Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016





Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κόψετε τον καφέ και τα αναψυκτικά και στη θέση του να εισάγετε το νερό.

Όλοι κατά καιρούς έχουμε ορκιστεί πως θα κόψουμε το αλκοόλ, τον καφέ ή τα αναψυκτικά κάποια στιγμή. Μήπως ήρθε η ώρα για την υλοποίηση; Οι παρακάτω λόγοι θα δώσουν το κίνητρο, αφού το πολύτιμο υγρό:

Κατευνάζει την όρεξη
Το νερό κατεστέλει την όρεξη. Το σώμα μας πολλές φορές παίζει παιχνίδια και, ενώ νομίζουμε πως πεινάμε, απλά είμαστε αφυδατωμένοι και χρειαζόμαστε νερό. Σε κάθε περίπτωση, ένα ποτήρι νερό μπορεί να μας «κρατήσει» μέχρι να πεινάσουμε κανονικά.

Βοηθά την λειτουργία του εγκεφάλου
Το 75% με 85% του εγκεφάλου αποτελείται από νερό, οπότε είναι σημαντικό για τη σωστή του λειτουργία. Αποφεύγοντας διουρητικά ποτά –όπως το αλκοόλ ή ο καφές– δίνουμε στον εγκέφαλό μας τη δυνατότητα για καλύτερη συγκέντρωση, ενώ αποφεύγουμε τους πονοκεφάλους.

Είναι πιο φθηνό
Όπως και να 'χει, ένα μπουκάλι νερό είναι πιο φθηνό από ένα αναψυκτικό ή έναν καφέ. Αρκεί βέβαια να μην το...γυρίσετε σε ακριβά εμφιαλωμένα νερά εισαγωγής.




Αυξάνει τον μεταβολισμό
Έρευνες έχουν δείξει ότι ο μεταβολισμός «παίρνει μπρος» πίνοντας νερό αμέσως μετά την έγερση το πρωί. Συγκεκριμένα, η έρευνα βρήκε ότι μισό λίτρο νερό αυξάνει τον ρυθμό μεταβολισμού κατά 30%, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Χαρίζει υγιή επιδερμίδα
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ακμής, καλό είναι να κόψετε τα ζαχαρούχα ποτά και αναψυκτικά, τα οποία μπορεί να προκαλούν ή να εντείνουν την κατάσταση. Αντικαθιστώντας τα με νερό διατηρούμε την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη και πιο σφριγηλή.

Βοηθά τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος
Μια δίαιτα πλούσια σε φυτικές ίνες σε συνδυασμό με νερό θα κάνει θαύματα στην πέψη, ειδικά για εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα δυσκοιλιότητας.




Βοηθάει στην υγεία της καρδιάς
Όταν δεν είμαστε επαρκώς ενυδατωμένοι το αίμα γίνεται πιο πηκτό και ως εκ τούτου η καρδιά ζορίζεται περισσότερο στο να κάνει την δουλειά της. Έρευνα έδειξε πως όσοι πίνουν πέντε ποτήρια νερό την ημέρα, μειώνουν τις πιθανότητες καρδιακής προσβολής κατά 41%, σε σχέση με όσους καταναλώνουν λιγότερο από δύο ποτήρια νερό την ημέρα.
clickatlife.gr

