Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015



Καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Miley Cyrus, το «Hello» της Βρετανίδας Adele είναι το μουσικό βίντεο με τα περισσότερα views της χρονιάς και το δεύτερο πιο δημοφιλές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην ιστορία του YouTube.
Μέσα σε μια μόλις εβδομάδα από την ημέρα κυκλοφορίας του, το ολοκαίνουριο τραγούδι της 27χρονης τραγουδίστριας είναι ήδη Νο 1 σε 14 χώρες, ανάμεσα τους στην Αυστραλία, τη Γαλλία, τη  Γερμανία, την Ιταλία και την Ελλάδα, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία ανέβηκε κατευθείαν στην κορυφή.

Το βίντεο του τραγουδιού έφτασε τα 100 εκατομμύρια views μέσα σε πέντε ημέρες, αφήνοντας πίσω τη Miley Cyrus και το «Wrecking Ball» που είχε πετύχει το ίδιο σε έξι ημέρες και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση, πίσω από το «Gentleman» του Psy που έφτασε τα 100 εκατομμύρια view μέσα σε τέσσερα 24άωρα. Το Vevo επίσης επιβεβαίωσε πως το «Hello» ξεπέρασε το «Bad Blood» της Taylor Swift με τα περισσότερα views που έκανε ποτέ μουσικό βίντεο στην πλατφόρμα μέσα στο πρώτο 24ωρο της προβολής του.


To «Hello» έφερε ξανά την Adele στο προσκήνιο ενώ η συνεργασία της με τον Xavier Dolan για το μουσικό βίντεο του τραγουδιού από το νέο της επερχόμενο δίσκο «25» σπάσει τα ρεκόρ - τουλάχιστον με τον τρόπο που μετριέται πλέον στην εποχή του YouTube η επιτυχία.


Ο 26χρονος Καναδός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός σχολίασε αυτά τα απίστευτα ρεκόρ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και πάλι είναι λιγότερες από τις φορές που μπορώ να δω τον “Τιτανικό” μέσα σε ένα χρόνο. Αλλά ειλικρινά, με κάνει και νιώθω απίστευτα περήφανος, αν και δεν νιώθω ότι μου ανήκει κάποιο credit γι’ αυτό το ρεκόρ. Ο κόσμος αγαπάει την Adele. Είναι ένα τρομερό όχημα για ένα σκηνοθέτη και είμαι φυσικά πολύ ευγνώμων».

naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!