Κυριακή 4 Ιουνίου 2017


Φωτιά σε δασική έκταση, καθώς… έψηνε παϊδάκια, έβαλε 36χρονος στην Αλεξανδρούπολη ο οποίος έχει συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην περιοχή Κρύα Βρύση, για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, συνεπεία χρήσης υπαίθριας ψησταριάς με κάρβουνα.
Με αφορμή το περιστατικό, η Πυροσβεστική απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση και υπενθύμιση προς όλους τους πολίτες.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρει:
«Ενημερώνουμε το κοινό ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κατά την αντιπυρική περίοδο η εν λόγω δραστηριότητα, από την οποία πέρα από την ζημιά που θα προκαλέσει θα προκύψουν και σοβαρές ποινικές ευθύνες για τον υπαίτιο.
Ειδικότερα:
α) Υπενθυμίζεται ότι κατά τους θερινούς μήνες δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές εντός των δασών ή σε χώρους όπου υπάρχουν ξερά χόρτα και κλαδιά.
β) Η πρόκληση πυρκαγιάς αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται σύμφωνα με τα άρθρα 264, 265 και 266 του Ποινικού Κώδικα».
Αυτά θα συμβούν αν κοιμηθείτε με ένα λεμόνι διπλά σας
Όλοι γνωρίζουν το πόσο καλό κάνουν τα λεμόνια στον ανθρώπινο οργανισμό λόγω του υψηλού ποσοστού βιταμίνης C που περιέχουν.
Μάλιστα, πρόκειται για ένα φρούτο που κυριαρχεί στην κουζίνα, καθώς βρίσκεται σε άπειρες συνταγές φαγητών, αλλά και σε ροφήματα.
Όμως υπάρχουν ακόμα περισσότερα οφέλη τα οποία πολλοί αγνοούν, για αυτό και έφτασε η στιγμή να μάθετε όλα τα καλά που θα κερδίσετε αν κοιμάστε με ένα κομμάτι λεμονιού στο κομοδίνο σας.
Δώστε βάση λοιπόν και ξεκινήστε να έχετε αυτήν τη συνήθεια:
1. Θα νιώσετε επιτέλους χαλαροί: Το άρωμα του λεμονιού καλμάρει το νευρικό σύστημα, διώχνει το άγχος και βοηθά στην αποσυμφόρηση της έντασης. Αν δεν έχετε λεμόνι, αντικαταστήστε με έλαιο λεμονιού.

2. Θα βελτιωθούν η συγκέντρωση και η προσοχή σας: Εισπνέοντας καθημερινά το άρωμα του λεμονιού βελτιώνεται η συγκέντρωση αλλά και η μνήμη σας. Επίσης αν έχετε αυτήν τη μυρωδιά στον εργασιακό σας χώρο, θα κάνετε και λιγότερα λάθη πάνω στη δουλειά σας.

3. Η διάθεση σας θα γίνει καλύτερη: Το αιθέριο έλαιο λεμενιού αποτελεί θεραπεία κατά της κατάθλιψης.

4. Ο αέρας θα καθαρίσει από τα βακτήρια: Το λεμόνι εκτός από ευχάριστο άρωμα έχει και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Έτσι λοιπόν μπορεί να σκοτώσει τα μικρόβια που βρίσκόνται στον αέρα.

5. Τέρμα η υψηλή αρτηριακή πίεση: Πολλοί άνθρωποι πάσχουν από υπέρταση και το λεμόνι πέραν των υπολοίπων, μπορεί να βοηθήσει και εδώ, αφού η οσμή του ρίχνει την πίεση του αίματος.

6. Τα έντομα θα σταματήσουν να σας ενοχλούν: Μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια και άλλου είδους έντομα θα σταματήσουν να εισέρχονται σπίτι σας, αρκεί να κυριαρχεί η μυρωδιά του λεμονιού. Για καλύτερα αποτελέσματα, βάλτε γαρύφαλα στο λεμόνι.

 

Το Facebook αφαίρεσε ανάρτηση της τραγουδίστριας, Αφροδίτης Μάνου, στην οποία αναφερόταν στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε.

Έγραφε χαρακτηριστικά ότι είναι παραπληγικός και αυτό δεν τον αθωώνει διότι είναι «παράφρων, σαδιστής πολιτικός που έγινε παραπληγικός γι' αυτές του τις ιδιότητες από κάποιον που θες να τον πεις τρομοκράτη, θες να τον πεις πράκτορα, θες να τον πεις ηλίθιο, θες να τον πεις ήρωα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ κίνητρα είχε».

Η κ. Μάνου συνεχίζει προσφωνώντας «Αδόλφο» τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ. Τον αποκαλεί «λαομίσητο παραπληγικό» και δεν τον κατατάσσει στους ανθρώπους.



Η ανάρτηση πριν αφαιρεθεί


Για 12η φορά στην ιστορία της και για δεύτερη συνεχή φορά, κάτι που δεν έχει πετύχει καμια ομάδα στην ιστορία Champions League, η Ρεάλ είναι η φετινή πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Η «Βασίλισσα» κέρδισε με 4-1 την «Μεγάλη Κυρία», Γιουβέντους με  δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (20′,64′) και ένα των Κασεμίρο (61′), Ασένσιο (90′).
Η «Γιούβε» που είχε ηττηθεί και στον τελικό του 2015 από τη Μπαρτσελόνα, ισοφάρισε -όπως και τότε προσωρινά- με τον Μάντζουκιτς στο 27′.
Οι πρωταθλητές Ιταλίας ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουαντράδο στο 84′.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!