Μέσα από ένα πακέτο αναβάθμισης, η εφαρμογή του Android Auto επιτρέπει σε όλα τα smartphones να παίρνουν κεντρική θέση στο ταμπλό του αυτοκινήτου. 
Το Android Auto app επιτρέπει τη χρήση του κάθε Android smartphone, μέσω Bluetooth για την σύνδεση με το αυτοκίνητο και τη χρήση του ως πεδίο χειρισμού διαφόρων επιμέρους λειτουργιών. Με το που συνδέεται το smartphone με το αυτοκίνητο, το Android Auto app αποκτά ένα πιο ευανάγνωστο interface στην οθόνη, προκειμένου να μην ενοχλείται ο οδηγός κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.
Ο οδηγός μπορεί να δίνει φωνητικές εντολές και να εκτελεί μια σειρά από λειτουργίες χωρίς να είναι ανάγκη να πιάσει στο χέρι του το smartphone του.
Υπάρχει η δυνατότητα της αυτόματης ενεργοποίησης της εφαρμογής του Android Auto, μόλις γίνεται η Bluetooth σύνδεση του κινητού με το αυτοκίνητο. Σε πρώτη φάση, η ανανεωμένη εφαρμογή του Android Auto είναι διαθέσιμη σε 30 χώρες, ενώ δεν αποκλείεται αργότερα να ακολουθήσουν και άλλες.
Ο σκοπός της Google είναι να δώσει στους οδηγούς τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το κινητό του ως πεδίο από το οποίο περνά όλο το κομμάτι του infotainment στο αυτοκίνητο, χωρίς να είναι ανάγκη να έχει αγοράσει κανείς ένα αυτοκίνητο με προεγκατεστημένο το Android Auto.
pestaola.gr




Δεν έχετε συνηθίσει να τρώτε σε πιο επίσημα εστιατόρια; Ιδού μερικά tips που πρέπει να έχετε υπόψη σας.

Το γεύμα σε ένα εστιατόριο και μάλιστα ένα ακριβό, θα έπρεπε να είναι για όλους μια ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ιδιαίτερες γεύσεις και προσεγμένα πιάτα. Όσο, όμως, ανεβαίνει η τιμή, τόσο αυξάνεται και το άγχος, αφού σε πολλούς το επίσημο περιβάλλον ενός εστιατορίου, δημιουργεί νευρικότητα και ανησυχία. Αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε πολλά λάθη και συμπεριφορές, που στο τέλος ίσως σας χαλάσουν το γεύμα.

Έχοντας τι παρακάτω συμβουλές υπόψη, θα καταφέρετε να απολαύσετε το γεύμα σας και να αποφύγετε τα λάθη των πρωτάρηδων, έτσι ώστε το γεύμα σας να απογειωθεί κι εσείς να εξοικειωθείτε με ένα τέτοιο εστιατορικό περιβάλλον, που έχει πολλά να σας προσφέρει.







Ρωτήστε ό,τι δεν καταλαβαίνετε, για να μην καταλήξετε νηστικοί και χρεωμένοι Μην φοβηθείτε να κάνετε ερωτήσεις για το μενού
Οι ερωτήσεις, ειδικά όταν ένας κατάλογος είναι ιδιαίτερος, είναι αναμενόμενες και πολλές φορές προκαλούν το ενδιαφέρον των αρμόδιων. Οι… αρχάριοι, όμως, τις αποφεύγουν, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα τους κάνει να φανούν αδαείς. Τότε είναι που συμβαίνουν τα πιο απρόσμενα –και απογοητευτικά- αφού μπορεί π.χ. να παραγγείλετε κάτι που είναι ωμό, χωρίς να το καταλάβετε, και το γεύμα σας να καταστραφεί.

Δοκιμάστε το κρασί σας
Το κρασί είναι πολύ σημαντικό σε ένα γεύμα γι’ αυτό θα πρέπει να το μυρίσετε, να πιείτε μια γουλιά και να κάνετε ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι θέλετε να σας το σερβίρουν στη συνέχεια. Οι περισσότεροι, συνήθως, στέκονται έκπληκτοι, χωρίς να καταλαβαίνουν τι γίνεται. Πλέον, όμως, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.







Το να μιλάτε δυνατά στο κινητό σας, δεν είναι ό,τι πιο ευγενικό ούτε για την παρέα, ούτε για τους γύρω σας Παραμείνετε ευγενικοί
Αυτό σημαίνει να είστε ευγενικοί τόσο ως προς το προσωπικό, όσο και ως προς τη συντροφιά σας, αλλά και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο εστιατόριο. Αποφύγετε την αλαζονική συμπεριφορά και ελέγξτε το dress code, όπως και το ωράριο λειτουργίας κι αποφύγετε να κάνετε αρνητικά σχόλια για τα πιάτα ή να διορθώνετε το προσωπικό, μόνο και μόνο για να αναδείξετε τις γαστρονομικές σας γνώσεις. Δεν πρόκειται για διαγωνισμό γνώσεων, αλλά για μια έξοδο για φαγητό που θα έπρεπε να είναι για όλους ευχάριστη.

