Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

 

Μία τρομερή υπόθεση έλαβε χώρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, καθώς η 34χρονη Thessalonica Allen σκότωσε τον άντρα της και τεμάχισε το πτώμα του, ενώ ζήτησε από τα παιδιά της να την βοηθήσουν.

Η 34χρονη Thessalonica Allen συνελήφθη για τον θανάσιμο πυροβολισμό του άντρα της, Randy Allen, μέσα στην κρεβατοκάμαρα της οικίας τους στις 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα παιδιά μόλις άκουσαν τον πυροβολισμό μπήκαν στο δωμάτιο τον γονιών τους και η 34χρονη τους είπε να αγνοήσουν τις κραυγές του πατέρας τους και να πάνε στο δωμάτιο τους.

Την επόμενη μέρα η Thessalonica Allen, ήρθε στο σπίτι με ένα τσεκούρι, τεμάχισε το πτώμα του άντρα της και ζήτησε από τα παιδιά της βοήθεια να μετακινήσει τα κομμάτια στο αυτοκίνητο.

Όπως μεταδίδουν οι Northwest Indiana Times, τα παιδιά είπαν στην αστυνομία πως η μητέρα είχε σκοπό να πάει το αμάξι με το απομεινάρια του άντρα της σε ερημικό σημείο και να το παραδώσει στις φλόγες.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον πρώην άντρα της Thessalonica, από τον οποίο ζήτησε βοήθεια να μετακινήσει το πτώμα , την οποία εκείνος αρνήθηκε.

Η ίδια δήλωσε ότι η πράξη της αυτή προκλήθηκε, διότι ο άντρας της ήταν κακοποιητικός και προς αυτήν και προς τα παιδιά της. Τα παιδιά τα οποί είναι και τα δύο κάτω των 16, δήλωσαν ότι άκουσαν τους γονείς τους να καυγαδίζουν, πριν ακουστεί ο πυροβολισμός.

 

Η Μπαρτσελόνα με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον κορυφαίο όλων, παρότι ο Αργεντινός είχε συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του:

«Παρότι είχε επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι με την ξεκάθαρη βούληση και των δύο πλευρών να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί εξαιτίας οικονομικών και δομικών εμποδίων (η νομοθεσία της La Liga). Υπό αυτή την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι πλευρές αισθάνονται μεγάλη λύπη που η θέληση της ομάδας και του παίκτη, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η Μπάρσα θα ήθελα να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τον παίκτη για την συνεισφορά και την αφοσίωση του στον σύλλογο και του εύχεται το καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή»!

Ο Μέσι φάνηκε ότι δεν έχει πειστεί από το project των Blaugrana, οι οποίοι την ίδια στιγμή τού πρότειναν νέα μείωση αποδοχών. Αυτό δεν άρεσε στον Αργεντινό και εκείνος θεώρησε το θέμα λήξαν άμεσα. Η οικονομική ασφυξία των Καταλανών έφερε αυτό που δεν περίμενε κανένας, την αδυναμία τους να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον Αργεντινό και να είναι συμβατοί με τον μισθολογικό περιορισμό που τους επέβαλλε η ισπανική λίγκα, ένεκα των δυσβάστακτών χρεών του συλλόγου.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!