Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Αυτός είναι ο επαγγελματίας συνοδός που υπόσχεται στις γυναίκες το καλύτερο σeξ
Ο Ryan James είναι ένας Αυστραλός συνοδός που υπόσχεται να ικανοποιήσει όλες τις φαντασιώσεις που έχει οποιαδήποτε γυναίκα αγοράσει τις υπηρεσίες του. Άλλωστε παρέχει πολλά πακέτα υπηρεσιών που κοστίζουν από 400 ως 6.000 δολάρια και μία γυναίκα μπορεί να επιλέξει από μία απλή σeξουαλική επαφή μέχρι το πολυτελές πακέτο ή αυτό των «50 αποχρώσεων του γκρι».
Σε μία συνέντευξη που έδωσε στην Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Ryan είπε πως η πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλουν μόνο σeξ όταν πληρώνουν έναν συνοδό. «Οι άνδρες είναι αυτοί που ζητούν μόνο σeξ στον αγοραίο έρωτα. Οι γυναίκες εστιάζουν και αυτές στο σeξ αλλά περνούν περισσότερο χρόνο μιλώντας», είπε.Ο Ryan είπε επίσης ότι έχει πελάτισσες όλων των ειδών γυναίκες που μόλις χώρισαν, ζευγάρια που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του τρίο μέχρι και γυναίκες που δεν είχαν ποτέ ως τώρα σeξουαλική εμπειρία.
Χάρη στην εμπειρία του όπως λέει καταλαβαίνει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες: «Οι πελάτισσές μου μού λένε πως στις επαφές τους οι άνδρες θέλουν η προσοχή να είναι στραμμένη επάνω τους. Έτσι όταν έρχονται σε εμένα θέλουν να είναι αυτές στο επίκεντρο», δήλωσε.
 
Ποιά είναι η χώρα που πουλάει νόμιμα μαριχουάνα για ψυχαγωγικούς σκοπούς;
Χώρα της Νότιας Αμερικής φαίνεται ότι πρόσφατα νομιμοποίησε τη χρήση μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς σκοπούς και πλέον οι κάτοικοι της μπορούν να την αγοράζουν από τα φαρμακεία στην τιμή του 1,30 δολαρίων, ανά γραμμάριο.
Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να καταφέρει η Ουρουγουάη να εφαρμόσει το ερασιτεχνικό εμπόριο αυτής της ουσίας μετά από τη νομιμοποίηση της και πλέον, όποιος θέλει μπορεί να τη βρει στα φαρμακεία της.
Η βιομηχανία μαριχουάνας αυτής της μικρής χώρας ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυβέρνηση, η οποία διαχειρίζεται κάθε πτυχή των πωλήσεων των σπόρων της.
Η κάνναβη πωλείται για περίπου 1,30 δολάρια ανά γραμμάριο, και μιας και είναι τόσο φτηνή, η κυβέρνηση πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να καταπολεμήσει τη μαύρη αγορά.
Οι τουρίστες όμως δε θα πρέπει να ενθουσιάζονται και πολύ καθώς οι πωλήσεις θα περιορίζονται στους κατοίκους. Όσο για τους αγοραστές της μαριχουάνας θα πρέπει να είναι από 18 ετών και άνω και να εγγραφούν στο Κυβερνητικό Ινστιτούτο για τη Ρύθμιση και τον Έλεγχο της Κάνναβης (IRCCA).
Μέχρι στιγμής, σχεδόν 5.000 κάτοικοι της Ουρουγουάης έχουν εγγραφεί στο εν λόγω σύστημα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει ο ίδιος ο οργανισμός στη δημοσιότητα.
Όταν οι εγγεγραμμένοι χρήστες πηγαίνουν να αγοράσουν κάνναβη, τα δακτυλικά τους αποτυπώματα σαρώνονται, αποκαλύπτοντας την ποσότητα που έχουν αγοράσει από την τελευταία φορά που επισκέφθηκαν ένα από τα 16 φαρμακεία που πωλούν αυτήν την ουσία στη χώρα. Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 40 γραμμάρια μαριχουάνας το μήνα.
Η κυβέρνηση επέτρεψε σε δύο εταιρείες να καλλιεργήσουν κάνναβη και ο κόσμος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε έναν από τους δύο τύπους που διατίθενται προς πώληση και ονομάζονται Alpha 1, ένα Indica, και Beta 1, ένα Sativa.
