Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

 Φόντε: «Ο Ρονάλντο θα παίξει και στο επόμενο Euro»

Η Πορτογαλία του Φερνάντος Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Βόρειας Μακεδονίας στον τελικό των play off της ευρωπαϊκής ζώνης και να «τσεκάρει» έτσι την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Έτσι το μεγάλο αστέρι της Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο, ετοιμάζεται να δώσει το «παρών» στο πέμπτο του Μουντιάλ και κατα πολλούς στην τελευταία του μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα της πατρίδας του μιας και βαδίζει πια στα 37 του χρόνια.

Ωστόσο ο συμπαίκτης του Ζοσέ Φόντε έχει διαφορετική άποψη. Ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός σε συνέντευξη του εξέφρασε την πεποίθηση πως  ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρος στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε. Αυτός είναι ο μοναδικός που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Αν έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να κερδίζει και να αποδίδει στο κορυφαίο επίπεδο, θα συνεχίσει να παίζει. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται, οπότε πιστεύω πως θα είναι τόσο στο Κατάρ, όσο και στο επόμενο EURO», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το μέλλον της εθνικής Πορτογαλίας, λέγοντας:

«Δεν έχω ξαναδεί ομάδα με τόσο ταλέντο και τόση ποιότητα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Πραγματικά πιστεύω πως το μέλλον για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας θα είναι λαμπρό. Μπορούμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις κορυφαία τρόπαια, αφού έχουμε σπουδαίους παίκτες όπως ο Ζότα, ο Φίλιξ, ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Ρούμπεν Ντίας, ο Κανσέλο και ο Νούνο Μέντες. Η αγάπη που έχει ο κόσμος για το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία είναι απίστευτη».

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!