Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019


Συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την πρώτη της φωτογράφιση στην αμερικανική Vogue. Για τα μοντέλα εκείνη την εποχή η φωτογράφιση στη Vogue ήταν το ύψιστο επίτευγμα. Και τώρα είναι κάτι σημαντικό, όμως πλέον όχι στο ίδιο μέγεθος. Τότε αποτελούσε το ξεκλείδωμα κάθε πόρτας. Για την Κλόντια Σίφερ ήταν ακριβώς αυτό αφού μετά δεν άκουσε Όχι ούτε βίωσε απόρριψη μέχρι να αποσυρθεί.
Σήμερα η Κλόντια είναι 48 ετών και οι μέρες της στη μόδα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό δε σημαίνει πως δε μπορεί να σαγηνεύσει τον ανδρικό πληθυσμό ούτε ότι δεν είναι ικανή για να κάνει εξώφυλλο σε ένα μεγάλο brand. Σημαίνει απλώς ότι δεν είναι ο γενικός κανόνας, αλλά οι όμορφες εξαιρέσεις φωτογραφίες όπως αυτές που ακολουθούν από το τεύχος Αυγούστου της ιταλικής Vogue.
Εκεί η Γερμανίδα καλλονή φωτογραφίζεται σε ένα κόνσεπτ Claudia by Claudia, παρουσιάζει δηλαδή η ίδια τον εαυτό της. Το κόνσεπτ την περιλαμβάνει χωρίς ρούχα και εσώρουχα όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία. Εκεί η Κλόντια Σίφερ καλύπτει τα επίμαχα σημεία με ένα πορτοφόλι και τα παπούτσια της. Στη συνέχεια φοράει ένα μαύρο σακάκι και ποζάρει χαμογελαστή με έναν καθρέφτη να δίνει μια εικόνα για την πίσω πλευρά της.

 https://www.instagram.com/p/B0ngtupIlwF/?utm_source=ig_embed
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!