Ντυθείτε αναλόγως
Αν πρόκειται να επισκεφτείτε ένα καλό εστιατόριο για δείπνο, ντυθείτε λίγο πιο όμορφα και βάλτε στόχο να απολαύσετε το γεύμα σας. Φάτε το φαγητό σας όπως έρχεται από την κουζίνα, χωρίς να αφαιρείτε τα μισά υλικά και διατηρήστε ανοιχτό μυαλό, ακολουθώντας τους κανόνες του savoir vivre. Με το κατάλληλο ντύσιμο, η όμορφη και προσεγμένη πλευρά του εαυτού σας θα απελευθερωθεί και θα ταιριάξει απόλυτα με το περιβάλλον, αφήνοντας σας να απολαύσετε μια υπέροχη βραδιά.
clickatlife.gr

Και πάλι… χαμός στα πρακτορεία. Όλοι κάνουν όνειρα για το αποψινό τζόκερ που θα κληρώσει πάνω από 13,5 εκατομμύρια ευρώ μετά από το 15ο κατά σειρά τζακ ποτ.



Η νέα υπηρεσία "Public Accounts” επιτρέπει στις εταιρίες να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Viber
Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας, Viber, ανακοίνωσε τα τη νέα υπηρεσία "Public Accounts” η οποία θα επιτρέπει σε διάφορες επιχειρήσεις, brands και celebrities να δημιουργούν δημόσια κανάλια και να επικοινωνούν εύκολα με τους χρήστες.
Βλέποντας την εξέλιξη του Facebook Messenger, το Viber αποφάσισε με την νέα υπηρεσία “Public Accounts” να προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ εταιρίας και χρήστη, προσφέροντας διάφορα εργαλεία μέσα σε μία εύχρηστη πλατφόρμα προσωπικής συνομιλίας (μέσω άμεσων μηνυμάτων από κάποιο φυσικό πρόσωπο ή με τη χρήση chatbot) ή δημόσιας αναμετάδοσης.

Έτσι με ένα "Public Account" μία επιχείρηση μπορεί να κάνει ανακοινώσεις και κάθε είδους ενημερώσεις στα Public Chats (πλατφόρμας Δημόσιων Συνομιλιών ) ενώ παράλληλα μπορεί να παρέχει 1on1 τεχνική υποστηρίξει σε χρήστες ή ακόμα και να τους διαφημίζει προϊόντα και τις προσφορές τις.
Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλες τις εταιρίες που θέλουν να χτίσουν σχέσεις με τους πελάτες τους μέσα από την πλατφόρμα του Viber.

Τα πέντε συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2015 ήσαν τα θερμότερα στα μετεωρολογικά χρονικά και το φετινό 2016 πιθανότατα θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ θερμοκρασίας, όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (ΠΜΟ).

Η έκθεση του ΠΜΟ αναφέρει ότι η θερμοκρασία του πλανήτη βρίσκεται 0,57 βαθμούς Κελσίου πάνω από τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο (με περίοδο αναφοράς τα έτη 1961-1990).

Η πενταετία 2011-15 ήταν η πιο ζεστή για όλες τις ηπείρους πλην της Αφρικής.

Στην Ευρώπη ειδικότερα, οι θερμοκρασίες ήσαν πάνω από ένα βαθμό Κελσίου μεγαλύτερες σε σχέση με τον διαχρονικό μέσο όρο.

Ήδη η παγκόσμια θερμοκρασία βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα, πλησιάζοντας επικίνδυνα το όριο ανόδου του ενάμιση βαθμού, που έθεσε η διεθνής συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.

