Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016


Στα τέλη του Ιανουαρίου είχε «σκάσει» η φήμη πως Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϊ Κούπερ δεν είναι πλέον ζευγάρι. Αρχές Φεβρουαρίου, η Ρωσίδα καλλονή και ο χολιγουντιανός ηθοποιός τις διέψευσαν πανηγυρικά, κάνοντας full in love εμφάνιση στο Central Park της Νέας Υόρκης μες τα μέλια!

Περίπου ένα μήνα μετά, οι φήμες περί χωρισμού επανήλθαν και αυτή τη φορά, κι άλλο λάδι στη φωτιά της φημολογίας, ήρθε να ρίξει η κοινή εμφάνιση του Μπράντλεϊ Κούπερ με την… Ναόμι Κάμπελ!

Ναι… καλά διαβάσατε. Οι παπαράτσι τσάκωσαν τον 41χρονο ηθοποιό με το 45χρονο πρώην supermodel, ενώ έπαιρναν πρωινό από μαγαζί του Δυτικού Χόλιγουντ.

Ντυμένοι και οι δυο με αθλητικά ρούχα, έφτασαν στο μαγαζί με το αυτοκίνητο του Μπράντλεϊ Κούπερ δείχνοντας ευδιάθετοι.

Οι «φαρμακόγλωσσες» πάντως λένε πως αν ο 41χρονος σταρ έχει όντως χωρίσει με την 30χρονη Ρωσίδα καλλονή, τότε αιτία είναι η… μητέρα του, στην οποία εκείνος έχει τεράστια αδυναμία αλλά εκείνη δεν τα πάει καλά με την Ιρίνα!

Οι πρώτοι σοβαροί καυγάδες άρχισαν τα Χριστούγεννα, τα οποία το ζευγάρι πέρασε παρέα στο Los Angeles, και φαίνεται πως δυο μήνες μετά κορυφώθηκαν, οδηγώντας στον (φημολογούμενο) χωρισμό.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο Μπράντλεϊ και η Ναόμι είναι απλά φίλοι ή κάτι… παραπάνω.
real.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!