Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Χιλιάδες εισιτήρια για την παράσταση Χάρι Πότερ πουλήθηκαν μέσα σε λίγη ώρα
Ίσως να χρειάζονται μαγικά για να αποκτήσει κάποιος ένα εισιτήριο για να δει την θεατρική παράσταση Harry Potter and the Cursed Child.

Τα πρώτα εισιτήρια δόθηκαν προς πώληση την Τετάρτη και όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός από όσους ήθελαν να αγοράσουν κάποιο. Και σαν να μην έφτανε η αναμονή, η ιστοσελίδα αντιμετώπιζε πλήθος τεχνικών προβλημάτων.

Προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν πρώτοι εισιτήριο, οι χρήστες έπρεπε να έχουν εγγραφεί πρώτα σε μία υπηρεσία «προτεραιότητας κράτησης» και να... στηθούν σε μία ψηφιακή ουρά, περιμένοντας τη σειρά τους για να αγοράσουν εισιτήριο.

Αν και η φυσική παρουσία δεν ήταν απαραίτητη, αρκετοί θαυμαστές της Τζόαν Ρόουλινγκ χρειάστηκε να περιμένουν πολύ ώρα για να αγοράσουν τα εισιτήριά τους, ενώ η ιστοσελίδα αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα εξαιτίας της επισκεψιμότητάς της.

Μάλιστα, κάποιοι χρήστες έπρεπε να περιμένουν επί ώρες πριν προσπαθήσουν να αγοράσουν εισιτήρια, μόνο και μόνο για να δουν σελίδα σφάλματος ή για να δουν ότι τα εισιτήρια που είχαν επιλέξει είχαν ήδη πουληθεί (οπότε έπρεπε να περιμένουν και πάλι τη σειρά τους).

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Telegraph, έχουν ήδη πουληθεί τα εισιτήρια για τους τρεις πρώτους μήνες της παράστασης (από τις 7 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου), ενώ εισιτήρια είναι διαθέσιμα για την περίοδο Σεπτέμβριος έως Ιανουάριος 2017.

Αύριο αναμένεται να αρχίσουν να πωλούνται εισιτήρια και για τις παραστάσεις μέχρι την 30ή Απριλίου 2017.

Η παράσταση χωρίζεται σε δύο μέρη και αφηγείται τις περιπέτειες του γιου του Χάρι Πότερ, Άλμπους, ο οποίος καλείται να σηκώσει «το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν επιθυμούσε».

Μάλιστα, μέσα σε μία ώρα, τα εισιτήρια είχαν εκτοξευτεί σε αστρονομικές τιμές σε διάφορα ανεξάρτητα site, αγγίζοντας ακόμα και τις 900 λίρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!