Κάθε τύπος μαριχουάνας έχει μόνο 2% τετραϋδροκανναβινόλη (THC), το ενεργό συστατικό που παίρνει τους χρήστες ψηλά.
Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, José Mujica από τη στιγμή της νομιμοποίησης της κάνναβης, αποτελεί έναν φιλελεύθερο ηγέτη για το κράτος του, ενώ κάποτε ήταν αρχηγός ανταρτών. Επίσης, παλαιότερα προώθησε την αποποινικοποίηση της άμβλωσης, αλλά και τη νομιμοποίηση του γάμου ατόμων του ίδιου φύλου.
Όπως η κυβέρνηση δήλωσε μετά την ψήφιση αυτής της νομοθεσίας, σκοπός της δεν είναι να δημιουργήσει μια βιομηχανία ναρκοτουρισμού, ενώ ο νόμος απαγορεύει τη σήμανση ή τη διαφήμιση της κάνναβης. Η Ουρουγουάη ήταν επίσης επιφυλακτική για τους ανθρώπους που παίρνουν αυτήν την ουσία από γειτονικές χώρες, γι 'αυτό και θέσπισε αυστηρές απαιτήσεις εγγραφής για την αγορά της.
Ορισμένα κράτη στις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Κολομβία και την Τζαμάικα έχουν περιορίσει τους νόμους για τη χρήση της μαριχουάνας, αλλά κανένα ως τώρα δεν είναι τόσο ανοιχτό σε αυτήν, όσο το νέο εμπόριο κάνναβης που γίνεται στην Ουρουγουάη.
Κράτη όπως το Κολοράντο, η Αλάσκα, η Ουάσιγκτον, το Όρεγκον, η Νεβάδα, το Μαίην και η Μασαχουσέτη έχουν εγκρίνει νόμους για την υποστήριξη της για ψυχαγωγικούς σκοπούς, όμως κάποια από αυτά τους ακολουθούν περισσότερο από ότι συμβαίνει με άλλα.
Ο Καναδάς εργάζεται επί του παρόντος για τη νομιμοποίηση της ψυχαγωγικής κάνναβης, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2018, η Κολομβία νομιμοποίησε την ιατρική μαριχουάνα, το Ανώτατο Δικαστήριο του Μεξικού έκρινε νόμιμη την καλλιέργεια κάνναβης για προσωπική χρήση, ενώ η Τζαμάικα αποποινικοποίησε την κατοχή της και επιτρέπει τη χρήση ιατρικής μαριχουάνας, αλλά και τη χρήση της για θρησκευτικούς λόγους.

 
Τι σημαίνει «πουρμπουάρ» και ποια είναι η ιστορία του φιλοδωρήματος
Πριν τη κρίση μαλώναμε ποιος θα αφήσει μεγαλύτερο πουρμπουάρ. Σήμερα κοιτιόμαστε μεταξύ μας, μετά κοιτάμε το σερβιτόρο, και με κατανόηση ό ένας προς τον άλλο, αποχαιρετιόμαστε.
Πολλά επαγγέλματα, κυρίως σε χώρους εστίασης και τουρισμού, στηρίζονται στα πουρμπουάρ για ένα σεβαστό ποσό. Οι τουρίστες έχουν στη νοοτροπία τους να αφήνουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό για τους υπαλλήλους. Οι Έλληνες όχι και τόσο. Ποια είναι η ιστορία όμως του πουρμπουάρ; Πως καθιέρωθηκε;
Η λέξη πουρμπουάρ προέρχεται από την γαλλική έκφραση «pour boire» και σημαίνει «κάτι για να πιείς». Ως κίνηση καθιερώθηκε αρχικά τον 17ο αιώνα από τους πελάτες των πανδοχείων της Αγγλίας, κατά την είσοδό τους στα πανδοχεία, σε μια προσπάθεια να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης και σίγουρα όχι λόγω ευγνωμοσύνης.
Ως δωροδοκία θεωρούνταν το αγγλικό tip, από το ακρωνύμιο της φράσης to insure promptness, που προήλθε από τους θαμώνες των παμπ τον 18ο αιώνα και εξασφάλιζε την προθυμία του σερβιτόρου να τους εξυπηρετήσει.
Βασιλιάδες και αριστοκράτες της γηραιάς ηπείρου συνήθιζαν να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό στους ιπποκόμους και τους υπηρέτες τους σαν ένα είδος δώρου για την αφοσίωσή τους.