Η έκθεση του ΠΜΟ επίσης, σύμφωνα με το BBC, επισημαίνει ότι πολλές επιστημονικές μελέτες συνδέουν την αύξηση της θερμοκρασίας με συχνότερα ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως ξηρασίες, καύσωνες, πλημμύρες κ.α.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, 11.00-17.00, τα επισκέψιμα Οινοποιεία της Στερεάς Ελλάδας ανοίγουν τις πύλες τους για ξεχωριστές ξεναγήσεις και μοναδικές γευστικές δοκιμές, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού. Συμμετέχουν τα εξής οινοποιεία:
Βιολογικοί Αμπελώνες – Κτήμα Τζιβάνη
Κτήμα Αβαντίς
Οινοποιείο Λύκος
Οινοποιείο Βρυνιώτη
Οινοποιείο Κουτσογιωργάκη
Οινοποιείο Γκίκας
Κτήμα Μουσών
Κτήμα Χατζημιχάλη
Οινοποιεία Ελασσόνας
La Tour Melas
Brad Piit: Σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά το διαζύγιο και ποζάρει δίπλα στην Marion Cotillard!Για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο διαζύγιο και τον χωρισμό του από την Angelina Jolie, ο Brad Pitt, έκανε δημόσια εμφάνιση και μίλησε στους δημοσιογράφους!

Ο Brad πόζαρε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό της συμπρωταγωνίστριάς του Marion Cotillard και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τον στήριξε: "Είναι πραγματικά πολύ γλυκό που ο κόσμος ήταν ευγενικός μαζί μου! Είναι πολύ ωραίο να έχω αυτή τη στήριξη από τον κόσμο"



Ο ηθοποιός πόζαρε στους φωτογράφους και μοίρασε αυτόγραφα στον κόσμο που είχε μαζευτεί στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας κατασκοπίας με τίτλο Allied






Βαριέσαι να σηκωθείς να σιδερώσεις τα ρούχα της δουλειάς πρωί-πρωί, υπάρχουν κάποια tricks για να «σιδερωθούν» τα ρούχα σου χωρίς σίδερο.

Τοποθέτησε μια νωπή πετσέτα

Βάλε πάνω στο ρούχο που θες να σιδερωθεί μια νωπή πετσέτα. Άφησέ τη για λίγη ώρα πάνω στο τσαλακωμένο ρούχο, στη συνέχεια απομάκρυνέ την και άσε το ρούχο να στεγνώσει.

Χρησιμοποίησε πιστολάκι μαλλιών

Κρέμασε το ρούχο σου κάθετα και πέρασέ το από πάνω μέχρι κάτω μερικές φορές, με το πιστολάκι μαλλιών.

Εκμεταλλεύσου την υγρασία στο μπάνιο

Βάλε το ρούχο σου κοντά στη ντουζιέρα και μπες να κάνεις ένα ντους. Πρόσεξε να μην το βρέξεις μόνο! Η υγρασία από τους ατμούς θα διώξει τις ζάρες από το ρούχο σου.

Φτιάξε σπρέι

Βάλε σε ένα μπουκαλάκι νερό και λίγες σταγόνες μαλακτικού. Κρέμασε το ρούχο σου σε κάποιο σημείο κατακόρυφα και ψέκασε με ένα σπρέι από πάνω προς τα κάτω. Καθώς το ρούχο στεγνώνει οι ζάρες θα φύγουν.

