Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013


Τα τελευταία χρόνια πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές αναζητούν την τύχη τους στα γήπεδα της Ευρώπης.Κάποιοι , λίγοι, με επιτυχία άλλοι, οι περισσότεροι με περιορισμένες παρουσίες συνήθως επιστρέφουν στην πατρίδα μετά από λίγους μήνες παραμονής σε κάποιο από τα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Ας δούμε λοιπόν κάποιους από τους παίκτες που συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους καριέρα και την παρουσία τους στην τελευταία αγωνιστική. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται ειδικά αυτό το διάστημα , παραμονές των κρίσιμων αγώνων με τη Ρουμανία..

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ : Αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της ήττας της Fulham από τη Liverpool με 4-0
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ : Μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο της ήττας με 2-1 της Dortmund από τη Wolfsburg
 ΣΑΜΑΡΑΣ : Εκτός  αποστολής λόγω τραυματισμού στην εκτός έδρας νίκη επί της Ross county με 1-4
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ : Στον πάγκο στη ισοπαλία της Roma 1-1 με τη Sassuolo
ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ:  Αγωνίστηκε για 90 λεπτά με εξαιρετική απόδοση στη νίκη της Genoa επί της HellasVerona με 2-0. Στο ίδιο παιχνίδι ο Βαγγέλης Μόρας κάθισε στον πάγκο της Verona.
ΚΟΝΕ: Αγωνίστηκε για 90 λεπτα στην ήττα της Bolognia με 2-1 από την Atalanta. Εκτός  αποστολής ήταν  ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΌΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ :Παρών για 90 λεπτά στη νίκη της Catania επί της Udinese  με 1-0
ΚΑΡΝΕΖΗΣ:  Αναπληρωματικός στη νίκη της Granada με 3-1 επί της Malaga
ΒΥΝΤΡΑ : Δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Levante με 2-1 από τη Bilbao Στον ίδιο αγώνα πέρασε ως αλλαγή στο 63’ο Καράμπελας στη θέση του γνωστού μας  Ivanschitz
ΓΚΕΚΑΣ : Αγωνίστηκε για 90 λεπτά στη νίκη της Konyaspor επί της Antalyaspor με 2-0

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : Μπήκε ως αλλαγή στο 68’ στη εκτός έδρας νίκη Kaiserslautern με 0-4 επί της FCV Frankfurt.
Ζητούμε συγγνώμη αν παραλείψαμε κάποιον. Θα προσπαθήσουμε καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν να σας ενημερώνουμε για τις  επιδόσεις των Ελλήνων της διασποράς, ελπίζοντας στη θετική τους παρουσία η οποία θα έχει αντίκτυπο και στην ποιότητα του ποδοσφαίρου της Εθνικής μας ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!