Παρασκευή 24 Μαΐου 2019


Μια blogger γνωστή για τις φωτογραφίες της σε διάφορα μέρη της γης, η Τατιάνα Ρέις έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων στην Κολομβία επειδή έκανε το λάθος να βουτήξει γυμνή σε μια λίμνη που θεωρείται ιερή από τον κόσμο και να βγάλει φωτογραφίες.

Η λίμνη ονομάζεται Παραμό ντε Σαν Τουρμπαν και εκτός από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων η βουτιά της Τατιάνα (η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της) προκάλεσε και τις οικολογικές οργανώσεις που θεωρούν πως υπήρξε μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης του οικοσυστήματος με τη βουτιά της.
Ο επικεφαλής του οργανισμού που είναι επιφορτισμένος με την προστασία της επίμαχης περιοχής είπε: «Δεν σεβάστηκε το σημείο και φωτογραφήθηκε μόνο για να γίνει διάσημη. Καταδικάζουμε το περιστατικό γιατί αυτά είναι ιερά εδάφη για όλους εμάς εδώ και η κίνησή της δείχνει έλλειψη σεβασμού για το φυσικό περιβάλλον που προσπαθούμε να προστατέψουμε»

Η ίδια η Ρέγιες εξήγησε ότι επισκέπτεται τέτοιες περιοχές για να βγάλει γυμνές φωτογραφίες επειδή είναι φυσιολάτρης γυμνιστής: «Δεν πιστεύω ότι πέντε ή δέκα λεπτά μέσα στο νερό θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στο οικοσύστημα. Ήταν μια ημέρα με φίλους, κάναμε μια βουτιά και αυτό ήταν όλο»
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!