Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

 

Σε εμβολιαστικό κέντρο μετατράπηκε ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Βιέννης.

Πίσω από την ιδέα κρύβεται ο Έλληνας ιδιοκτήτης του, Πέτρος Λάσκαρης ο οποίος αποφάσισε να επιστρατεύσει εν μέσω πανδημίας τις υπηρεσίες του «Funpalast» προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του αυστριακού κράτους για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα.

«Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το ποσοστό εμβολιασμού στην Αυστρία. Το 100% των πελατών μας είναι άνδρες και οι άνδρες είναι πολύ πίσω στο ποσοστό εμβολιασμού. Επομένως σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλή ιδέα να μετατρέψουμε τον οίκο ανοχής μας σε εμβολιαστικό κέντρο», αναφέρει ο Πέτρος Λάσκαρης.

Όπως υπογραμμίζει, οι πελάτες του οίκου ανοχής φαίνεται να επικροτούν αυτή την απόφασή του. «Η ανταπόκριση ήταν πάρα, μα πάρα πολύ θετική. Έχω ήδη περισσότερες από 100 κρατήσεις και το τηλέφωνο χτυπά όλη την ημέρα. Ο εμβολιασμός ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής τηλεφωνούν μόνον άνδρες. Έχουμε όμως και μία δεύτερη είσοδο που μας επιτρέπει να εμβολιάζουμε τα παιδιά και τις γυναίκες».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού θα γίνεται δωρεάν και «κάθε πελάτης που εμβολιάζεται εδώ κερδίζει ένα κουπόνι των 30 ευρώ για ελεύθερη είσοδο στο κλαμπ μας».

Ιταλία: Κατασχέθηκαν εκατοντάδες νεκρά ποντίκια της μαφίας έτοιμα προς κατανάλωση

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν έκαναν έφοδο για ναρκωτικά σε φάρμα στην Ιταλία. Οι Αρχές της Καλαβρίας ήταν σίγουρες πως θα έβρισκαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών της μαφίας, αντ’ αυτού εντόπισαν περίπου 235 νεκρά ποντίκια έτοιμα προς κατανάλωση…

Σύμφωνα με την Telegraph, τα νεκρά ποντίκια βρέθηκαν σε καταψύκτες σε φάρμα της Delianuova και θα χρησιμοποιούνταν από την «Ντραγκέτα», την μεγαλύτερη δύναμη της Μαφίας στην Ιταλία, σε ένα δείπνο συμφιλίωσης. 

Ο Τζιοβάνι Μαλαρά, μέλος φιλοζωικής οργάνωσης ανέφερε πως: «Όταν η αστυνομία υπέκλεψε τα τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια έρευνας για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, ανακάλυψε παράλληλα και την αντιπαλότητα ανάμεσα σε δυο μεγάλες οικογένειες της Μαφίας και πως ετοίμαζαν δείπνο συμφιλίωσης, με τα τρωκτικά να είναι μέρος του τελετουργικού».

Τα τρωκτικά που βρέθηκαν κατεψυγμένα έτοιμα προς κατανάλωση είναι ένα είδος τυφλοπόντικα και η θανάτωσή τους είναι ποινικό αδίκημα στην Ιταλία. Ωστόσο, σε κάποιες περιοχές της Ιταλίας θεωρείται εξαιρετική λιχουδιά…

Κοντά στα κατεψυγμένα τρωκτικά βρέθηκαν κλουβιά όπου εκτρέφονταν δεκάδες ακόμα τυφλοπόντικες..

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως βρέθηκαν και εκατοντάδες δενδρύλια ινδικής κάνναβης και έγιναν τρεις συλλήψεις.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!