Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

 

Είχε πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 100 ταινίες ερωτικού περιεχομένου μέσα σε 10 χρόνια, υιοθετώντας έναν απόλυτα ηδονιστικό τρόπο ζωής που ταίριαζε με το επάγγελμά της.

Μάλιστα κάποτε έφθασε στο σημείο να έχει ετήσιο εισόδημα 300.000 δολάρια το χρόνο, τα οποία ξόδευε σε αλκοόλ, ναρκωτικά και υπερπολυτελή αυτοκίνητα.

Το γεγονός αυτό όμως δεν την απέτρεψε από το να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της και να αναζητήσει μία καινούρια καριέρα, αυτή τη φορά στην υπηρεσία… του Θέου!

 Και έτσι και έγινε!
 Το 2017 η πορνοστάρ με το παρατσούκλι Nadia Hilton απαρνήθηκε τα πάντα για να γίνει πάστορας και μάλιστα ανέκτησε και το πραγματικό της όνομα Crystal DiGregorio.
pastoras1
pastoras4

Ωστόσο, όπως η ίδια ισχυρίζεται, όλα αυτά τα χρόνια δέχθηκε πολλά επικριτικά σχόλια από τους ανθρώπους της εκκλησίας και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει.

«Ήταν πολύ επικριτικοί», είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

pastoras5
pastoras6
pastoras7

Η 37χρονη πλέον Crystal παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων: «Μετά από τα πορνό, έκανα 180 μοίρες και έγινα πάστορας, και τώρα θέλω ξανά να γίνω ο εαυτός μου».

Για τον λόγο αυτό ανακοίνωσε ότι πλέον διαθέτει λογαριασμό στο OnlyFans, τον συνδρομητικό ιστότοπο που έχει γίνει ευρέως γνωστός τα τελευταία χρόνια κυρίως χάρη στο περιεχόμενο για ενήλικες που προσφέρει στις σελίδες του και στον οποίο οι χρήστες μπορούν να ποστάρουν γυμνό.

nadia-hilton-pastoras3

πηγή; protothema.gr

 Τηλεργασία στο Δημόσιο: Καθυστερεί η εφαρμογή του νόμου

Καθυστερεί η εφαρμογή του νόμου για την τηλεργασία στο Δημόσιο. Αυτό προκύπτει από τα όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στο 2ο Thessaloniki Helexpo Forum.

Συγκεκριμένα, παρότι ο σχετικός νόμος 4807/21 είχε δημοσιευθεί σε ΦΕΚ από τον περασμένο Ιούνιο, ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί πριν τον Οκτώβριο, καθώς τότε θα υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα για τα προσωπικά δεδομένα, «προκειμένου στη συνέχεια να υλοποιηθούν τα όσα προβλέπει».

Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος προβλέπει μεταξύ άλλων:

-Προαιρετική εφαρμογή του καθεστώτος τηλεργασίας μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του εργαζομένου

-Ίση μεταχείριση του τηλεργαζομένου με τον εργαζόμενο που εργάζεται με φυσική παρουσία

-Διατήρηση στο ακέραιο των μισθολογικών απολαβών του

-Τήρηση στο ακέραιο του ισχύοντος ωραρίου τηλεργασίας

-Καμία υπηρεσιακή επίπτωση στην εξέλιξη του εργαζομένου

-Κατοχύρωση δικαιώματος αποσύνδεσης του τηλεργαζομένου.

 

Το εμβόλιο της Moderna φαίνεται να είναι το πιο αποτελεσματικό όσον αφορά την πρόληψη της σοβαρής Covid-19 και της νοσηλείας εξαιτίας της, σύμφωνα με συγκριτική ανάλυση στοιχείων από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC) των ΗΠΑ, χωρίς πάντως το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech να υπολείπεται ιδιαίτερα. Και τα δύο mRNA εμβόλια των δύο δόσεων, που έχουν παρεμφερή σύσταση, εμφανίζονται καλύτερα στη μείωση του κινδύνου νοσηλείας έπειτα από λοίμωξη λόγω κορονοϊού, σε σχέση με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Υπεροχή του εμβολίου της Moderna

Το εμβόλιο της Moderna μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας ή σοβαρής νόσου Covid-19 κατά 93%, αφότου περάσουν δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση, ενώ η προστασία παραμένει πάνω από 90% επί τουλάχιστον τέσσερις μήνες μετά τον πλήρη εμβολιασμό.

Το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech παρέχει προστασία 88% στους πλήρως εμβολιασμένους, η οποία μειώνεται στο 77% τέσσερις μήνες μετά τη δεύτερη δόση. Το Johnson & Johnson μειώνει κατά 71% τον κίνδυνο νοσηλείας, «εμφανίζοντας κάπως χαμηλότερη αποτελεσματικότητα», σύμφωνα με τους ερευνητές του CDC.

Τα ανωτέρω ευρήματα βασίζονται στην αξιολόγηση του επιπέδου των αντισωμάτων σε περίπου 4.500 ενήλικες πλήρως εμβολιασμένους και στη σύγκριση των ποσοστών νοσηλείας με περίπου 2.400 ανεμβολίαστους, κατά την περίοδο Μαρτίου – Αυγούστου 2021, συνεπώς περιλαμβάνουν και τις επιπτώσεις της πιο μεταδοτικής παραλλαγής Δέλτα του κορονοϊού. Σχετική δημοσίευση έγινε στο εβδομαδιαίο δελτίο «Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR)» του CDC.

Την προηγούμενη εβδομάδα στοιχεία του CDC είχαν δείξει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν τουλάχιστον δέκα φορές μικρότερο κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου λόγω κορονοϊού, συγκριτικά με τους ανεμβολίαστους. Σε κάθε περίπτωση, οι επιστήμονες του CDC τόνισαν ότι «όλα τα εγκεκριμένα ή αδειοδοτημένα εμβόλια από την FDA παρέχουν σημαντική προστασία έναντι της νοσηλείας λόγω Covid-19».aftodioikisi.gr

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!