ΠΗΓΗ: faysbook

H επικράτηση Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, κάθε άλλο παρά εκπλήσσει. Ο μεγιστάνας των ακινήτων είχε δείξει τη δυναμική του από νωρίς, όταν κατάφερνε να εκτοπίσει στις προκριματικές εκλογές έμπειρους υποψήφιους στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.
Η αντισυστημική διάθεση των Αμερικανών είχε άλλωστε φανεί και με το φαινόμενο Σάντερς και την ευρεία αποδοχή που έβρισκε ο αριστερός υποψήφιος στο Δημοκρατικό Κόμμα.
Η επικράτηση Τραμπ δεν είναι τόσο επιδοκιμασία της πολιτικής του, η οποία αναλώθηκε κατά μεγάλο μέρος σε προσωπικές επιθέσεις κατά της αντιπάλου του, όσο αποδοκιμασία για την Κλίντον, τους Δημοκρατικούς ευρύτερα, αλλά ακόμη και τον ίδιο τον Ομπάμα. Η Κλίντον δεν κατάφερε να κινητοποιήσει ούτε καν τους μαύρους και ισπανόφωνους ψηφοφόρους, ενώ το CNN ανέφερε ότι εκατομμύρια ψηφοφόρων οι οποίοι είχαν στηρίξει τον Ομπάμα, ψήφισαν αυτή τη φορά Τραμπ.
Παρά τη διαδεδομένη αντίληψη, κυρίως στην Ευρώπη, για πετυχημένη αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης από τον Ομπάμα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το 53% των κατοίκων αστικών περιοχών, το 63% των προαστίων και το 71% των αγροτικών περιοχών δήλωναν πως η οικονομία βρίσκεται σε λάθος δρόμο.
Η ψήφος στον Τραμπ ήταν πρωτίστως «anti establishment» -κατά του κατεστημένου- με εκατομμύρια Αμερικανούς να βλέπουν στο πρόσωπο της Χίλαρι τον ιδανικό εκπρόσωπό του. Όχι ότι δεν υπάρχει και η «βαθιά Αμερική», αυτών που γαλουχήθηκαν με την «ανωτερότητα του Λευκού Ανθρώπου» και την απέχθεια στον κοσμοπολιτισμό και την «έκφυλη» ζωή της… Νέας Υόρκης.
Η εποχή ωστόσο του «μη χείρον βέλτιστον» φαίνεται να έχει παρέλθει οριστικά, όχι μόνο για την Αμερική, αλλά και για την Ευρώπη. Ο κόσμος αναζητά τρόπους να στείλει μήνυμα στην κάλπη και ας βγάζει… Τραμπ.
«Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος κόσμος πασχίζει να γεννηθεί. Τώρα είναι η εποχή των τεράτων» έγραφε ο μεγάλος θεωρητικός της ιταλικής Αριστεράς Αντόνιο Γκράμσι στα «ημερολόγια φυλακής» τη δεκαετία του ‘30, επιχειρώντας να ερμηνεύσει το φαινόμενο του ιταλικού φασισμού και τη στροφή των μαζών, αντί προς το όραμα της κοινωνικής χειραφέτησης στα δεσμά ενός Ντούτσε…
Δεν ξέρουμε ακόμη το πώς ο νέος Αμερικανός πρόεδρος θα πορευτεί. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εκλογή του θα δώσει νέα φτερά στις δυνάμεις του ακροδεξιού, ξενοφοβικού και ρατσιστικού λόγου στην Ευρώπη. Η «διεθνής» της ακροδεξιάς έσπευσε άλλωστε από τους πρώτους να πανηγυρίσει για την εκλογή Τραμπ.
naftemporiki.gr

Tο μεγαλύτερο φεγγάρι που είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι σήμερα ζωντανοί, θα υπάρξει κατά την πανσέληνο της 14ης Νοεμβρίου. Τη μέρα εκείνη η Σελήνη θα πλησιάσει στη Γη περισσότερο από κάθε άλλη φορά και έτσι θα φαίνεται η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει μετά το 1948, δηλαδή εδώ και σχεδόν 70 χρόνια.

Η επόμενη φορά που το φεγγάρι θα βρεθεί πάλι τόσο κοντά και θα φάινεται τόσο μεγάλο και φωτεινό, θα είναι το Νοέμβριο του 2034, σύμφωνα με τη NASA. Στις 14 Νοεμβρίου φέτος η Σελήνη θα φαίνεται έως 7% μεγαλύτερη και 16% φωτεινότερη σε σχέση με την μέση πανσέληνο.

