Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015


Στις αμήχανες στιγμές που βίωσε με αφορμή τη νέα ταινία «By the Sea» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ερωτικών σκηνών με τον σύζυγό της Brad Pitt, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Angelina Jolie. Μάλιστα, το γεγονός ότι τις σκηνοθετούσε, την έκανε να νιώθει ακόμη πιο άβολα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο, να είσαι γυμνή, βυθισμένη σε μια μπανιέρα, με ένα iPad να σου δείχνει τις λήψεις έξω από το μπάνιο και με τον σύζυγό σου, να στέκεται στην πόρτα ενώ εσύ τον σκηνοθετείς, δίνοντάς του οδηγίες, για το πώς να μπει μέσα και να σου κάνει έρωτα. Και όλα αυτά μπροστά σε ένα σωρό άλλους άνδρες με κάμερες», δήλωσε η Jolie.

Και συνέχισε: «Οι ερωτικές σκηνές είναι έτσι κι αλλιώς περίεργες, αλλά φαντάσου όταν κάνεις μια τέτοια σκηνή με κάποιον με τον οποίο και στην πραγματικότητα κάνετε σεξ».



Στη συνέχεια της συνέντευξης αποκάλυψε και ένα περιστατικό που είχε να αντιμετωπίσει ως σκηνοθέτις της ταινίας.

«Δεν μπορούσα να βγω από το μπάνιο και να πάω στο μόνιτορ γιατί ήμουν γυμνή. Είμαστε καλλιτέχνες και θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι αλλά για τον Brad είμαι η γυναίκα του. Οπότε, είχε το καθήκον της πετσέτας. Μου κρατούσε την πετσέτα γύρω μου», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς όμως κατάφεραν τελικά να γυρίσουν τις ερωτικές τους σκηνές; Όπως αποκάλυψε η Angelina Jolie στο «Entertainment Weekly»: «Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρναμε, ήταν να μιλήσουμε πρώτα μεταξύ μας για τον παραλογισμό όλης αυτής της κατάστασης και να σιγουρευτούμε ότι κανείς από τους δυο δεν ένιωθε αμήχανα. Κάναμε όσο περισσότερα αστεία μπορούσαμε».

ΠΗΓΗ: antenna.gr
Categories: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!