Στην Αμερική οι πρόσφατα απελευθερωμένοι σκλάβοι δεν πληρώνονταν καθόλου από τα αφεντικά τους και ζούσαν μόνο από τα φιλοδωρήματα. Ωστόσο το κοινό αίσθημα απέρριψε αρχικά αυτήν την τακτική καθώς θεωρήθηκε αντιδημοκρατική και αντιαμερικανική.
Μάλιστα σύμφωνα με ένα άρθρο που εμφανίστηκε στους New York Times το 1897, υπήρξε ακόμη και κίνημα κατά του φιλοδωρήματος στην Αμερική.
Με τη λήξη ωστόσο του εμφυλίου πολέμου στη χώρα και την ανάδυση μιας νέας τάξης, της αστικής, το φιλοδώρημα γρήγορα άρχισε να εξαπλώνεται και στην αμερικανική κοινωνία. Οι προσφάτως πλούσιοι επιδόθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου με έπαθλο το πιο παχυλό φιλοδώρημα, σε μια προσπάθεια επίδειξης του πλούτου τους και υποβιβασμού των σερβιτόρων.
Το 1915, έξι νομοθέτες από το Ουισκόνσιν, το Ιλινόις, την Αϊόβα, τη Νεμπράσκα, το Τενεσί και τη Νότια Καρολίνα επιχείρησαν αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν ένα νομοσχέδιο εναντίον των παράνομων αμοιβών, που περιελάμβαναν τα φιλοδωρήματα.
Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα επικρατούσε η ρατσιστική ιδέα ότι όποιος αποδεχόταν το φιλοδώρημα βρισκόταν σε κατώτερη θέση. Σιγά-σιγά ωστόσο καθιερώθηκε στον κλάδο της φιλοξενίας, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τις σιδηροδρομικές εταιρίες.

 
6 μύθοι για το μαύρισμα στην παραλία
Το μαύρισμα μπορεί να κάνει τον άνθρωπο πιο ελκυστικό και σε πολλές περιπτώσεις πιο όμορφο, όμως κρύβει πολλούς κινδύνους. Και αυτός ο κίνδυνος γίνεται ακόμα χειρότερος, όταν πιστεύουμε πράγματα που δεν ισχύουν.
Πολλές φορές καθόμαστε για ώρες στον ήλιο, σίγουροι πως είμαστε ασφαλείς. Όμως οι παρακάτω 6 μύθοι για το μαύρισμα, θα σας κάνουν να το ξανασκεφτείτε...
1. Αν δεν χρησιμοποιήσετε αντιηλιακό θα πάθετε καρκίνο του δέρματος
Στην επιστήμη υπάρχει μια φράση που περιγράφει επακριβώς αυτόν τον μύθο. «Η συσχέτιση δεν συνεπάγεται αιτιώδη συνάφεια». Δηλαδή, κάθε έκθεση στον ήλιο, είτε βάζετε αντιηλιακό, είτε όχι, μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες για καρκίνο του δέρματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το πάθετε σίγουρα. Βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι αν δεν χρησιμοποιείτε αντιηλιακό θα καεί το δέρμα σας. Αν και εξαρτάται από τον άνθρωπο.
2. Αντιηλιακό πρέπει να βάζουμε μόνο στα σημεία του σώματος που είναι «γuμνά»
Αυτό δεν ισχύει, παρά μόνοι αν φοράτε ρούχα από ύφασμα με αντιηλιακά φίλτρα. Τα κοινά ρούχα απορροφούν τις ακτίνες UV, όσο και ένα αντιηλιακό με δείκτη κάτω από 10. Τα πιο απορροφητικά είναι τα σκούρα υφάσματα με πυκνή πλέξη, όμως καλύτερα να απλώνετε το αντιηλιακό σε όλο σας το σώμα.
3. Το σολάριουμ είναι πιο ασφαλές από τον ήλιο
Οι ειδικοί συμφωνούν πως καμία μέθοδος μαυρίσματος δεν είναι ασφαλής. Είτε μαυρίζετε στον ήλιο είτε προτιμάτε να κάνετε σολάριουμ σε εσωτερικό χώρο, είστε σίγουρα εκτεθειμένοι σε ακτίνες UV, που μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στο δέρμα. Πολλοί μπορούν να πουν πως είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε σπρέι μαυρίσματος, όμως και αυτό μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα υγείας.
