Τρίτη 30 Ιουλίου 2019


Η Ναόμι Κάμπελ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ρουτίνα που ακολουθεί, όταν ταξιδεύει αεροπορικώς.
Η Βρετανίδα σούπερ μόντελ και ηθοποιός καλωσόρισε τους θαυμαστές της σε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο καταγράφει ένα ταξίδι από τη Γαλλία στο Κατάρ.
"Αγαπώ να ταξιδεύω. Γεννήθηκα να ταξιδεύω" λέει η Κάμπελ στην κάμερα. "Μου αρέσει να βρίσκομαι παντού και πουθενά ταυτόχρονα" πρόσθεσε.
Και όπως και κάθε άλλος ταξιδιώτης με αεροπλάνο, δεν μπορεί να αντισταθεί στα σνακ και τα ελαφρά αναγνώσματα σε ένα κατάστημα του αεροδρομίου. Το μοντέλο αγοράζει σοκολάτες ("παίρνω αυτό και δεν με νοιάζει!"), και προσθέτει ένα σακουλάκι ζελεδάκια και ένα περιοδικό.Μετά την επιβίβαση στο αεροπλάνο, η Κάμπελ βγάζει ένα ζευγάρι γάντια και μαντηλάκια για απολύμανση. Στη συνέχεια σκουπίζει κάθε ορατή επιφάνεια στη θέση της που βρίσκεται στην πρώτη θέση του αεροσκάφους, το τραπεζάκι, την τηλεόραση και το τηλεχειριστήριο.
“Καθαρίστε όλα όσα αγγίζετε" συμβουλεύει. "Οτιδήποτε θα μπορούσατε να αγγίξετε ... Αυτό είναι που κάνω σε κάθε αεροπλάνο που μπαίνω. Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα, είναι η υγεία μου και με κάνει να νιώθω καλύτερα".
"Μπορείτε να κάνετε και τη δική μου θέση μετά;" ακούγεται να ρωτάει γελώντας η γυναίκα που κάθεται δίπλα στη Ναόμι Κάμπελ, σύμφωνα με το USA Today.
Στη συνέχεια, το σούπερ μόντελ βγάζει ένα κάλυμμα καθίσματος, το οποίο αλλάζει κάθε εβδομάδα και ζητά να πλυθεί στο χέρι στα ξενοδοχεία.
Έχουν διαφορετικά χρώματα, χρώματα που σας κάνουν ευτυχισμένες” σημειώνει. Για τη συγκεκριμένη πτήση, επέλεξε ένα έντονο ροζ.
Αφού απολυμάνει τη θέση της τελικά κάθεται και χρησιμοποιεί προϊόντα από το "πακέτο ενυδάτωσης" της και στη συνέχεια μάσκα προσώπου κατά της μόλυνσης.
Το μοντέλο εξηγεί ότι η συγκεκριμένη ρουτίνα τη βοηθά ώστε να μην αρρωσταίνει όταν ταξιδεύει.

Το τραγούδι "Old Town Road" του ράπερ Lil Nas X έσπασε επισήμως το ρεκόρ μακροβιότητας στην κορυφή των πωλήσεων δίσκων στις ΗΠΑ, με παραμονή 17 εβδομάδων στην πρώτη θέση, ανακοίνωσε σήμερα το περιοδικό Billboard, που δημοσιεύει την κατάταξη.
Το τραγούδι του Lil Nas X, με τη συμμετοχή του τραγουδιστή Μπίλι Ρέι Σάιρους, εκθρόνισε το "One Sweet Day" της Μαράια Κάρεϊ (1995) και το "Despacito" των Λουίς Φόνσι και Ντάντι Γιάνκι, με τον Τζάστιν Μπίμπερ (2017).
Η ιστορία του Μοντέρο Χιλ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Lil Nas X, είναι ξεχωριστή, καθώς μόλις πριν από έναν χρόνο ζούσε στο σπίτι της αδελφής του, άνεργος, ενώ μόλις είχε εγκαταλείψει τις σπουδές του.
Ο ίδιος συνέθεσε το Old Town Road στη βάση ενός ρυθμού που αγόρασε έναντι 30 δολαρίων από έναν μουσικό στην Ολλανδία. Το αποτέλεσμα, ένα ραπ τραγούδι με γερές δόσεις κάντρι μουσικής.

Φανταζόσασταν ποτέ ότι μία πίτσα θα μπορούσε να κοστίσει από 1.700-2.300 ευρώ; Κι όμως αυτή η τιμή, όσο εξωπραγματική κι αν ακούγεται είναι αληθινή, με το αντίτιμο να πληρώνουν όσοι δύνανται αρχικά να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό και φυσικά όσοι βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.
Έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των βραβείων Guinness, αναφορικά με την πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο για το 2017. Ο λόγος για την The 24K πίτσα, του εστιατορίου Industry Kitchen, στη Νέα Υόρκη.
Το κόστος της ανέρχεται στα 2.300 ευρώ και δικαιολογείται από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της, καθώς ανάμεσά τους διακρίνονται τα τυρί Stilton, φουά γκρα, χαβιάρι Ossetra, τρούφα, φύλλα χρυσού 24k. Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για να την δοκιμάσει κάποιος θα πρέπει να την παραγγείλει ,τουλάχιστον, 48 ώρες νωρίτερα.
Η συγκεκριμένη πίτσα διατίθεται σε δύο εκδοχές: η πιο οικονομική επιλογή ανέρχεται στα 1.700 ευρώ, ενώ με την προσθήκη 42 επιπλέον γραμμαρίων από το εκλεκτό χαβιάρι Ossetra το κόστος ανεβαίνει στα 2.300!
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!