Πότε και πώς

Η σούπερ-πανσέληνος θα φθάσει στο μέγιστό της στις 15:52 ώρα Ελλάδος στις 14 Νοεμβρίου. Στην πραγματικότητα και τα δύο συνεχόμενα βράδια της 13ης και της 14ης Νοεμβρίου, η πανσέληνος θα είναι εντυπωσιακή. Εννοείται ότι ο ίδιος ο δορυφόρος δεν αλλάζει μέγεθος, αλλά μεταβάλλεται η απόστασή του από εμάς. Η Σελήνη ακολουθεί μια ελλειπτική τροχιά και η απόστασή της από τον πλανήτη μας δεν είναι σταθερή. Έτσι, τόσο το κοντινότερο σημείο της (περίγειο), όσο και το πιο μακρινό (απόγειο), εμφανίζουν αυξομειώσεις από μήνα σε μήνα. Η μέση απόσταση Γης-Σελήνης είναι 384.400 χιλιόμετρα, αλλά αυξάνεται κατά 5% περίπου στο απόγειο και μειώνεται κατά 5% στο περίγειο.

Εντυπωσιακή ήταν επίσης η πανσέληνος της 16ης Οκτωβρίου, ενώ θεαματική θα είναι και η επόμενη της 14ης Δεκεμβρίου, αν και όχι όπως αυτή στα μέσα Νοεμβρίου. Ο όρος υπέρ-Σελήνη ή σούπερ-Σελήνη (όταν η πανσέληνος συμπίπτει με το περίγειο) δεν είναι επιστημονικός, αλλά δημιουργήθηκε το 1979 από τον αστρολόγο Ρίτσαρντ Νόλε.

Πηγή: ww.tovima.gr

Κάθε μήνα η λέσχη Snctm διοργανώνει τα ξακουστά – για τους ενδιαφερόμενους - πάρτι οργίων σε βίλα στο Μπέβερλι Χιλς, από τα οποία περνάνε και πολύ μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ.

Φυσικά, η παρουσία τους εκεί γίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα, αλλά τα αμερικανικά μέσα με δημοσιεύματά τους «έδωσαν στεγνά» μερικούς επώνυμους θαμώνες των καυτών αυτών πάρτι!

Στη λίστα των επισκεπτών, λοιπόν, σύμφωνα με το radaronline, δεν είναι μόνο διάσημα μοντέλα και επιχειρηματίες, αλλά και ηχηρά ονόματα, όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπράντ Πιτ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο παρουσιαστής Μπιλ Μάχερ. Μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι έκανε την τελευταία του επίσκεψη στην λέσχη λίγους μόλις μήνες πριν το διαζύγιό του, ενώ σε μια προσπάθεια να περάσουν απαρατήρητοι φόρεσαν μάσκες όπως στην ταινία «Eyes Wide Shut».

«H Αντζι ξεκίνησε να έρχεται μόνη», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο Radar και συνέχισε: «Ζήτησε μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, για άλλη γυναίκα να τη χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Τις πιο κρυφές ερωτικές τους επιθυμίες στα «καυτά» αυτά πάρτι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ικανοποιούσαν και η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο σύντροφός της Μπράντ Φάλτσακ, παραγωγός του Glee. «Έχει διάσημο blog το Goop και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη Ντέιμον Λόνερ γράφοντας πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους. Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό, ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν τον ρυθμό. Πέραν του ότι είναι περισσότερες αριθμητικά, είναι οι μόνες που επιτρέπεται να αγγίξουν και να ξεκινήσουν κάτι...», αναφέρει το δημοσίευμα, «φωτογραφίζοντας» την Πάλτροου, που είναι γνωστό ότι διατηρεί το δικό της σάιτ.

Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που συνήθως λαμβάνει χώρα σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Πηγή: star.gr

Η Μελάνια Τραμπ, η διακριτική σύζυγός του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος κατηγορούσε τους μετανάστες με κάθε ευκαιρία, θα γίνει η πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ με καταγωγή από το εξωτερικό εδώ και σχεδόν δύο αιώνες.
Το πρώην μοντέλο σλοβενικής καταγωγής, 46 ετών, βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα όταν ανακοίνωσε τη νίκη του στη Νέα Υόρκη. Μια παρουσία διακριτική, την οποία διατήρησε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να παρουσιάσει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο του συζύγου της, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερός της.
«Θα γίνει ένας φανταστικός πρόεδρος», τόνισε στις αρχές Νοεμβρίου μιλώντας στο Μπέργουιν, κοντά στη Φιλαδέλφεια. Αυτή ήταν και η πρώτη ομιλία της τρίτης συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ χωρίς εκείνον στο πλευρό της.
«Κάθε φορά που ο σύζυγός μου μαθαίνει ότι κλείνει ένα εργοστάσιο στο Οχάιο ή τη Βόρεια Καρολίνα ή εδώ στην Πενσιλβάνια, βλέπω ότι οργίζεται», είχε πει η Μελάνια.
«Ξέρει πώς να προκαλεί, έτσι δεν είναι;», είχε προσθέσει αναφερόμενη στις αμφιλεγόμενες ομιλίες του Τραμπ, ο οποίος στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας κατάφερε να προσβάλει τις γυναίκες, τους Μεξικανούς, τους μουσουλμάνους και τα άτομα με αναπηρίες μεταξύ άλλων.
Προσπαθώντας να εμφανίσει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια έγινε υπέρμαχος «των αμερικανικών αξιών, της ευγένειας, της ειλικρίνειας, του σεβασμού, της συμπόνιας, της γενναιοδωρίας».
«Πρέπει να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο για να μιλάμε μεταξύ μας, να διαφωνούμε, να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο», υπογράμμισε η Μελάνια.
Η ίδια παρουσίαζε τον εαυτό της ως μια γυναίκα «ανεξάρτητη», διαβεβαιώνοντας ότι ο σύζυγός της «σέβεται τις γυναίκες και τους προσφέρει τις ίδιες ευκαιρίες» με τους άνδρες.
Αναφερόμενη στο έργο που προτίθεται να επιτελέσει ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Μελάνια δήλωσε ότι «θα υπερασπίζεται τις γυναίκες και τα παιδιά».
Ήδη από το 1999 είχε δηλώσει στους New York Times ότι θα γίνει μια Πρώτη Κυρία «πολύ παραδοσιακή, όπως η Μπέτι Φορντ ή η Τζάκι Κένεντι».
Η πρώτη της ομιλία στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στα μέσα Ιουλίου ήταν φιάσκο: είχε δεχθεί επικρίσεις επειδή ο λογογράφος της είχε χρησιμοποιήσει ολόκληρα αποσπάσματα από τον λόγο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα από το 2008. Μετά το περιστατικό αυτό εξαφανίστηκε για ένα διάστημα από τα κοινά.
Πριν το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις, υπερασπιζόμενη τον σύζυγό της «100%» σε όλα τα θέματα. Εκείνη την εποχή είχε δηλώσει ότι προτιμά να αφιερώνει τον χρόνο της στην ανατροφή του 10χρονου γιου της Μπάρον.
Στις αρχές Αυγούστου γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια, που δημοσιεύθηκαν από τη New York Post και οι οποίες φέρονται να τραβήχτηκαν το 1995 στις ΗΠΑ, παρόλο που η Μελάνια ισχυρίζεται ότι έφτασε στη χώρα το 1996, προκάλεσαν ερωτήματα για το αν βρισκόταν νόμιμα στη χώρα τότε.
«Πάντα συμμορφωνόμουν με τους μεταναστευτικούς νόμους της χώρας αυτής», είχε απαντήσει στον λογαριασμό της στο Twitter η Μελάνια, η οποία έλαβε την αμερικανική υπηκοότητα το 2006.
Η προηγούμενη Πρώτη Κυρία με ξένη καταγωγή ήταν η Λουίζα Άνταμς, σύζυγος του προέδρου Τζον Κουίνσι Άνταμς (1825-1829), που είχε γεννηθεί στη Βρετανία.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!