Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019


Βέρα στο δεξί βάζει το αστέρι του τένις Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας και «νούμερο 2» στον κόσμο παντρεύεται, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό «Holà».
Ο Ναδάλ και η μέλλουσα σύζυγός του ποζάρουν στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει στις 6 Φεβρουαρίου. Η Μαρία Φρανθίσκα Περέγιο, με τα μακριά μαλλιά και το υπέροχο χαμόγελο, είπε το «ναι» πριν από μερικούς μήνες.
Ο 32χρονος Ισπανός τενίστας, κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Μαρία στη Ρώμη τον περσινό Μάιο, αλλά με απόλυτη μυστικότητα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.
H μελαχρινή Μαρία είναι 30 ετών, μοναχοκόρη ενός επιχειρηματία από την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και εργάζεται ως ασφαλίστρια. Είναι επίσης διευθύντρια στο ίδρυμα του Ισπανού τενίστα, Rafael Nadal Foundation.
Η σχέση του με την Μαρία μετρά 14 χρόνια και θα επισημοποιηθεί με μία ωραία γαμήλια τελετή στη Μαγιόρκα, το ερχόμενο Φθινόπωρο.
Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε από τα θρανία, όταν πήγαιναν στο Γυμνάσιο. Έκτοτε είναι μαζί.

Το όνομα της είναι Mercedes Hoblin, ζει στο Έσεξ της Αγγλίας και κάνει μια πραγματική περίεργη δουλειά.
Η 27χρονη, μητέρα δύο παιδιών, είναι φροντιστής αλόγων και μέσα στις αρμοδιότητές της είναι να…καθαρίζει τα γεννητικά όργανα των αρσενικών αλόγων από τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα.
Η Mercedes ανέλαβε την επιχείρηση όταν κατάλαβε ότι ήταν η μόνη που είχε… γερό στομάχι ώστε να το αντέξει. Η κοπέλα έχει το παρατσούκλι «Sheath Queen» και ισχυρίζεται ότι η δουλειά της την έχει βοηθήσει στο να έχει την δική της επιχείρηση και να μπορεί να διατηρεί μόνη της την οικογένειά της.
Χρεώνει 25 λίρες για κάθε άλογο και την εβδομάδα ο μισθός της υπολογίζεται στις 400 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή κάτι παραπάνω από 450 ευρώ.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!