Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης γίνεται ακόμη πιο ψυχαγωγικός, δίνοντας έμφαση στις τρυφερές ηλικίες και προσφέροντας στιγμές δημιουργίας.

''Η ώρα του παιδιού'' χτυπά στο Magic Park ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους μικρότερους μας φίλους να απασχοληθούν με ένα πλήθος επιμορφωτικών (και ταυτόχρονα άκρως διασκεδαστικών) δραστηριοτήτων! Ατελείωτα διαδραστικά δρώμενα όπως face painting, επιδαπέδια παιχνίδια, κατασκευές με ανακυκλώσιμα, ζωγραφική σε καμβά, θεματικοί διαγωνισμοί και μυριάδες άλλες φανταστικές ενέργειες εναλλάσσονται καθημερινά σε ένα φανταχτερό κολάζ με άξονα την αγάπη μας για το παιδί.

Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία συναναστροφής με παιδιά, ''μετακομίζει'' για 3 ώρες κάθε ημέρα στο Cracatoa, τον μεγαλοπρεπή κυκλικό χώρο εντός του Πάρκου, για να προσφέρει δημιουργικές στιγμές χαράς και εκτόνωσης σε παιδάκια άνω των 4 ετών, υιοθετώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα που διαρκώς αλλάζει. Παράλληλα ο γονέας μπορεί να επωφεληθεί στιγμές χαλάρωσης χάρη στην ειδική διαμόρφωση με τραπεζάκια, όπου θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει καφέ, παγωτό και γρανίτα, μεταξύ άλλων.

''Η ώρα του παιδιού'' στο Cracatoa, καθημερινά από τις 19:00 ως τις 22:00.

Δεν υπάρχει έξτρα χρέωση για τις παιδικές δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2310 476 770, στο www.magicpark.gr αλλά εδώ.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!