Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019


Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr η σύνταξη ρύθμισης από την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με την οποία θα ανακαλείται η τροπολογία Γεροβασίλη, με την οποία αποκλείονταν από τις κρίσεις όσοι προϊστάμενοι απείχαν από τις διαδικασίες αξιολόγησης. Το θέμα είχε αποτελέσει ένα από τα αιτήματα που κατέθεσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην υπουργό στην πρόσφατη συνάντησή τους και, όπως μαθαίνουμε, η δέσμευση της κ. Ξενογιαννακοπούλου πρόκειται να τηρηθεί σύντομα.
Υπενθυμίζεται ότι η ανάκληση της τροπολογίας Γεροβασίλη αποτελεί συνδικαλιστικό αίτημα και της ΑΔΕΔΥ. Πρακτικός λόγος διατήρησης της τροπολογίας δεν υφίσταται, θεωρούν αμφότερες οι πλευρές (υπουργείο και συνδικαλιστές), καθώς στην τελευταία χρονικά διαδικασία αξιολόγησης η συμμετοχή των υπαλλήλων ήταν πλειοψηφική, παρότι η ΑΔΕΔΥ έχει διατηρήσει σε ισχύ την απόφασή της για απεργία -αποχή.
Με την τροπολογία Γεροβασίλη, συνοπτικά, όσοι αξιολογητές δεν αξιολογούν τους υφισταμένους τους, αποκλείονται από τις διαδικασίες επιλογή προϊσταμένων – οι οποίες να σημειωθεί εκκρεμούν σε μεγάλο βαθμό στους ΟΤΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!