Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

 Το ακριβότερο κρέας σε πακέτο κοστίζει 2.200€

Είναι ένα γιγαντιαίο ξύλινο κουτί, με μικρότερα κουτάκια που στο σύνολό τους σχηματίζουν μια αγελάδα, περιλαμβάνει τα πιο εκλεκτά κομμάτια κρέατος της αγελάδας που ζυγίζουν 4,5 κιλά.

Πρόκειται για το wagyu beef, που λέγεται ότι είναι το καλύτερο κρέας στον κόσμο και προέρχεται από την περιφέρεια Τοτόρι της Ιαπωνίας, η οποία είναι φημισμένη σε ολόκληρη τη χώρα ότι «φιλοξενεί» την κορυφαία ποιότητα αυτού του είδους μοσχαριού.

Το τεράστιο κουτί έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες ως «Το ακριβότερο γεύμα σε πακέτο» αφού κοστίζει 2.200 ευρώ και αποτελεί ιδέα της εταιρίας Gochikuru, που το διανέμει αποκλειστικά. Ανοίγοντάς το κανείς θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει όχι μόνο τις εκλεκτότερες κοπές αλλά και μια ρίζα wasabi και εξαιρετικές σάλτσες προορισμένες να συνοδεύσουν ιδανικά το κρέας. Το κουτί ονομάζεται «Όλα για σένα» και πρώτη φορά κυκλοφόρησε το 2017 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, αφού έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο.

Αρχικά, το πακέτο κυκλοφορούσε μόνο για λίγους μήνες στην αρχή κάθε χρονιάς, ωστόσο η αναπάντεχη επιτυχία του οδήγησε την εταιρία να το διαθέτει όλη τη χρονιά κατόπιν παραγγελίας, με βασική προϋπόθεση να είναι κανείς κάτοικος του Τόκιο.

πηγή:perierga.gr

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!