Τρίτη 10 Μαΐου 2016


Μια νέα καρτέλα ‘Connect’ στην κινητή εφαρμογή του Twitter καθιστά ευκολότερη για τους χρήστες την εύρεση λογαριασμών που μπορούν να ακολουθήσουν. Αυτό τόνισε το κοινωνικό δίκτυο την εβδομάδα που μας πέρασε, λανσάροντας τη νέα αυτή λειτουργία για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες.
Η καρτέλα προτείνει μια λίστα λογαριασμών βάσει αυτών που ακολουθείτε ήδη, καθώς και δημοφιλείς λογαριασμούς στο συγκεκριμένο πεδίο, δήλωσε ο διευθυντής προϊόντος Ρικάρντο Κάστρο σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να συγχρονίσουν αυτόματα τα βιβλία διευθύνσεών τους ώστε να συνδεθούν με φίλους και με συγγενείς μέσω της καρτέλας.
Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στην πιο πρόσφατη εφαρμογή του Twitter για τα iPhone της Apple ή για smartphone που τρέχουν με το Android της Alphabet.
Γενικά, η Twitter, υπό την ηγεσία του συνιδρυτή Τζακ Ντόρσεϊ, προσπαθεί να βελτιώσει τη διεπαφή πλατφόρμας / χρήστη, καθώς η ανάπτυξή της υπολείπεται εκείνης των αντιπάλων της, Facebook και Google.
Το τρίμηνο που τελείωσε στις 31 Μαΐου, η βάση χρηστών του Twitter αυξήθηκε μέτρια, σε 310 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, από 305 εκατομμύρια το τέταρτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.
Και την εβδομάδα που μας πέρασε, η μετοχή άγγιξε ιστορικό χαμηλό στα 14 δολάρια.
Πηγή: Fortunegreece.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!