Το Whisky Bible 2014 του Jim Murray, έχει ονομάσει το ωριμασμένο σε
καινούρια δρύ Glenmorangie Ealanta ως το καλύτερο ουίσκι στον κόσμο.
Ο Murray περιγράφει την περιορισμένη έκδοση single malt Scotch ως «οριακή τελειότητα» με «ένα από τα μακρύτερα τελειώματα από κάθε ουίσκι φέτος».
Το τελευταίο της σειράς Private Edition της μάρκας Moët Hennessy, σκόραρε 97,5 από 100 πόντους και ήταν ένα από 4.500 ουίσκι που δοκιμάστηκαν από τον Murray στο δέκατο έτος που κυκλοφορεί το the Whisky Bible.
Το Ealanta, το οποίο τιμάται £74.99 και είναι διαθέσιμο στους ειδικούς λιανοπωλητές, ωρίμασε για 19 χρόνια σε καινούρια αμερικανικά δρύινα βαρέλια.
Ο Murray περιγράφει το single malt στο ουίσκι Βίβλος 2014 ως: «επικράτησε των άλλων στη θέση επειδή βγήκε και έκανε κάτι διαφορετικό? όχι μόνο έκανε αυτό με δεξιοτεχνία, ομορφιά και κομψότητά, αλλά έδωσε ένα προφίλ αρώματος και γεύσης εντελώς νέο για μένα σε πάνω από 30 χρόνια γευσιγνωσίας ουίσκι».
Ο Bill Lumsden, διευθυντής απόσταξης και δημιουργίας ουίσκι της εταιρείας Glenmorangie, είπε: «δεν είναι μυστικό στη βιομηχανία μας, ότι είναι το «ξύλο που κάνει το ουίσκι» και για πολλά χρόνια η ομάδα μου και εγώ πραγματοποιούμε λεπτομερή έρευνα σε αυτόν τον τομέα.»
http://www.krasiagr.com
Ο Murray περιγράφει την περιορισμένη έκδοση single malt Scotch ως «οριακή τελειότητα» με «ένα από τα μακρύτερα τελειώματα από κάθε ουίσκι φέτος».
Το τελευταίο της σειράς Private Edition της μάρκας Moët Hennessy, σκόραρε 97,5 από 100 πόντους και ήταν ένα από 4.500 ουίσκι που δοκιμάστηκαν από τον Murray στο δέκατο έτος που κυκλοφορεί το the Whisky Bible.
Το Ealanta, το οποίο τιμάται £74.99 και είναι διαθέσιμο στους ειδικούς λιανοπωλητές, ωρίμασε για 19 χρόνια σε καινούρια αμερικανικά δρύινα βαρέλια.
Ο Murray περιγράφει το single malt στο ουίσκι Βίβλος 2014 ως: «επικράτησε των άλλων στη θέση επειδή βγήκε και έκανε κάτι διαφορετικό? όχι μόνο έκανε αυτό με δεξιοτεχνία, ομορφιά και κομψότητά, αλλά έδωσε ένα προφίλ αρώματος και γεύσης εντελώς νέο για μένα σε πάνω από 30 χρόνια γευσιγνωσίας ουίσκι».
Ο Bill Lumsden, διευθυντής απόσταξης και δημιουργίας ουίσκι της εταιρείας Glenmorangie, είπε: «δεν είναι μυστικό στη βιομηχανία μας, ότι είναι το «ξύλο που κάνει το ουίσκι» και για πολλά χρόνια η ομάδα μου και εγώ πραγματοποιούμε λεπτομερή έρευνα σε αυτόν τον τομέα.»
http://www.krasiagr.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου