Τα 24 καράτια χρυσό, συνήθως συνδέονται με κοσμήματα – όλα αυτά μέχρι τώρα γιατί ένα νέο εστιατόριο της Νέας Υόρκης, το The Ainsworth, κάνει πράξη μια νέα γκουρμέ τρέλα, το νέο μενού που περιλαμβάνει και χρυσά φτερά κοτόπουλου!
Αν έχετε περιέργεια, δείτε πώς προετοιμάζονται: οι φτερούγες μαρινάρονται για περίπου 12 ώρες, ακολούθως τις πανάρουν, τις τηγανίζουν και τις βουτούν σε ένα μείγμα μελιού και βουτύρου. Τέλος, τις καλύπτουν με σκόνη χρυσού 24 καρατίων – προσοχή είναι βρώσιμη.
Παρά την πολυτελή λάμψη, δε χρειάζεται να σπεύσετε στην τράπεζα για μια μερίδα, καθώς τα δέκα κομμάτια κοστίζουν 45 δολάρια και τα 20 90 δολάρια.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου