Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Η Ferrero, η εταιρεία παραγωγής της Nutella, επιβεβαίωσε πως προσάρμοσε τη συνταγή της μετά από μια έκθεση μιας Γερμανικής ομάδας καταναλωτών. Όπως ανακοινώθηκε στην σελίδα στο Facebook του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου, ένα βάζο της ιταλικής μάρκας περιέχει πλέον 8,7% αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη σε αντίθεση με το 7,5% που περιείχε μέχρι πρότινος, βάσει ανάλυσης της ετικέτας του προϊόντος. «Η ποιότητα.. και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά της Nutella παραμένουν τα ίδια» ανέφερε η εταιρεία. Η γερμανική θυγατρική της Ferrero δήλωσε ότι είχε κάνει μια «προσαρμογή» στο άλειμμα, όπως κάνουν πολλές μάρκες με τα προϊόντα τους. Ωστόσο, η ένωση καταναλωτών σημείωσε πως το χρώμα της νέας Nutella έχει γίνει πιο ανοιχτό λόγω της αλλαγής στη συνταγή. «Καθώς το χρώμα της νέας Nutella είναι πιο ανοιχτό, εργαζόμαστε πάνω στην υπόθεση πως το αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη ενδέχεται να προστέθηκε σε βάρος του κακάο» ανέφερε, σημειώνοντας πως η Ferrero δεν υποχρεούται να αποκαλύψει την ποσότητα κακάου στη Nutella. Πολλοί λάτρεις της Nutella όμως κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους με το γεγονός πως η συνταγή της έχει αλλάξει. Πηγή: iefimerida.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!