times ότι στην υπηρεσία «YouTube Music Pass» θα μπλοκάρονται τα βίντεο των εταιρειών που δεν υπογράφουν τη σχετική συμφωνία αδειοδότησης για τη νέα πλατφόρμα την οποία οι ανεξάρτητες φίρμες θεωρούν από την πλευρά τους εξαιρετικά αμφιλεγόμενη. Ήδη η εμπορική ένωση WIN έχει αποστείλει καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το θέμα.

Ο Kyncl ανέφερε ότι το YouTube έχει υπογράψει με το 90% των εταιρειών της μουσικής βιομηχανίας. Οι ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες μάλλον θα διαφωνήσουν. Η εταιρεία αδειοδότησης Merlin που εκπροσωπεί τις ανεξάρτητες εταιρείες εκτιμά ότι αυτές εκπροσωπούν το 32,6% της μουσικής βιομηχανίας.

«Βρίσκονται σε μια καταστροφική πλάνη. Έχουν κάνει εσφαλμένη ανάγνωση της αγοράς» δηλώνει η επικεφαλής της WIN, Alison Wenham, η οποία στις αρχές του μήνα είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα σχέδια του YouTube. Μεταξύ άλλων εκτίμησε ότι το You Tube «οδεύει προς την αποτυχία» και ότι μόνο ένας μικρός αριθμός από ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες θα συμφωνήσουν με τους όρους του.

«Έχουμε προσπαθήσει και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το YouTube να κατανοήσει πόσο σημαντική είναι η ανεξάρτητη μουσική σκηνή σε οποιαδήποτε υπηρεσία streaming και γιατί θα πρέπει να αποτιμάται αναλόγως. Οι φαν της μουσικής θέλουν μια υπηρεσία που να προσφέρει το πλήρες φάσμα της μουσικής. Αυτό το κάνουν εταιρείες όπως οι Spotify και Deezer που έχουν άριστες σχέσεις με τον ανεξάρτητο τομέα της μουσικής» πρόσθεσε.

Η WIN εξάλλου υποστηρίζει ότι το You Tube έχει υπογράψει επικερδείς συμφωνίες αδειοδότησης με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, όπως η Universal, η Warner και η Sony, ενώ για τις ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες υπογράφουν με χειρότερους όρους ή διαφορετικά έρχονται αντιμέτωπες με τον αποκλεισμό τους από τη δωρεάν υπηρεσία του You Tube.

Επικρίσεις υπάρχουν και από καλλιτέχνες. Ο κιθαρίστας των Radiohead Ed O' Brien κατηγόρησε τη Google ότι προσπαθεί να αναγκάσει τις ανεξάρτητες εταιρείες να δεχτούν πολύ χαμηλές αμοιβές. O μουσικός Billy Bragg, υποστήριξε: «δεν ξέρω γιατί άνοιξαν αυτή τη φωλιά της σφήκας αυτή τη στιγμή, εκτός από την εταιρική ύβρις. Δε νομίζω ότι συνειδητοποιούν τι ηλίθιο πράγμα είναι αυτό που έχουν κάνει. To You Tube πυροβολεί τα πόδια του».

Καλλιτέχνες όπως η Adele, οι Arctic Monkeys, οι Radiohead και ο Jack White θα μπορούσε να δουν τα μουσικά τους βίντεο να «κατεβαίνουν» από το You Tube την ώρα που η εν λόγω υπηρεσία τα τελευταία χρόνια αποτελεί τη βασική διαφημιστική διέξοδο για τις ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες κατά τα τελευταία χρόνια.

Το YouTube προσελκύει περισσότερους από 1 δισ. χρήστες μηνιαίως με τη μουσική να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατηγορίες του. Φυσικά υπάρχει ανταγωνισμός με βασικούς εκπροσώπους τις Spotify, Deezer, Napster, Beats Music (Apple) αλλά την πλατφόρμα της ίδιας της Google (Google Play All Access).

Οι ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες έχουν πολλές φορές εκφράσει παράπονα ζητώντας περισσότερο σεβασμό από τις ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής ως προς τις συμφωνίες αδειοδότησης και έχουν δημιουργήσει την εταιρεία Merlin για να τις διαπραγματεύεται.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Ο γενικός διευθυντής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, παρουσίασε στο Σιάτλ,το νέο smartphone της εταιρείας, το οποίο αναμένεται θα είναι διαθέσιμο στις αγορές τον Σεπτέμβριο. Η οθόνη της συσκευής είναι 4,7 ίντσες – θεωρείται ιδανική για χρήση με ένα χέρι – και όπως ανέφερε ο Μπέζος στην ομιλία του, η τιμή του θα κυμαίνεται στα 100 δολάρια με ένα χρόνο συνδρομή στην υπηρεσία ψυχαγωγικού περιεχομένου, Prime, της Amazon. Το κινητό θα συνοδεύει δανειστική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, δωρεάν χώρος στην υπηρεσία Cloud της εταιρείας, ενώ αναμένεται να προσφέρει και τρισδιάστατη απεικόνιση.

Σύμφωνα με το inewsgr.com, με το λανσάρισμα της συσκευής, η Αmazon εισέρχεται σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές, όπου η Apple και η Samsung κρατούν τα «ηνία». Ο αναλυτής Τζέιμς Μακουίβι, της εταιρείας Ερευνών «Forester», υπογράμμισε, ότι η Amazon δεν σκοπεύει να αποσπάσει μερίδιο των ανταγωνιστών της από την αγορά. Στόχος της είναι να κρατήσει το πελατειακό της κοινό «πιο κοντά».

