Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

 

Η εναλλακτική λύση στο ροχαλητό που έχει κερδίσει το ίντερνετ

Όσοι υποφέρουν από το ροχαλητό του συντρόφου τους, είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν τα πάντα για να βρουν.. ησυχία. Σας προτείνουμε λοιπόν μια φρέσκια λύση που φαίνεται να έχει «πείσει» κοινό και επιστήμονες.

Ένα «έξυπνο» μαξιλάρι υπόσχεται ότι μπορεί να σας απαλλάξει για πάντα από το ροχαλητό και οι αγοραστές φαίνεται να συμφωνούν.

Το ανυψωτικό μαξιλάρι αφρού μνήμης έχει περισσότερες από 4.000 κριτικές στο Amazon, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι διθυραμβικές, με μέσο όρο που ξεπερνά τα 4,7/5 αστέρια.

Αν και αρχικά το μαξιλάρι σχεδιάστηκε για να καταπολεμήσει την γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση, πολλούς από τους αγοραστές να αναφέρουν ότι ο κεκλιμένος σχεδιασμός βοηθάει στην μείωση του ροχαλητού.

Οι ειδικοί φαίνεται να συμφωνούν, με το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου των ΗΠΑ να προσθέτει ότι η ανύψωση του άνω μέρους του σώματός μας κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να ελαττώσει την πίεση στους αεραγωγούς, διευκολύνοντας έτσι την αναπνοή.

«Εάν το ροχαλητό προκύπτει από αποφρακτική άπνοια ύπνου, ένα ανυψωτικό μαξιλάρι μπορεί να βοηθήσει. Ωστόσο, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν γιατρό, για να σιγουρευτείτε ότι δεν υποβόσκουν άλλα προβλήματα», εξήγησε η δρ. Kannan Ramar, καθηγήτρια ιατρικής στην Mayo Clinic, μιλώντας στο Today.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!