4. Όταν έχει σύννεφα δεν χρειάζεται να βάλω αντιηλιακό
Μπορεί μια μέρα με σύννεφα να μαυρίσετε κανονικά ή ακόμα και να καείτε, γι’ αυτό χρειάζεστε προστασία, ανεξαρτήτως από το πως δείχνει ο ουρανός. Υπάρχει ένα φαινόμενο που ονομάζεται «broken cloud effect», κατά το οποίο ο ουρανός είναι γεμάτος σύννεφα, αλλά υπάρχουν κενά ανάμεσά τους, οπότε οι ακτίνες UV είναι υψηλότερες από το κανονικό. Μια έρευνα στην Αυστραλία το 2004, έδειξε πως μια συννεφιασμένη μέρα, οι ακτίνες UV μπορεί να είναι και 40% υψηλότερες.
5. O ήλιος «καίει» μόνο από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι
Η υπεριώδης ακτινοβολία Α (UVA) η οποία ευθύνεται για τη φωτογήρανση (ρυτίδες, κηλίδες κ.λπ.) είναι σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή που παρουσιάζει διακύμανση είναι η υπεριώδης ακτινοβολία Β (UVB) η οποία συνδέεται με το κακoήθες μελάνωμα (είναι η πιο επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος) και έχει τη μέγιστη έντασή της το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Ωστόσο, το δέρμα χρειάζεται προστασία και από τις δύο, γι’ αυτό συστήνεται αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο το μεσημέρι.
6. Όταν είμαστε μέσα στο νερό, δεν καιγόμαστε
Πολλοί έχουν την εντύπωση πως όταν βρίσκονται στο νερό είναι ασφαλής, επειδή είναι πιο δροσερό. Όμως ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, δεν αισθάνονται την επίδραση των ακτινών UV στο δέρμα τους. Το έγκαυμα θα γίνει αντιληπτό από 2 έως 6 ώρες αργότερα, με το δέρμα να κοκκινίζει και να γίνεται ζεστό. Χρειάζεται χρόνος για τους αισθητήριους μηχανισμούς του δέρματος, που μας «ενημερώνουν» για τη δερματική βλάβη του εγκαύματος.

 
Επαγγελματίας παίκτης πόκερ χρεωκόπησε αλλά σώθηκε από ένα περίεργο στοίχημα
Υπάρχουν μερικές στιγμές κατά την διάρκεια της ζωής σου που θα νιώσεις ανίκητος. Είναι τότε που όλα μας πάνε κατ’ ευχή και που τίποτα δεν πάει και δεν μπορεί να πάει άσχημα. Είναι σαν να παίζουμε blackjack στο καζίνο και να μας έρχονται συνέχεια δυο άσσοι. Τους χωρίζουμε και ποντάρουμε τα διπλά.
Όμως τότε είναι που «ξανοιγόμαστε» και κάνουμε τους εαυτούς μας ευάλωτους. Όταν δεν πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να στραβώσει, τότε είναι που το προκαλούμε κάνοντας πράγματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα κάναμε ποτέ. Κι αυτό γιατί για λίγο ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα. Αν και το χρειαζόμαστε, πάντα πρέπει να φεύγουμε με το ένα πόδι, κι όχι και με τα δυο.
Αν λοιπόν έχετε πάει ποτέ σε καζίνο, τότε ίσως καταλαβαίνετε τι θέλουμε να πούμε. Έχετε ποντάρει 100 και τα έχετε κάνει 1.000. Ο φίλος σας σας προτρέπει να φύγετε, αλλά μια φωνή μέσα σας σας λέει ότι μπορείτε να τα κάνετε 2.000.
Αυτό ακριβώς συνέβη και στον επαγγελματία παίκτη πόκερ, Walter Fisher. Ο 36χρονος είχε φτιάξει ένα νικηφόρο σερί, και είχε μετατρέψει τα 2.000 δολάρια που είχε σε 97.000 δολάρια! Όμως η φωνή μέσα του του μίλησε και το έδωσε λάθος συμβουλή. Όχι μόνο έχασε όσα είχε κερδίσει, αλλά βρέθηκε και χρεωμένος για 10.000 δολάρια. Και για κάποιο λόγο είχε παχύνει και 23 ολόκληρα κιλά!
Τον περασμένο Δεκέμβριο, του παρουσιάστηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Μιλώντας στην new York Post, ο Fisher είπε πως «Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται ότι πέτυχα εγώ, αλλά κάποια στιγμή, έχασα τον έλεγχο». Όταν όμως ένας γνωστός του τζογαδόρος του πρότεινε ένα στοίχημα, αποφάσισε να το δεχτεί. Ο γνωστός του λοιπόν του είπε πως θα του δώσει μισό εκατομμύριο δολάρια, αν σε 6 μήνες χάσει τα κιλά που πήρε και μειώσει το λίπος του σώματός του κατά 10%.