«Το smartphone της Amazon θα σαρώσει σε πωλήσεις», δήλωσε ο Γκέρι Πούρντι, αναλυτής κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας Compass Intelligence. Ο ίδιος τόνισε, ότι η διάθεση της εταιρείας να πουλήσει συσκευές σε τεράστιο αριθμό πελατών, χωρίς μεγάλο περιθώριο κερδών, αποτελεί το μεγαλύτερο «όπλο» της Amazon.

http://www.thestival.gr 
Ανεξάντλητος είναι ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος τρολάρει μέσω ανακοίνωσης!

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, μάλλον απηύδυσε από κάποιες διαπραγματεύσεις που έκανε με προπονητές κι έβγαλε μια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής :

“Νέος, ωραίος, γνώστης της αγγλικής, πτυχιούχος γαλλικής φιλοσοφίας, απόφοιτος του Χάρβαρντ και με μεταπτυχιακό στην πυρηνική φυσική και γνωρίζοντας και λίγο από ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στην Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ.

P.O. Box: 1.243.396″

http://thessports.gr
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Γερμανίας - και όχι μόνο - ένα αποτρόπαιο έγκλημα πρωτοφανούς σκαιότητας...

Ένας πράκτορας πωλήσεων, φέρεται να κάλεσε στο σπίτι του στο Βερολίνο έναν τραπεζικό υπάλληλο, προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, είχε άλλο σχέδιο στο αρρωστημένο μυαλό του.

Και αυτό γιατί ο 47 ετών άνδρας, αφού σκότωσε το θύμα του το οποίο έδεσε στο κρεβάτι, καλύπτοντας με ταινία το στόμα και τη μύτη του, έκοψε το σώμα του σε κομμάτια και μαγείρεψε το κεφάλι του! Νωρίτερα, του είχε χορηγήσει κι μια γενναία δόση παυσίπονων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερμανός είχε καταδικαστεί ξανά στο παρελθόν με τρία χρόνια φυλάκιση για θανατηφόρα επίθεση, ωστόσο η απόφαση ήρθη το περασμένο έτος.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Η Λιζέτα Καλημέρη και η Φωτεινή Βελεσιώτου ανταμώνουν και αυτό το καλοκαίρι σε μια σειρά συναυλιών έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός προγράμματος, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε.

Η συνεργασία των δύο τραγουδιστριών, που αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τον κόσμο, όπου και αν έχουν παρουσιαστεί, έχει να κάνει όχι μόνο με την κοινή αγάπη τους προς το ελληνικό τραγούδι αλλά και με τον κοινό τόπο αφετηρίας τους, την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην παρέα τους η Θεσσαλονικιά τραγουδοποιός Σοφία Νάτσιου και μια ομάδα νέων μουσικών με φρέσκο ήχο και άριστη χημεία!

Το μουσικό σχήμα αποτελείται από κιθάρα-φωνή,λαούτο ,μπάσσο, κλαρίνο, μπουζούκι,ντραμς-κρουστά,βιολί.

Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 21:30.

http://www.thestival.gr
Αν είστε από τους ανθρώπους αυτούς που αντιμετωπίζουν τη ζωή και όλες τις αναποδιές χωρίς άγχος και στρες, τότε σίγουρα ανήκετε στους τυχερούς.

Αν πάλι ανήκετε στην πλειοψηφία, τότε θα πρέπει να μάθετε ποιες είναι οι τροφές που μπορούν να σας ανεβάσουν τη διάθεση, μετά από μία πιεστική ημέρα.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, υπάρχουν συγκεκριμένες πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που αποτελούν πρόδρομες ουσίες για την παραγωγή των νευροδιαβιβαστών. Των ουσιών αυτών, δηλαδή, που συνδέονται άρρηκτα με τη διάθεση. Η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη και η νοραδρεναλίνη είναι οι κύριοι εκπρόσωποί τους.

Δείτε αναλυτικά σε ποιες τροφές θα τις βρείτε

Δημητριακά ολικής αλέσεως
Σύμφωνα με έρευνες, λόγω των φυτικών ινών και των υδατανθράκων που περιέχουν, τα επίπεδα του σακχάρου του αίματος διατηρούνται σε φυσιολογικά επίπεδα. Παράλληλα, μειώνουν τα επίπεδα των αμινοξέων στο αίμα, με εξαίρεση την τρυπτοφάνη, το θεμέλιο λίθο της σεροτονίνης.

Γάλα
Λόγω της βιταμίνης D που βρίσκεται σε μεγάλες συγκεντρώσεις, συμβάλλει στην παραγωγή σεροτονίνης. Δεν είναι τυχαίο ότι τα χαμηλά επίπεδα της συγκεκριμένης βιταμίνης συνδέονται με καταθλιπτικά και ψυχωτικά επεισόδια.

Καφές
Οι ερευνητές θεωρούν ότι το κλειδί βρίσκεται στην καφεΐνη που λειτουργεί με δύο τρόπους. Μιμείται την αδενοσίνη και συνδέεται με τους υποδοχείς της στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την εξάπλωση που έχει ως αποτέλεσμα να μειώνει την ταχύτητα αντίδρασης των νεύρων. Παράλληλα, αυξάνει τα επίπεδα ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, ουσία που βελτιώνει τη διάθεσή μας.

Τα νέα ευρήματα προέρχονται από μελέτη που πραγματοποίησαν ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Archives of Internal Medicine».

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!