Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

 

Ένας από τους διασημότερους Αμερικανούς ηθοποιός του κινηματογράφου, ο Μπρους Γουίλις, αναγκάζεται να απομακρυνθεί από την μεγάλη οθόνη, αλλά και από την υποκριτική γενικότερα, καθώς διαγνώστηκε με την εγκεφαλική πάθηση, «αφασία».

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που έκανε η οικογένειά του στα social media, η οποία υπογράφεται από τις κόρες του ηθοποιού Rumer Willis , Scout Willis , Tallulah Willis , Mabel Willis και Evelyn Willis , καθώς και της συζύγου του Bruce, Emma Heming Willis και της πρώην συζύγου του Demi Moore.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπορύς, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν.

Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τόσο τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Προχωράμε ενωμένοι και θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως λέει πάντα ο Μπορύς, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!