Ο Fisher το έριξε στην προπόνηση. Η περιγραφή του είναι άκρως εντυπωσιακή: «Ξεκίνησα με μισή ώρα εντατική προπόνηση εναλλασσόμενων ασκήσεων και επιπλέον μια ώρα βάρη, κάθε ημέρα. Σιγά σιγά, αυξάναμε την ώρα και προσθέσαμε και αερόβια άσκηση. Έτρωγα βρόμη και ασπράδια αυγών για πρωινό. Στο τέλος έφτασα τις 10 ώρες την ημέρα, με τις μισές να είναι αεροβική».
Ο personal trainer του προσθέτει: «Τον έβαλα να στριφογυρίζει με ένα βαρύ σφυρί. Αυτό ανέβασε τους παλμούς του. Έκανε μποξ, ασκήσεις με μπάλα, ποδήλατο, κωπηλασία και βάρη».
Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Μέσα σε τρεις μήνες, ο Fisher είχε χάσει το 20% του λίπους του σώματός του και έπρεπε να επικεντρωθεί στην διατροφή του, ώστε να συνεχίσει να «καίει» λίπος και όχι μυς. Ύστερα από μήνες σκληρής δουλειάς, το ποσοστό λίπους στο σώμα του ήταν πια μόλις 8,8% και ζύγιζε 79 κιλά, χάνοντας συνολικά 32 κιλά!
Ο Fisher θεωρεί πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το έκαναν αυτό, έστω κι αν είχαν ως κίνητρο τα χρήματα. Πάντως τώρα έχει κερδίσει το στοίχημα, έχει αδυνατίσει, είναι γυμνασμένος και αισθάνεται πως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να καταφέρει...

 
Γιατί καμία νταντά δεν πήγαινε να μείνει σε αυτό το σπίτι ακόμη κι αν της προσέφεραν 50 χιλ. λίρες;
Είσαι γυναίκα στη Σκωτία, ψάχνεις δουλειά και μπροστά σου εμφανίζεται αυτή η τέλεια αγγελία. Οικογένεια προσφέρει 50.000 λίρες τον χρόνο σε γυναίκα που θα αναλάβει να προσέχει τα παιδιά – πέντε και επτά ετών αντίστοιχα.
Τι ακριβώς πρέπει να κάνει; Πολύ συνηθισμένα πράγματα, να φτιάχνει το πρωινό των παιδιών, να τα πηγαίνει στο σχολείο, να τα βοηθά στο διάβασμα και να τα βάζει για ύπνο. Με δικό της όροφο στο σπίτι, με ελεύθερα τρία βράδια την εβδομάδα!
Θέλουμε τώρα να μαντέψετε για ποιον λόγο μέσα σε έναν χρόνο 5 γυναίκες εγκατέλειψαν ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ το σπίτι, ενώ οι παροχές ήταν τόσο φοβερές και ο μισθός ζηλευτός. Να ήταν τα κακομαθημένα παιδιά, η αυστηρή μαμά ή κάτι άλλο; ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
Το σπίτι όπως αναφέρει και η αγγελία, γιατί οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς, έχει μάλλον...φάντασμα! Όλες οι νταντάδες έκαναν λόγο για παραφυσικά φαινόμενα μέσα στο σπίτι, όπως περίεργους θορύβους και έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους. Η αγγελία στην αρχή δεν είχε επιτυχία όμως έπειτα έγινε viral και η οικογένεια δέχτηκε 3.000 αιτήσεις!
Μα τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι;
7ος στον κόσμο ο Αντώνης Ρέμος σε διεθνές τουρνουά πόκερ
Για πρώτη φορά δεν τα πήγε κι άσχημα. Ο Αντώνης Πασχαλίδης ή αλλιώς Αντώνης Ρέμος, συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά πόκερ και κατέκτησε την 7η θέση.
Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στο τουρνουά, φτάνοντας μέχρι το βραβείο των 218.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως το buy-in στο συγκεκριμένο τουρνουά που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο ήταν στις 111.000 ευρώ. Ο Αντώνης Ρέμος διπλασίσαε ουσιαστικά τα λεφτά του.

 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!