Παρασκευή 17 Απριλίου 2015


Μαζί με τα νόστιμα φαγητά που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το μέταλλο που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο “Journal of Electrochemical Science”.
Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε απελευθερόνονται βλαπτικές ουσίες αλουμινίου και καταναλώνουμε και αυτές.
Αντίθετα, δεν υπάρχει καμία βλαπτική επίδραση, αν τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ, κ.λπ.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!