Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Κατασκήνωσε έξω από κατάστημα της Apple... δέκα μέρες πριν έρθει το νέο iPhone
Φανατικός οπαδός της Apple έχει ήδη κατασκηνώσει έξω από τοπικό κατάστημα της εταιρείας για το νεότερο μοντέλο iPhone, δέκα ημέρες πριν από την κυκλοφορία του.
Ο vlogger του YouTube και προγραμματιστής εφαρμογών Mazen Kourouche, είναι αποφασισμένος να είναι ένας από τους πρώτους που θα πάρουν στα χέρια του το επερχόμενο iPhone X. Τα iPhone X, 8 και 8 κυκλοφορούν σήμερα στα καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Apple Fan Camps Outside Apple Store For Ten Days Before New Release iphone camp 1
Ωστόσο, ο Kourouche, ο οποίος ζει στην Αυστραλία, θα πρέπει να περιμένει άλλες δέκα ημέρες για να «προσγειωθεί» το τηλέφωνο σε αυστραλιανό έδαφος.
Apple Fan Camps Outside Apple Store For Ten Days Before New Release iphone camp 2
Apple Fan Camps Outside Apple Store For Ten Days Before New Release iphone camp 3



Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός Χάρι Ντιν Στάντον, που πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το «Repo Man», «Ο μεγάλος δραπέτης», «Παρίσι, Τέξας», καθώς στο πρόσφατο τηλεοπτικό ριμέικ «Twin Peaks».
«Ο Στάντον πέθανε ειρηνικά στο νοσοκομείο Cedars Sinai στο Λος Άντζελες», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ατζέντης του Τζον Κέλι.
Στην 60χρονη καριέρα του, ο Στάντον συνεργάστηκε με μερικούς από τους πλέον αξιόλογους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, όπως τον Φράνσις Φορντ Κόπολα, τον Σαμ Πέκινπα, τον Μάρτιν Σκορσέζε, τον Ντέιβιντ Λιντς και τον Ρίντλεϊ Σκοτ.
Δέκα παράξενα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ελκυστικά στις γυναίκες!
Συνηθίζαμε να πιστεύουμε, ότι οι άντρες ερωτεύονται γυναίκες με ωραία εμφάνιση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια!
Στην πραγματικότητα, τα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες δεν έχουν καμία σχέση με ένα αψεγάδιαστο κορμί, αισθησιακά εσώρουχα ή μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
Δείτε παρακάτω 10 παράξενα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες:
Πρωινό τέντωμα
Φυσικά στους άντρες αρέσουν τα ψηλά τακούνια και οι κοντές φούστες, αλλά το να βλέπεις μια γυναίκα στο περιβάλλον ενός σπιτιού μπορεί να είναι ακόμα πιο αισθησιακό. Στους άντρες αρέσει πολύ, όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι και τεντωνόμαστε. Οι άντρες βρίσκουν αυτές τις γυναίκες ανυπεράσπιστες, ευάλωτες και ανοιχτές.
Ατημέλητα μαλλιά
Μπορεί να περάσετε πολύ ώρα προσπαθώντας να φτιάξετε τα μαλλιά σας, αλλά οι άντρες πάντα θα βρίσκουν τα φυσικά μαλλιά πιο ωραία. Μάλιστα, προτιμούν τα ατημέλητα μαλλιά από τα στημένα.
Καθόλου μακιγιάζ
Στους άντρες αρέσει το λίγο ή καθόλου μακιγιάζ, γιατί προτιμούν την φυσικότητα. Οι περισσότεροι ξενερώνουν, όταν φιλούν μια κοπέλα και μετά είναι γεμάτοι με κραγιόν. Μερικές φορές, το μακιγιάζ μπορεί να είναι περισσότερο εμπόδιο παρά ελκυστικό.
Στρογγυλεμένο στομάχι
Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, ότι στους άντρες αρέσει η λεπτή και γυμνασμένη κοιλιά, μια εντελώς επίπεδη κοιλιά μπορεί να είναι απωθητική. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από μια απαλή και στρογγυλή κοιλιά. Μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών, η Μέριλιν Μονρόε είχε πει "Μια γυναίκα χωρίς κοιλιά είναι σαν σπίτι χωρίς μπαλκόνι".
Ρυτίδες
Οι ρυτίδες ενοχλούν τις γυναίκες πιο πολύ από ότι τους άντρες. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άντρες βρίσκουν τις καινούργιες γραμμές που σχηματίζονται στο πρόσωπο απίστευτα ελκυστικές. Άλλωστε, οι ρυτίδες είναι σημάδια εμπειρίας, ωριμότητας και σοφίας.
Καλή όρεξη
Οι γυναίκες που ανησυχούν υπερβολικά για τη διατροφή τους δεν ελκύουν τους άντρες. Το να έχεις μια υγιή όρεξη και να μπορείς να φας ό,τι θέλεις μπροστά σε έναν άντρα σημαίνει, ότι έχεις αυτοπεποίθηση και δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Τέτοιες γυναίκες κερδίζουν την εμπιστοσύνη των αντρών πολύ γρήγορα.
Γυαλιά μυωπίας
Μπορεί τα γυαλιά μυωπίας στην εφηβεία να ήταν μεγάλο βάσανο, αλλά στην ενήλικη ζωή μπορούν να κάνουν μια γυναίκα πολύ αισθησιακή. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες που φοράνε γυαλιά μυωπίας τραβούν περισσότερο τα αντρικά βλέμματα από εκείνες που δεν φοράνε. Τα γυαλιά μυωπίας μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται είτε ανυπεράσπιστη, είτε πολύ ανεξάρτητη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Μέρη του σώματος που δεν έχουν μαυρίσει
Στις γυναίκες δεν αρέσει, όταν βλέπουν μέρη του σώματός τους που δεν έχουν μαυρίσει. Ωστόσο, αυτό το "πρόβλημα" φαίνεται να μην απασχολεί καθόλου τους άντρες. Μάλιστα, πολλοί άντρες βρίσκουν αυτή την αντίθεση πολύ σέξι, όπως αναφέρει το destora.
Μακριές φούστες
Η μακριά φούστα φαίνεται εξίσου αισθησιακή με την αντίστοιχη κοντή. Είναι σαν ένα μυστικό που περιμένει να αποκαλυφθεί. Ακόμα και αν το αγόρι σας έχει δει τα πόδια σας χιλιάδες φορές, μια μακριά φούστα πάντα θα διεγείρει την φαντασία του.
Ξυπόλυτη
Οι περισσότεροι άντρες βρίσκουν τα γυμνά πόδια των γυναικών απίστευτα αισθησιακά. Έχουν περάσει οι μέρες που οι άντρες έβλεπαν τα γυμνά πόδια των γυναικών μόνο μετά τον γάμο. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα οι άντρες έλκονται από αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος.

Είναι κάποιες φορές που δεν θέλεις να βλέπεις ενημερώσεις από φίλους σου ή από σελίδες που ακολουθείς στο Facebook, είτε επειδή τους έχει πιάσει λογοδιάρροια, είτε επειδή εκείνη την περίοδο δεν σε ενδιαφέρει η θεματολογία τους (π.χ. δεν θέλεις να βλέπεις άρθρα για την νέα ήττα της ομάδας σου…), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλεις να τους μπλοκάρεις ή να τους διαγράψεις από τις λίστες σου.
Γι’ αυτό η Facebook ξεκίνησε δοκιμές για μια λειτουργία προσωρινής σίγασης των αναρτήσεων από σελίδες και χρήστες, η οποία θα μπορεί να έχει ισχύ μία ημέρα, μία εβδομάδα ή έναν μήνα. Η επιλογή θα βρίσκεται στο menu από το βελάκι της ανάρτησης επάνω δεξιά, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα λανσαριστεί για όλους τους χρήστες.
facebook sigasi cnn
Να τι μπορεί να συμβεί αν αφήσετε τα παιδιά μόνα στο σπίτι (pics)
Υπάρχει ένα ρητό που λέει: Η σιωπή είναι χρυσός... εκτός αν έχετε παιδί. Σε αυτή την περίπτωση, η σιωπή είναι πολύ ύποπτη»...
Όπως κάθε ρητό έτσι και αυτό κλείνει μέσα του σοφία και εμπειρία πολλών χρόνων.
Οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα και ίσως σας πείσουν να σκεφτείτε δυο φορές πριν αφήσετε μόνα στο σπίτι ή στο δωμάτιο τα μικρά σας βλαστάρια.
og
bab1
mo1
gat1
boy1
lapp
slo
do2
kor1
car1
Πηγή: boredpanda.com
Γιατί η Coca Cola έχει πιο ωραία γεύση σε γυάλινο μπουκάλι
Τι είναι αυτό που κάνει το αγαπημένο αναψυκτικό να έχει καλύτερη γεύση σε γυάλινο μπουκάλι παρά σε πλαστικό;
Σύμφωνα με τη βιοχημικό και ιδρυτή της Scince by Design, Sarah Risch, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, αυτό συμβαίνει επειδή το υγρό αντιδρά με τα πολυμερή στη συσκευασία. Τα πολυμερή είναι τα μόρια μέσα στη συσκευασία, τα οποία τα ίδια αποτελούνται από μικρότερες μονάδες ενωμένες μαζί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην περίπτωση των δοχείων από αλουμίνιο, τα πολυμερή της συσκευασίας μπορεί να απορροφήσουν ένα μέρος της διαλυτής γεύσης από το ποτό.
«Ενώ οι εταιρείες συσκευασίες και τροφίμων εργάζονται για την πρόληψη τυχόν αλληλεπιδράσεων κάποιες περιπτώσεις μπορούν να συμβούν», εξήγησε η Risch. Επιπλέον, σύμφωνα με τη Mirror, το πολυμερές «ακεταλδεΰδη», το οποίο χρησιμοποιείται σε πλαστικά μπουκάλια, θα μπορούσε να επηρεάσει το ποτό μέσα στο μπουκάλι, αλλάζοντας διακριτικά τη γεύση του.

Και ακόμα κι αν οι Οργανισμοί για τα πρότυπα των τροφίμων ρυθμίζουν την επαφή μεταξύ των τροφίμων και των συσκευασιών τους υπάρχουν πολύ μικρές ποσότητες που θα μπορούσαν να απορροφηθούν, σύμφωνα με το Popular Science. Η Risch επιπλέον αναφέρει ότι το γυαλί είναι η πιο αδρανής ουσία που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία και ως εκ τούτου δίνει την πιο φυσική «εμπειρία» και γεύση στο ποτό.
Ουσιαστικά αυτό που εξηγούν οι επιστήμονες ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την Coca Cola άλλα με όλα τα τρόφιμα ή ποτά που συσκευάζονται σε γυαλί ή άλλες συσκευασίες. Πάντα πιθανόν να υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάμεσα στο ίδιο προϊόν ανάλογα με τη συσκευασία στην οποία έχει αποθηκευτεί. Πάντως λόγω της έντονης γεύσης της Coca Cola και το γεγονός ότι είναι πολύ οικεία η γεύση της είναι και πιο διακριτή η διαφορά.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!