Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εθελοντική Αιμοδοσία για της ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος διοργανώνει το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού και το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ τις εξής ημέρες:

- Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου: Δημαρχείο Ευόσμου, Κυριακή 9/2/2013, 9 π.μ. έως 1 μ.μ.

- Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού: Δημαρχείο Κορδελιού, Πέμπτη 13/2/2013, 9 π.μ. έως 1 μ.μ.

«Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ενίσχυση και ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιεί μια οργανωμένη εκστρατεία με τακτικές αιμοδοσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η λειτουργία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος εξεύρεσης αίματος καθώς και των παραγώγων του, προσφέροντας αίμα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.

«Καλούμε όλους τους δημότες μας να δώσουν το παρόν τους στην εθελοντική αιμοδοσία και να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους, προσφέροντας ένα δώρο ζωής. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το αίμα. Γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, μόνο προσφέρεται!»τόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας κ. Αβρόρα Σαββίδου.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!